- 22 Aralık 2010
- 9.000
- 421
- 363
canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bizde ağır erkek infertilitesi +kadın infertilitsi[sıze=3][/sıze]
hayırlısı cnm pozitif düşünelim değil mi??
Herşey Rabbimden..gelecekler inşallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bizde ağır erkek infertilitesi +kadın infertilitsi[sıze=3][/sıze]
bende çokkk merakk ettim inşallah iyidir..........
inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşş EN BÜYÜK TEMEMNİM HEPİMİZN BÖYLE OLMASII Eki Görüntüle 330258 Eki Görüntüle 330258 Eki Görüntüle 330258 Eki Görüntüle 330258 Eki Görüntüle 330258 Eki Görüntüle 330258 Eki Görüntüle 330258 Eki Görüntüle 330258 Eki Görüntüle 330258 Eki Görüntüle 330258![]()
YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR
bende çokkk merakk ettim inşallah iyidir..........
Merhaba bende 2 kere rapor çıkarttım sana bilgi vermek istedim. İlk olarak tüpbebek bölümü olan bir devlet hastanesine gidiyorsun. Muayene, ultrason ve adetin 2-3. günü kan tahlilleri yapılıyor. Yanında senin ve eşine ait 4 resim, sana ve eşine ait ayrı ayrı nüfus kayıt örneği birde benden ssk lı olduğum için ssk müdürlüğünden döküman aldılar. Evlilik cüzdanı ve nüfus cüzdanı fotokopileri istendi. Bunları sen hastaneye gittiğinde zaten liste veriyorlar ama ben belirtmek istedim. Daha sonra eşindende tahlil alıyorlar spermiogram için gün veriyorlar. Dahiliye, genel cerrahi ve psikyatriden randevu alıp onlardan rapor alıyorsun, rahim filmi mutlaka istiyorlar.. Sorununun ne olduğunu bilmiyorum ama ilk önce aşılama deniyorsun 2 kere eğer olmazsa en son tüpbebek raporu veriyorlar. Benim tüplerim alınmıştı direk tüpbebeğe yönlendirmişlerdi ama yine de çıkarmam heralde 2- 2,5 ayı bulmuştu. Bayağı zor ve yorucu bir süreç Allah yardımcın olsun canım...Umarım yardımcı olabilmişimdir..
YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR
çokkk sevindim sana o kadar içten dua ettim ki inşallah sağlıkla döner evine dedim çok şükür her şey yolunda gitmiş geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah inanıyorum ki sen anne olacaksın yürekten sevgiler
amin cnm aminnnnnnnnnnn güzel duaların için teşekkürlerrrYA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR
bende bu sorunu yasayanlardanım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah herkeze evlat nasıp etsın
hayırlı cumalar..Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhh
arkadaşlar burada tedavi aşamasında olan kaç kişi varrrrrrr:26::26::26:
Teşekkür ederim duan için ..
Sen ne yaptın neye karar verdiniz...
tayin işini bekliyoruz olursa hemen olmazsa da en geç mayısta başlayacağız inşallah herkese Mevlam yardım etsin
kızlarrrrrrrrrrrrr çok soğukkkkkk ankara donuyor sizin iller nasıl???????????????????:126::126::126: