Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Oncelikle testi pozitif çıkanları tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben de beklemedeyim. Birşeyi sormak istiyorum test pozitif çıktıktan sonra doktorlar normal yaşamınızla ilgili bir kısıtlama getirdiler mı onu merak ediyorum. Calışma hayatı ile ilgili falan... Cogul gebelik yaşayanlara özellikle bir kısıtlama getiriyorlar mı cok merak ediyorum
Öncelikle İnşallah sonucun istediğin gibi olur :emir_bebek::nazar:

Normal gebelikle arasında bir fark yok nasıl normal gebe kalındığında ilk üç ay önemliyse tüp bebekte de aynısı geçerli sen bileceksin nasıl hareket edeceğini...

Oncelikle testi pozitif çıkanları tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben de beklemedeyim. Birşeyi sormak istiyorum test pozitif çıktıktan sonra doktorlar normal yaşamınızla ilgili bir kısıtlama getirdiler mı onu merak ediyorum. Calışma hayatı ile ilgili falan... Cogul gebelik yaşayanlara özellikle bir kısıtlama getiriyorlar mı cok merak ediyorum

tüp bebekte ilk 3.4 ay düşük tehlikesi normal gebeliğe göre biraz daha fazladır ama gebelikte kıstlamayı gebeliğin gidişatı belirler eğer sorun yoksa normal hayatınıza devme edersinizzz
KIZLAR BAZAN NORMAL GEBELİKLEDE DİNLENMEN GEREKİRKEN TÜP BEBEK (TEDAVİ İLE )OLUŞAN GEBELİKLERDE ANNE ADAYLARI NORMAL YAŞAMLARINA İŞ HAYATLARINA DEVA EDEBİLİRLER BİZ TEDVAİLERLE ZOR GEBELİKLER ELDE ETİĞİMİZ İÇİN BİRAZ TEDBİRLİ DAVRANIYORUZ DAVRANMAYA ÇALIŞIYORUZ
RABBİM TÜM HAMİŞLERİMİZE SAĞLIKLA BEBİŞLARİNİ KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN İNŞŞ

mrhba akadaşlar ben aranızda yeniyim ankarada oturuyorum ilk defa tüp bebek tedavisine ankara zübeyde hanım doğum hastanesinde tüp bebek mekezinde başladık şimdiye kadar hep özel düşünüyordum ama zübeyde hnma başvurduk fikirlerim çok degişti doktorları olsun hemşireler olsun çok ilgililer tüp bebek bölümü hastaneden çok daha farklı konumda özel bir merkez şekli verilmiş çok temiz ve düzen içinde özeller para tuzagından başka bişey diil

mrhba akadaşlar ben aranızda yeniyim ankarada oturuyorum ilk defa tüp bebek tedavisine ankara zübeyde hanım doğum hastanesinde tüp bebek mekezinde başladık şimdiye kadar hep özel düşünüyordum ama zübeyde hnma başvurduk fikirlerim çok degişti doktorları olsun hemşireler olsun çok ilgililer tüp bebek bölümü hastaneden çok daha farklı konumda özel bir merkez şekli verilmiş çok temiz ve düzen içinde özeller para tuzagından başka bişey diil
Hoışgeldin:71::71:
Hayırlı olsun tedavin bende iki denme yaptırdım özelde ama üçüncü denemeyi ank. tıp fakültesi cebecide yaptırıcam bakalım aradaki fak ne olacak...

Sorunsuz bir tedavi olur inş. bol bol yumoşun sağlıklı emriyoların olur inş.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!

çok güzel dilekler bunlar....
amin diyorum cümlemize inşallah.....

canımm.. eğer test pozitif çıkarsa normal hayatına dön diyorlar... sadece ağır kaldırmak ve spor yapmak yasak... ben sabah 8 akşam 5 çalışıyorum... işten hiç izin almadım... günlük ev işleri ve misafir ağırladım.. ağrım sızım da olmadı.. sadece ağır kaldırmıyorum o kadar.. doktorum beslenme konusunda bile serbest bıraktı... dediği tek şey ilaçları düzenli kullan ve biz bırak diyene kadar bırakma... elinden geldiği kadar stres yapma ve süşünmemeye çalış... allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

Annem bile amin dedi Amiiiiiiin

yüreğinize sağlıkkk rabbim kabul etsin hepimizn dualrınııı
yasmiiiii annenin ellerinden öpüyorum bizleri dualrından mahrum etmesinnn

Amin...Söylerim ama gitti annem öperdim ellerinden ben iyi olunca evine gitti Allah razı olsun ondan baya baktı bana:38::38:

merhaba, bende aranızda yeniyim.. aslında uzaktan takipçinizdim ama artık aranıza katılmaya karar verdim. umarım zor zamanlarımızda birbirmize yardımlarımız dokunur.

kısaca bahsetmem gerekirse, endometriozisten dolayı 1 ameliyat geçirdim. geçtiğimiz yıl mayıs ayında tüp bebek denememiz oldu fakat maalesef düşükle sonuçlandı :( şimdi başka bir doktorla yeni bir tüp bebek denemesi yapmaya karar verdik. bu arada kistim tekrar büyüdü şu anda 4 cm. boyunda. yalnız bu denemeden önce bu yeni doktorum kızamıkçığa karşı açık olduğum için kızamıkçık aşısı olmamı istedi. kızamıkçık aşısı olunca en az 1 ay bebek olmaması gerekiyormuş. gerçi aşıyı yapan yerdeki doktor en az 1 ay, 3 ay olursa daha iyi olur dedi kafam karıştı.. birde aşıyı olalı 11 gün oldu dün boğazımda kulak yanlarında ve ensemde lenf bezleri şişti .. galiba bunlarda aşının yan etkileriymiş. daha önce bunları yaşayan var mı acaba??? önce çok endişelendim fakat biraz araştırdım. bu şişmelere normal diyor. ama ben hiç bilmezdim ense bölgesinde lenf bezi olduğunu :)

inşallah bir aksilik olmazsada önümüzdeki ay 2. tüp bebek denememizi yaşayacağız.
inşallah Allah isteyen herkese bir an önce nasip eder bebeğini.. :)

merhaba, bende aranızda yeniyim.. aslında uzaktan takipçinizdim ama artık aranıza katılmaya karar verdim. umarım zor zamanlarımızda birbirmize yardımlarımız dokunur.

kısaca bahsetmem gerekirse, endometriozisten dolayı 1 ameliyat geçirdim. geçtiğimiz yıl mayıs ayında tüp bebek denememiz oldu fakat maalesef düşükle sonuçlandı :( şimdi başka bir doktorla yeni bir tüp bebek denemesi yapmaya karar verdik. bu arada kistim tekrar büyüdü şu anda 4 cm. boyunda. yalnız bu denemeden önce bu yeni doktorum kızamıkçığa karşı açık olduğum için kızamıkçık aşısı olmamı istedi. kızamıkçık aşısı olunca en az 1 ay bebek olmaması gerekiyormuş. gerçi aşıyı yapan yerdeki doktor en az 1 ay, 3 ay olursa daha iyi olur dedi kafam karıştı.. birde aşıyı olalı 11 gün oldu dün boğazımda kulak yanlarında ve ensemde lenf bezleri şişti .. galiba bunlarda aşının yan etkileriymiş. daha önce bunları yaşayan var mı acaba??? önce çok endişelendim fakat biraz araştırdım. bu şişmelere normal diyor. ama ben hiç bilmezdim ense bölgesinde lenf bezi olduğunu :)

inşallah bir aksilik olmazsada önümüzdeki ay 2. tüp bebek denememizi yaşayacağız.

inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.... çok geçmiş olsun...

♥ ♥ ♥ hayırlı cumalar ♥ ♥ ♥
allah'ım !!! şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, sen onu gider..
Allah'ım !!! şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, sen ona çare ol..
Allah'ım !!! şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, sen ona rahmetinle yetiş..
Allah'ım !!! Sevdiklerimi sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... Allah'ım !!! Iman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allah'ım !!! Sen sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
Içimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya rabbim!!!!
♥ aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
[sıze=3][/sıze]

aminnn canım hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşaallah

slm kızlar... Az önce kan verip geldim.. 2 saat sonra sonuç alıcam.... Negatifse ilaçları kesin dediler.. Pozitifse devam.. Tabii bunu hemşire söyledi.. Doktorla 12 de görüşücez.. Oofffffffffffffff.. Bekle.... Bekleeee.... Beklleeeeeeee

canım benim hayırlı haberler alırsın inşaallah bizlerede haber ver allahım sabrını bol mutluluğunuda bol versin

canım benim nolur stressss yapma... Bu tedavi de seni en çok etkileyen stressss.... Ben transferden 2 gün önce babamı kaybettim... çok hırpaladım kendimi doğal olarak... Hiç düşünmedim bebek konusunu.... Düşünmeye bile firsat olmadı... Transferden sonra 4-5 gün eşimle bile aynı yatakta yatamadık... Ben annemde kaldım... Eşim evimizde kaldı...ama yinede kan testim ii geldi... Herşeye rağmen.. Bence kendine başka meşgaleler bul... Gerçi babam yaşasaydı da tek bebeği düşünseydim... Ama napalım... Herşey kader kısmet... Allah bundan sonra yüzümüze baksın... Kucağımız boş kalmasın....

canım benim çok tşk ederim oyalanacak birşeyler buluyorum fakat okadar stresliyim ki sanki ki herkez üzerime geliyor eşim okadar anlayışlı bir insan ki o bile sanki anlamıyor birde anlamsız bir konuda küstük bebeklerim için takmamaya çalışıyorum ama oda konuşmuyor benimle bende konuşmuyorum tabiki oda heyecanlıdır ama ben tedavi sürecinden beri eve kapandım neler neler uygulandı her zaman ki sabırlı kişi gitmiş offf bilmiyorum işte seninde başın sağolsun canım benim kusura bakma daldım derdime bebeğinde hayırlı olsun pazartesi test sonucum hayırlısı olur inşaallah

Hoşgeldin aramıza inş. sana her konuda yardımcı olabiliriz :71::71:

Ben evlenmeden önce sağlık ocağında vurmuşlardı ama hiç senin belirtilerinden olmadı yada bana yan etki yapmadı bence bir sağlık ocağı doktoruna sor derim içinde kalmasın diye...
Gelinlikcimde vurunmuş doktor 3 ile 6 arasında bebek düşünme demiş ona da...
Geçmiş olsun

Back
X