Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende nisan sonu gibi başlıyorum.sen nerde oturuyorsun yasmin.inş ikimizede bu nisan ayı hayırlı gelir,inş bu topik hamilelerle dolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,taşarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ne güzel haberler alıyoruz,hepppppp devamı gelsin bu güzel haberlerin,:49::49::37::emir_bebek:

Ben Eskişehir de oturuyorum ama Ankara'ya gidicem şansımı Ank .tıp fakültesinde denicem kısmetse,ameliyat oldum doktor ay sonra başlayalım dedi bakalım benim 3. deneme olacak İnşallah hepimiz hamile kalırız miniklerimiz bizi bekletmez :emir_bebek::emir_bebek:

Ben Eskişehir de oturuyorum ama Ankara'ya gidicem şansımı Ank .tıp fakültesinde denicem kısmetse,ameliyat oldum doktor ay sonra başlayalım dedi bakalım benim 3. deneme olacak İnşallah hepimiz hamile kalırız miniklerimiz bizi bekletmez :emir_bebek::emir_bebek:

AMİN AMİN AMİN....ANKARA DA TİMUR GÜRGAN varmış,duymuş olabilirsin,tv dada çok çıkıyor.tüp bebek için farklı tedaviler uyguluyormuş.istbulda varmı bilmiyorum.ama ben yine 3.de aynı doktora gitmeyi düşünüyorum.kafam karma karışık.ne yapacağımıda bilmiyorum aslında.:41::41::41::41:

Vayy beee Süpermiş ben bunu eşime yazayım vereyim eline (pek Ormantik olmasa da sevgili kocam ) hoşuna gider....:21::21:

evet yasmi çok güzel bende çok begendim ver tabiki eşine
ama bu sevgiliye yazılmış bir yazı değilll BİR BEBEĞE YAZILMIŞ OLAN bir yazıı

AMİN AMİN AMİN....ANKARA DA TİMUR GÜRGAN varmış,duymuş olabilirsin,tv dada çok çıkıyor.tüp bebek için farklı tedaviler uyguluyormuş.istbulda varmı bilmiyorum.ama ben yine 3.de aynı doktora gitmeyi düşünüyorum.kafam karma karışık.ne yapacağımıda bilmiyorum aslında.:41::41::41::41:

evet timur gürgan ankarada gürgan clinicte bende son tedavimi orada oldum...herşey iyi gitti denilen herşey uygulandı ama sonuç yine negatifff.. kısmet işi..

Duymadın adını hiç ben Ankara da tıp fakültesi cebeci de Murat Sönmezer gidiyorum daha önce anatolia Hakan Yaralıya :47::57::57::47::47: gitmiştim iki tüp denemesi negatifti..Birde hastaneyi deneyim dedim ya nasip dedim gittim...Neresi olursa olsun eğer varsa kaderde anne olmak her yerde olur...

Son düzenleme:
evet yasmi çok güzel bende çok begendim ver tabiki eşine
ama bu sevgiliye yazılmış bir yazı değilll BİR BEBEĞE YAZILMIŞ OLAN bir yazıı

Anladım :14::14: evde şimdilik koca bebeğim var ama onun küçüğü olursa yazar bir kenara koyarım büyüdüğünde tutuştururum eline :1:

evet timur gürgan ankarada gürgan clinicte bende son tedavimi orada oldum...herşey iyi gitti denilen herşey uygulandı ama sonuç yine negatifff.. kısmet işi..

işte birazda kader,kısmetle alakalı,doğumunda,nikahında,ölümünde bi günü varmış.demekki bizim pıtırcıklarda zamanını bekliyor,herşey kısmet.ama yinede şanslısın timur gürgan da tedavi olmuşun,bende isterdim timur hocada tedavi olmak....inş bi dahaki sıkı sıkı tutunur sana...senin 2.miydi.

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun, bende salı günü başladım tüp bebek tedavisine iğnelerimi yapıyorum. Endometrioz çikolata kisti nedeniyle 3 yıldır çocuk sahibi olamıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Duymadın adını hiç ben Ankara da tıp fakültesi cebeci de Murat Sönmezer gidiyorum daha önce anatolia Hakan Yaralıya :47::57::57::47::47: gitmiştim iki tüp denemesi negatifti..Birde hastaneyi deneyim dedim ya nasip dedim gittim...Neresi olursa olsun eğer varsa kaderde anne olmak her yerde olur...

evet doğru diyorsun.hiçbir sorun yok ama olmuyor olmuyor olmuyor,herşey yolunda deniliyor,herşey kaliteli deniliyor yine olmuyor yine olmuyor.offfffffffffffffffffff offffffffffffffffff ben artık anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ne olur dualarınıza benide ekleyinnnnnnnnnn.:7::emir_bebek::emir_bebek:

işte birazda kader,kısmetle alakalı,doğumunda,nikahında,ölümünde bi günü varmış.demekki bizim pıtırcıklarda zamanını bekliyor,herşey kısmet.ama yinede şanslısın timur gürgan da tedavi olmuşun,bende isterdim timur hocada tedavi olmak....inş bi dahaki sıkı sıkı tutunur sana...senin 2.miydi.

benim 3.dü ama gürgan clinicte ilk tedavimdi evet timur bey bilgili bir dr ama ben diğer tedavilerden bir fark göremedim yine aynı işlemler yapıldı mesala benim eşimde sperm hareketsizliği var tv de seyrettiğimde erkekde problem olursa kadınlara ilaçsız tedaviden bahsediliyor ama yine bir yığın iğne vurundum aynı diğer tedavilerde olduğu gibi ha sadece co kültür diye bişey uyguladılar benim embriyolara birde spermleri ayrıştırırken ımsı diye bir teknik uyguladıklarını söylediler(yani spermlerin bilmem kaç kat büyütülerek seçilmesiymiş)eşimden tese yöntemiyle sperm aldılar herşey çok yolunda gitti embriyo kaliteleride çok iyiydi ama olmadı be cnm.merkez iyi merkez ben memnun kaldım herşey düzenli işliyor ama diğer kliniklerde olduğu gibi timur beyi bir ilk gün bide transferde görüyorsun çok yoğunlar rutin kontrolleri ve yumurta toplamayı diğer drlar yapıyor ama benim için önemli değil çünkü bi merkezin drdan çok embryologlarında iyi olmasına önem veriyorum ve gürgan kliniğin embriyologlarıda iyi insanı çok iyi aydınlatıyorlar.ayrıca timur bey istanbulda yapılacak yabancı bir tüp bebek kongresinde başkanlık edecek ilk türk dr u.cnm inşallah seninde gönlüne göre olur herşey.

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun, bende salı günü başladım tüp bebek tedavisine iğnelerimi yapıyorum. Endometrioz çikolata kisti nedeniyle 3 yıldır çocuk sahibi olamıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

bol şanslar tedaviniz hayırlı olsun....:3:

Kadınlar Klubune yeni üye oldum çok sıcak ve samimi buldum .ben iki yıllık evliyim ve bebişimiz olmadığı için doktora gittik eşimde ileri sprem hareketi yüzde sıfır,morfoloji yüzde 3 çıktı doktorlara gittik cevapları değişmedi tüp bebek olabilir dediler.Mart Nisan gibi nasipse tüp bebek tedavisine başlıcağız hakımızda hayırlısı olsun,Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah zor bir işlemi biraz bilgi verirmisiniz bu arada yaşım daha 24 ,eşiminde 27 :(

arkadaşım bizded sorum sperm hareketsizliği yaşında daha gençmiş şanslısın vakit geçirmeden tedayi dene yaş ilerledikçe şansda azalıyor benim yaş 35 e geldi 20 li yaşlarda 2 kere tedavi oldum yumurta sayım daha çok oluyordu 2 tedavide negatif olunca 10 yıl ara verip 34 yaşında 3. tedavi oldum( o da negati oldu) bu sefer o kadar yumurta oluşmadı onun için yaşınız geçmeden deneyin derim

Tedavin hayırlı olsun İnşallah her şey yolunda gider...Allah yardımcın olsun

merhaba, pelinsercan. Hoşgeldin. Bende senin gibi çikolata kistinden muzdaribim :50: Bizimde 3 sene oldu bebişimiz henüz gelmeedi..2010da ameliyat oldum. 12 cm. lik kistim laparoskopiyle alındı. sende ameliyat oldun mu? ilk tüp bebek denemeniz mi? çok mu soru sordum :17:

inşallah şans yüzünüze güler, bebeğin sana sımsıkı tutunur. :nazar: buradanda mutlu haberini alırız. :49:

merhabalar ben yeni üye oldum 6 sene önce 2. tüp bebek tedavimi Ankara da yaptırdım ve ikizlerime hamile kaldım çok şükür her şey yolunda gitti şimdi 6 yaşındalar seneye okula başlıycaklar Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın.

ben 3 sene görmediğim tedavi kalmadı aşılama,hormon tedavisi,2 defa tüp bebek tedavisi sonunda oldu Allah sabredenlerin yanındadır:))

merhabalar ben yeni üye oldum 6 sene önce 2. tüp bebek tedavimi Ankara da yaptırdım ve ikizlerime hamile kaldım çok şükür her şey yolunda gitti şimdi 6 yaşındalar seneye okula başlıycaklar Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın.

Ne güzel evlatlarınızı uzun ömürlü ve sağlıkla büyüsünler rabim olmayanlara size bağışlasın,sizin gibi bizleride sevindirsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X