Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende çokkk merakk ettim inşallah iyidir..........

CANIM YA BENDE ÇOK MERAK ETTİM:18::18::18::18::18::18::18: telefonu falanda yok:50::50::50::50::50: keşke almış olsaydım :40::40::40::40::40:arardım haber alırdımmm:44::44::44::44::44::44: [/QUOTE]

Ben geldim bugün çıktım hastaneden merak etmişiniz diye hemen gelir gelmz açtım burayı :46:

Salı günü sabah 8 buçukta ameliyata girdim 11 buçukta ameliyattan çıkmışım uyandığımda yatağımdaydım akşam 6 dı.

Ameliyatım ağır geçmiş doktorum tüplerimi almış zaten sağ yumurtam yoktu tüpüm vardı onu ve sol tüpümü almış yumurtamın yanında çikolata kisti vardı onu almış bide diğer ameliyatlarımdan dolayı bitişiklik olmuş onları düzeltmiş Allah şükür iyiym sadece bantlar yüzünden derilerim yüzülmüş onlar sızlıyor birazda dikiş yerim acıyor başka sıkıntım yok şükür...

3 ay sonra tüp bebek yapıcaz inş. bir aksilik çıkmazsa

Öpüyorum sizi :54::54::54::54::54:[/QUOTE]

çok geçmiş olsunnnnnn.......

Ay ayyy inş. hatun ne kadar güzelmiş yav biri sırtımızda biri paçamızda biri kucağımızda olur inş.:emir_bebek::emir_bebek:

kvz Teşekkür ederim:17:

YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR

bende çokkk merakk ettim inşallah iyidir..........

CANIM YA BENDE ÇOK MERAK ETTİM:18::18::18::18::18::18::18: telefonu falanda yok:50::50::50::50::50: keşke almış olsaydım :40::40::40::40::40:arardım haber alırdımmm:44::44::44::44::44::44: [/QUOTE]

Ben geldim bugün çıktım hastaneden merak etmişiniz diye hemen gelir gelmz açtım burayı :46:

Salı günü sabah 8 buçukta ameliyata girdim 11 buçukta ameliyattan çıkmışım uyandığımda yatağımdaydım akşam 6 dı.

Ameliyatım ağır geçmiş doktorum tüplerimi almış zaten sağ yumurtam yoktu tüpüm vardı onu ve sol tüpümü almış yumurtamın yanında çikolata kisti vardı onu almış bide diğer ameliyatlarımdan dolayı bitişiklik olmuş onları düzeltmiş Allah şükür iyiym sadece bantlar yüzünden derilerim yüzülmüş onlar sızlıyor birazda dikiş yerim acıyor başka sıkıntım yok şükür...

3 ay sonra tüp bebek yapıcaz inş. bir aksilik çıkmazsa

Öpüyorum sizi :54::54::54::54::54:[/QUOTE]

çokkk sevindim sana o kadar içten dua ettim ki inşallah sağlıkla döner evine dedim çok şükür her şey yolunda gitmiş geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah inanıyorum ki sen anne olacaksın yürekten sevgiler

Merhaba bende 2 kere rapor çıkarttım sana bilgi vermek istedim. İlk olarak tüpbebek bölümü olan bir devlet hastanesine gidiyorsun. Muayene, ultrason ve adetin 2-3. günü kan tahlilleri yapılıyor. Yanında senin ve eşine ait 4 resim, sana ve eşine ait ayrı ayrı nüfus kayıt örneği birde benden ssk lı olduğum için ssk müdürlüğünden döküman aldılar. Evlilik cüzdanı ve nüfus cüzdanı fotokopileri istendi. Bunları sen hastaneye gittiğinde zaten liste veriyorlar ama ben belirtmek istedim. Daha sonra eşindende tahlil alıyorlar spermiogram için gün veriyorlar. Dahiliye, genel cerrahi ve psikyatriden randevu alıp onlardan rapor alıyorsun, rahim filmi mutlaka istiyorlar.. Sorununun ne olduğunu bilmiyorum ama ilk önce aşılama deniyorsun 2 kere eğer olmazsa en son tüpbebek raporu veriyorlar. Benim tüplerim alınmıştı direk tüpbebeğe yönlendirmişlerdi ama yine de çıkarmam heralde 2- 2,5 ayı bulmuştu. Bayağı zor ve yorucu bir süreç Allah yardımcın olsun canım...Umarım yardımcı olabilmişimdir..

merhaba çok teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun henüz hiç bişeye başlayamadık ardahana döndük bekliyoruz bi sınav var sanırım martta olacak eger o sınav olumlu sonuçlanırsa tayin işi olur ama olmazsa da en erken mayıs sonunda bu işlemlere başlayabiliriz gerçekten zor bir süreçmiş ne yaparız nasıl yaparız ben de bilemiyorum derdi veren mevlam dermanını da verir inşallah

çokkk sevindim sana o kadar içten dua ettim ki inşallah sağlıkla döner evine dedim çok şükür her şey yolunda gitmiş geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah inanıyorum ki sen anne olacaksın yürekten sevgiler

Teşekkür ederim duan için ..

Sen ne yaptın neye karar verdiniz...

Son düzenleme:
YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR
amin cnm aminnnnnnnnnnn güzel duaların için teşekkürlerrr:54::54::54:
bende bu sorunu yasayanlardanım
:14:kader arkadaşımızsın demekki allah sizinde yardımcınızz olsunnn
Allah herkeze evlat nasıp etsın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar..Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhh

sizede hayırlı cumalar.inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepimizin

kızlarrrrrrrrrrrrr çok soğukkkkkk ankara donuyor sizin iller nasıl???????????????????:126::126::126:

Back
X