Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Selamlar ben bu sayfayı embriyo transferimin ik günümden itibaren takp ediyordum bugün üye olup aynı heyecanı yaşayan arkadaşlarımla heyecanıma heyecanlarına ortak olmak istedim benim bugün transferimin 4. günü ve bedensel ruhsal hiçbişi hissetmiyorum 6 gün sonra kan testi yaptırcam benim ilk denemem ve muallaktayım belirsizlik tamamen hissettiğim Rabbim tüm isteyenlere evlatları ile sevindirsin..Amin.

aramıza hoşgeldin!:3: tedavinin en zor kısmına gelmişsin off beklemek çok zordur zaten pek bişey hissedilmiyor yalnız hormon ilaçları biraz sıkıntı veriyor adet belirtisi gibi ,sinirlilik gibi inşallah 6 gün sonra güzel haberler verirsin bizlere

Kızlar eşimde azospermi sıkıntısı var ve tüp bebek tedavisine başlıcaz.fakat sgk için raporda kadının rahim ultrasonu cekılıyormuş.ama bende bi sıkıntı yok yine rahim ultrasonu cekılıyormu??lütfen yardımcı olun :43::43::43:

:2: ikinizide geçmiş olsun kızlar.:16:yeter ben sana kaynanana müjdele demiştim kız sen gittin yasmine mi müjdeledin:1:

cnm geçen sene şubat ayında sağda 4.5 cmlik kist alındı. 4 ay sonra bu sefer solda oluştu gitgide büyüdü. şu an 15 cm dr kisti almdan denemeye karar verdi. en korktuğu yumurta toplama aşamasında patlamasıydı ama şükür olmadı.

15 cm değildir yavv 15 mm dir o 15 cm demek su bardağı kadar büyük demek...
Ben ilk kistim 15 cm di alındığında doktorum patlarsa kanser demişti çikolata kisti kanser yapabiliyor patladığında sanırım.....

Kızlar eşimde azospermi sıkıntısı var ve tüp bebek tedavisine başlıcaz.fakat sgk için raporda kadının rahim ultrasonu cekılıyormuş.ama bende bi sıkıntı yok yine rahim ultrasonu cekılıyormu??lütfen yardımcı olun :43::43::43:

Genelde 3 aşılama istiyor ama eşinde problem varmış zaten gerek kalmaz bunlara rapor verirler bende tek yumurta vardı ve tüplerim tıkalıydı direk verdiler raporu
:2: ikinizide geçmiş olsun kızlar.:16:yeter ben sana kaynanana müjdele demiştim kız sen gittin yasmine mi müjdeledin:1:

Hep sen başlattın bak beni buldu ama yazdığına gülmüştüm :2::2:

Son düzenleme:

canım merhaba; bende sgk dan rapor aldım. ve maalesef o filmi çektirmen gerekiyor. bütün formları tek tek inceliyorlar. bu filmin sonucunu isterler sende cd yi almazlar ama kurumun sana verdiği orjinal evrağı vermen gerekir.
bu zorlu dönemde Allah yardımcınız olsun canım.. y

Rahim filmi hiç zor bir şey değil 10 dk her şey bitiyor biraz ağrı oluyor iki kere çektirmiş biri olarak çok canım yanmadı...

Rahim filmi hiç zor bir şey değil 10 dk her şey bitiyor biraz ağrı oluyor iki kere çektirmiş biri olarak çok canım yanmadı...

kesinlikle katılıyorum bu filmi narkoz ile yaptıranlarda varmış. eğer dayanabilirim diyorsan-ki dayanılmayacak kadar zor bişey değil- narkoz almadan yaptırabilirsin. hastaneye girişi çıkışın en fazla 25 dk falan sürer.

merhaba canım.benim eşimde azorspermdi,çok şükür ameliyatta spermler bulundu.onu aştık ama bu seferde tüp bebekde takıldık.senin eşin tese ameliyatı oldumu.?

:1::1::1::1::1::1:sağol canımmmm YAAAAAAAAAAA BENİM KAYNANA BENİ HİÇ SEVMEZZZZ BIRAK GRİBİMİİİ BENİM CENETTE GİDECEĞİMİ BİLSE GÜLE OYNAYA CEHENEME GİDER :60::60:

Son düzenleme:

ÖNCELİKLE KIZLAR SÖYLEDİĞİNE KATILIYORUM HSG(rahim filmi)korkulacak bir şey değil adet ağrısı kadar ağrın oluyor kiiii buda kanaların durumuna göre değişir dar ve kavisli tüplerde bu kadar ağrı olurrr
canım ayrıca şu varki ERKEK İNFERTİLİTESİNDE (sen eşinin azolu olduğunu yazmışsın )azo olanlar ve sprm sayısı 5 milyonun altında olan çiftlerden bayandan hsg istemezler zaten ağır erkek infertilitesinde aşılama yapılamayacağı için tüplere ihtiyaçta yokturrr ayrıca AĞIR ERKEK İNFERTİLİTESİNDE DİREK RAPOR VERİLİR ÇİFTLERE

merhaba arkadaşlar ben de varımmm, ilk tüp bebek denememi yaptım ve bugün transferden sonraki 9.gün :18:
umarım güzel haberler vermek kısmet olur hepimize :107:

cnm geçen sene şubat ayında sağda 4.5 cmlik kist alındı. 4 ay sonra bu sefer solda oluştu gitgide büyüdü. şu an 15 cm dr kisti almdan denemeye karar verdi. en korktuğu yumurta toplama aşamasında patlamasıydı ama şükür olmadı.

ayy çok geçmiş olsun canım ya, valla sana en yakını bendim galiba.. benimde 12,5 -13 cm kadardı kistim. 2 sene oldu aynen tekrarladı benimde 4 cm şu anda. bende tekrar kisti aldırmadan tedaviye başlıcam. bence kafanı takma böyle tutar mı diyip. doktorun uygun görmüşse vardır bir bildiği. inşallah tutar ve bebeğin sana gelir. hamilelikte bu kistler küçülüyormuş. bu hastalığı yok eden en kuvvetli şey ise hamiş kalmakmış, seninde öyle olur belki :34:

merhaba arkadaşlar ben de varımmm, ilk tüp bebek denememi yaptım ve bugün transferden sonraki 9.gün :18:
umarım güzel haberler vermek kısmet olur hepimize :107:

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş diyorum kocamannn ve bizede o günleri o heyecanı yaşamayı nasip etsin allahhhh

Ben ilk kistim 15 cm di alındığında doktorum patlarsa kanser demişti çikolata kisti kanser yapabiliyor patladığında sanırım.....

Genelde 3 aşılama istiyor ama eşinde problem varmış zaten gerek kalmaz bunlara rapor verirler bende tek yumurta vardı ve tüplerim tıkalıydı direk verdiler raporu

cnm ben hemşireyim 15 cm kistim yani iri bir portakal büyüklüğünde:44:

ayy çok geçmiş olsun canım ya, valla sana en yakını bendim galiba.. benimde 12,5 -13 cm kadardı kistim. 2 sene oldu aynen tekrarladı benimde 4 cm şu anda. bende tekrar kisti aldırmadan tedaviye başlıcam. bence kafanı takma böyle tutar mı diyip. doktorun uygun görmüşse vardır bir bildiği. inşallah tutar ve bebeğin sana gelir. hamilelikte bu kistler küçülüyormuş. bu hastalığı yok eden en kuvvetli şey ise hamiş kalmakmış, seninde öyle olur belki :34:

inş. öyle olur. şuda var kist bir asit salgılıyormuş ve rahme akıyormuş. Embriyolar tutunsa bile öldürebiliyormuş

Back
X