Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeeeter..nasilsin canim bnim ara ara okuyorum ama yazamiyorum..tatlim insallah burdaki arkadaslariminda insallah seninde gobisleriniz dolsun rabbim bu yolda emek veren..gozleri yolda kalmislarin kucaklari bos olanlarin rabbim hepinizin kucaklarini doldursun insallahh..(alin size dua insallahh kabul olur..ikiz bekliyorum iki defa kabul olsun duam sizlere kizlarr..)

yeeeter..nasilsin canim bnim ara ara okuyorum ama yazamiyorum..tatlim insallah burdaki arkadaslariminda insallah seninde gobisleriniz dolsun rabbim bu yolda emek veren..gozleri yolda kalmislarin kucaklari bos olanlarin rabbim hepinizin kucaklarini doldursun insallahh..(alin size dua insallahh kabul olur..ikiz bekliyorum iki defa kabul olsun duam sizlere kizlarr..)

sağol canım hamdolsun rabbime sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
yaaaaaaaaa inşş kabul olur dualrında bütün kızlar ikiz üçüz doğururrrrr

Toana mrb canım,şimdi okudum yazını demek sende hamişsin hemide ikizlere ne güzel rabbim tamamına erdiirir inşallah.ne kadarlık oldu şimdi?bende 33+5 teyim.ama benim tekiz oğlan olcak nasipse ...inşallah seninde bi kız bi erkek olurr..burdaki arkadaşlara bende çok dua ediyorum çünkü o beklemenin tedavinin nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorummmm...inşallah en kısa zamanda onlarında hamiş haberlerini okuruz burdannnnnnnnnnnn

toana ve susesi çok teşekkürler.. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere... :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

çoook ama çook teşekkürler içten dualarınız için.. ve bizleri yalnız bırakmadığınız için :16:

:nazar: Amiiiin ....

Rabbim inşallah sağlıkla kucağın almayı nasip eder bebeklerini...
Toana mrb canım,şimdi okudum yazını demek sende hamişsin hemide ikizlere ne güzel rabbim tamamına erdiirir inşallah.ne kadarlık oldu şimdi?bende 33+5 teyim.ama benim tekiz oğlan olcak nasipse ...inşallah seninde bi kız bi erkek olurr..burdaki arkadaşlara bende çok dua ediyorum çünkü o beklemenin tedavinin nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorummmm...inşallah en kısa zamanda onlarında hamiş haberlerini okuruz burdannnnnnnnnnnn

Maşallah yolun sonuna az kalmış kolay doğum olur inşallah evladına sana bağışlasın...:emir_bebek::emir_bebek:

Allahım inşallah dualarınızı kabul eder Aminn...

Doktor hata yüzünden 3mm lik kist oldu 15 cm ve yumurtamı kaybettim şuanda bir sezeryan ve birde göbekten başlayıp aşağı doğru inen yaklaşık 15 cm uzunluğunda ameliyatım var ve bekarken nefret ediyordum o dikişlerden banyo sonrası ve üstümü giyinirken aynaya bakmazdım hiç,şimdi bir dikişim daha oldu o da sezeryan aynı yerden ikinci kesik Allah daha beterinden korusun hepsi gelip geçiyor Rabbim dermansız dert vermesin kimseye

Sabır insana verilmiş en güzel şey bana göre...
Sabırlı biri değildim ama şimdi öğrendim sabrın ne kadar önemli olduğunu ve umudunu hiç kaybetmemeyi Allah büyüktür nere ne zaman ne olacağı belli olmaz yeter ki sağlık evlatlar hayırlı birer birey olsunlar...

Kuşum yumurtladı ve tam 21 gün üstünde yattı sabırla hayran kaldım kuşumu izlerken,şuanda 54 günlük yavrusu var ve o kadar büyük bir sabırla onu doyuruyor ki her baktığımda sanki ilk kez izliyor gibiyim eşime diyorum annelik bu demek ki ve kaşındığında hiç üşenmiyor yavrusu cıyakladığında hemen yanına gidip kaşıyor her yerini...

doğru söylüyosun canım sabredicez inş sonundada güzel şeyler bizimle olcak.burdanda herkese duyurcam bende diğer arkadaşlarım gibi :16:

yeeetercim..sagol canim allah sanada tattirsinda nasil oldugunu tat insallah..iyi gidiyor dhamileliyim..zor oluyor tabi..ama rabbim tamamina erdirsinde zorluklara raziyim...mide bulantim oluyor nefesim kesiliyo simdiden..sizde bana dua edin insallahh problemsiz ozursuz anneli bababali kucagima alrim insallahh..

susesi..canim nerdesin sen..canim benim hamileliyim ikiz ve suan 9 haftalik dedi drum insallah sagliktan devam eder insallahh..senin de az kalmis doguma rabbim seninde yavrunu sana bagislasin hayirli dogumlar olsun...

hiç amelyat olmadı daha hiç başlamadık yani

MERHABA canım,benim doktorum benden rahim filmi istemedi,çünkü bizim tedavimiz direk tüp bebek olduğu için onu sonraki aşamalara bırakıyorlar.eşim üroloğa muayene olduktan sonra,benim regl dönemini bekledik,ben direk yumurta tedavisine başladım,sonra yumurtalarım alındı,aynı günde eşim tese ameliyatı oldu,çok şükür sperm olduğu için o günde döllenme yapıldı,bi kaç gün sonrada trasferim yapılmıştı.dualarım seninle.inş sende bu aşamaları sıkıntısız bir şekilde atlatıp,tüp bebek tedavisine geçersin.

AMİN AMİN AMİN.ALLAH tamamına erdirsin.inş çok güzel,sağlıklı bir hamileliğin geçer.eskidende giriyordur herhalde topiğe:49:.sanki senin ismine rastlamış gibiyim.senin tedavin ne şekilde gelişti,neler yaptın,bizide aydınlatırsan çok sevinirim.sizler bizim umut kaynağımızsınız.:emir_bebek::7::7::7::7:

irmak..canim ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ben yurt disindayim burda 5 defa denemistim olmadi..gecen sene kasim ayinda gittim tr yeye memeoriyalde cok sukur yuzum guldu darisi sizlere insallahh..allahtan umt kesmeyin..iyi merkez ve iyi dr secimi cok onemli..

irmak..canim ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ben yurt disindayim burda 5 defa denemistim olmadi..gecen sene kasim ayinda gittim tr yeye memeoriyalde cok sukur yuzum guldu darisi sizlere insallahh..allahtan umt kesmeyin..iyi merkez ve iyi dr secimi cok onemli..

bu kadar hızlı cevabın için çok teşekkürler öncelikle.evet çok doğru söylüyorsun.dr kadar iyi bir ekibinde olması çok önemli.acaba hangi doktor? hangi memorial a gittin?

yeeetercim..sagol canim allah sanada tattirsinda nasil oldugunu tat insallah..iyi gidiyor dhamileliyim..zor oluyor tabi..ama rabbim tamamina erdirsinde zorluklara raziyim...mide bulantim oluyor nefesim kesiliyo simdiden..sizde bana dua edin insallahh problemsiz ozursuz anneli bababali kucagima alrim insallahh..

susesi..canim nerdesin sen..canim benim hamileliyim ikiz ve suan 9 haftalik dedi drum insallah sagliktan devam eder insallahh..senin de az kalmis doguma rabbim seninde yavrunu sana bagislasin hayirli dogumlar olsun...

canım sağol ALLAH RAZI OLSUNNNN biliyorsun dualrınız (dualrımız )bizim içinçok değerliiiiiii hepimiz birbirimizi dualrımıza ekleyelimmm rabbim bu kadarçok duayı geri çevirmez inşş bir gün hepimizin gönlünden geçen olurr

antalya81 nerelerdesin cnm bişeymi oldu merak ettim senı umarım korkulcak bişey yoktur hamişler bianda çekıldı bişeymı var acaba:85:85:85:

slm canım...ben buralardayım....hamileliğim şükür iyi gidiyor...9 haftalık hamileyim şu an .... sen nasılsın??? nasıl gidiyor...
iş yerimde 2 gündür internet kesik..sanırım cumaya kadar da olmayacak..o yüzden bi kesinti yaşadım...

toana ve susesi çok teşekkürler.. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere... :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

çoook ama çook teşekkürler içten dualarınız için.. ve bizleri yalnız bırakmadığınız için :16:

Canım inşallah sizdende güzel haberler alrız yakında...Bu sayfanın önemi benim için çok önemli burda çok şey paylaştım ben ki başkalrıyla konuşamıyorsun,konuşsan seni anlamazlar,damdan düşenin hali,damdan düşen anlarmış misali herkes benzer şeyler yaşıyo bu sayfada en önemlisi bebek özlemi içinde....dualarım hep sizlerle ...

:nazar: Amiiiin ....

Rabbim inşallah sağlıkla kucağın almayı nasip eder bebeklerini...

Maşallah yolun sonuna az kalmış kolay doğum olur inşallah evladına sana bağışlasın...:emir_bebek::emir_bebek:

Allahım inşallah dualarınızı kabul eder Aminn...
yasmin canım,sağol canım benim evet benim az kaldı artık...sen nasılsın?umarım artık seninde en kısa zamanda hamiş haberlerini okurum bu sayfadan..yazmasamda girip okuyorum bu sayfayı sık sık...sizlerden kopamıyorum anlayacağınnnn

Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişlerini kucağına alamak eder inşallah..ben nisan anneleri grubunun yazılarını okuyorum ama yazmıyorum canım yaaa...orası kendi arasında bi iyi kaynaşmış bende sonradan yazdım biraz ama baktım olmuyo bıraktımm...bol bol istiharat et artıkkkkkkkkk...:nazar::nazar:

yasmin canım,sağol canım benim evet benim az kaldı artık...sen nasılsın?umarım artık seninde en kısa zamanda hamiş haberlerini okurum bu sayfadan..yazmasamda girip okuyorum bu sayfayı sık sık...sizlerden kopamıyorum anlayacağınnnn

İyim sağol idare ederim günler geçiyor aylar yavaş yavaş bitiyor benimde geri sayımım başladı bu yüzden biraz stresliyim...

:nazar::nazar: Kopma buradan zaten inşallah senin ve oğlununda güzel haberlerini alırız hep beraber sevincine ortak oluruz Allah emanet olun hayırlı doğumlar olur inşallah sağlıcakla kucağına alırsın evladını kucağına,bizim yerimize de koklar öper İnşallah... :emir_bebek::emir_bebek: :21::21:

Back
X