cnm dünkü testimin sonucu 96 çıktı doktor iyi dedi..
salı günü ultrason var inşallah kesemizi görürüz...
bugün sarı ve kahvemsi lekelenmem var ayrıca bugün adet günümdü normal mi acaba??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün sarı ve kahvemsi lekelenmem var ayrıca bugün adet günümdü normal mi acaba??
Demi bekle bekle 4 tane gelsin biride karnında şükür deriz kesin Rabbim bol çocuk versin hasretimiz bitsin (Vallahi bir taneye de razıyım)
benimde yumurta toplamam çok ağrılı olmuştu..o gün normal doğum yapamayacağıma karar verdim..allahım yarım saat sürdü ama ölüyorum sandım...narkozunda etkisiyle bayaa bi küfretmişim doktora hemşireye...eşim hala anlatır o halimi....
Kim yapacak listeyi :44::44:
bence sen ve yeter bu işi kıvırırsınıs siz yapın listeyiii![]()
hamile oldugunu ögrenen arkadaşlarımı kutluyorum transferi olmuş sonuç bekleyen arkadaşlarıma hayırlı haberler diliyorum transfer olacak olan arkadaşlarımarabbim hayırlı evlatlar nasip etsin istiyorum tedaviye başlıcak olan arkadaşlarıma hakolay gelsin herşey yolunda gitsin ve tek ikiz üçüz mucezeler versin istiyorum ve hiç tedavi görmeyen herşleyi zamana bırakan arkadaşlarıma ise rabbim en kısa zamanda normal yoldan hamile kalmasını canı gönülden istiyor diliyor ve çok dua ediyorumm saglıcakla kalın......haa hamile olanlarada tabiki saglıcakla kucaklarını almasını istiyorummmm darısı hepimizeeeee inşallahhh![]()
ne güzel yazmışsın, çok içten gerçekten çok mutlu oldum okuyuncaamin amin amin diyorum bende en içteninden
![]()
ben fransada yasiyorum ve kismetse insallah 1 nisan gibi istanbulda bruksel tup bebekte yucel karaman ile ilk tup bebek dtedavimize baslayacagiz allahin izniyle.
arkadaslar sizler nerede hangi merkezde yaptirdiniz ? asamalarini anlatirmisiniz?
isteyen herkese ama herkese caaaaaaaaniii gonulden diliyorum rabbim dualarini geri cevirmesin. dualari duamizdir.
ben fransada yasiyorum ve kismetse insallah 1 nisan gibi istanbulda bruksel tup bebekte yucel karaman ile ilk tup bebek dtedavimize baslayacagiz allahin izniyle.
arkadaslar sizler nerede hangi merkezde yaptirdiniz ? asamalarini anlatirmisiniz?
isteyen herkese ama herkese caaaaaaaaniii gonulden diliyorum rabbim dualarini geri cevirmesin. dualari duamizdir.
Tedavin hayırlı olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürür
Ben iki kere anatolia ank da denedim biri kimyasal gebelik diğeri direk negatif oldu...
Aşamalar farklı olabiliyor doktor ve merkezin uyguladığı tedaviler bir birini tutmuyor bazen ama transfer gününe kadar zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun en zor olan kısım beklemek....
Allah yardımcın olsun inşallah...
Hayırlı olsun tedavin, bizde ilk denememizi istanbulda prof dr. cemil akgül'le yapmıştık. olmadı maalesef. şu anda 2. tedavimize antalyada memorial hastanesinde başlayacağız kısmetse bu ay.
hayırlısı olsun , kucaklarımızda bebişler dolsun![]()
![]()
Tebrik ederimi inşallah keseyi de görürsün bebeğin ben buradayım der için rahatlar ...
![]()
hayırlı olsun...allah eline de almayı nasip etsin...çok sevindim...
GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA KUCAKLA
canım kahve lekler olabilir normaldir ama böyle durumlarda mutlaka ama mutlaka merkezini veya dr ara ve bilgi ver
çok sevindim, hayırlı olsuunAllah nazardan saklasın.
CANIM tebrik ederim,inş değerlerin daha da yükselir.dualarımız seninle.ayrıca ablamdan biliyorum o lekelenmeler adet zamanı ondada olmuştu.gönlünü ferah tut.![]()
senın için ilk degerlerden sonra 2.deger süper olmuştur bizim içinde öle oldu cnm mucize gibi bişey hakkında hayırlısı olsun sonuda gelir inşallahböle olursun