bu topiğe gelmeyeli uzun zaman olmuş.. gerçi arada gelip takip ediyordum sizi
ırmak04, tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm..![]()
sağol canım amin.bizleri unutma her zaman bekleriz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu topiğe gelmeyeli uzun zaman olmuş.. gerçi arada gelip takip ediyordum sizi
ırmak04, tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm..![]()
canım benim ilk test sonucum 141 di.. ikincisi 480 falan çıkmıştı..bence kalbini ferah tut sen...iyi haberlerini alıcaz...sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah...
Irmakcım hayırlı olsun gözün aydın benimde ilk tahlilim 149 çıkmıştı. 2 gün sonra 323 çıktı. 3 gün sonra 949 çıktı. bu cumartesi doktora gitcem ilk defa o zaman belli olur herhalde ikiz olup olmadığı. çok heyecanlı bir dönem bazen uykularım kaçıyor tek mi iki tane mi diye ama hayırlısı rabbim ne verirse razıyım .
sağol canım amin.bizleri unutma her zaman bekleriz.![]()
IRMAK inanki bugun sabah uyandim aklima ilk sen geldin Tüm gün aklimdaydin.. Coookk cok sevindimm.. ALLAH hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallah..![]()
CANIM ilk önce geçmiş olsun,bilmiyordum,inşallah daha iyidir.böyle içten,samimi insanların olması ne güzel birşey,anlattıkların çok duygulandırdı beni,ben hiçbir zaman hayatım boyunca sırf kendim için yaşamadım,ve hiçbir zamanda hangi konuda olursa olsun duyarsızda kalmayacağım,demekki böyle düşünen ne çok insan varmış,burda daha da iyi anladım,bazen çevrende en yakınların hariç,senin düşmeni isteyen o kadar çok insan oluyorki,o konuşmasa bile bakışlarından hissediyorsun bunu,nasıl böyle olabilirler diye çaresiz gözlerle onları izledim hep.ama onları gördükçe daha çok kendimi güçlü olmaya ittim.işte sanada demiştimya böyle insanlar varmı diye,gerçekten varmış....ALLAH böyle kardeşlerimizi başımızdan eksik etmesin.ben burda çok fazla kişiyi tanımıyorum ama istanbulda olup,böyle güzel yerlere benide çağırırlarsa seve seve giderim onlarla.ve yolun istanbula düşerse seninlede görüşmek çok isterim.ama o arkadaşımızın dediği gibi sen istersen hiç gelme,ama MEVLAM sanada minik,tatlı bi melek nasip etsin,ve bu topikdeki herkese nasip etsin.DULARIM hep sizinle canım benim.
unuturmuyum hiiççç
yetercim, sonucun negatif galiba.. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor ne yazık ki.. Söylenecek birşey olmuyor böyle durumlarda .. Allah sabır versin canım... çok takip edemiyorum kusura bakmayın lütfen.. Allah hayırlısını versin.. Vakti gelince olacak eminim... Umudumuzu asla kaybetmemeliyiz... Sadece vaktini zamanını bekliyor bebişler...
Pozitif alan tüm arkadaşlarıda tebrik ediyorum, sağlıkla kucağınıza alın inş.![]()
canım ben teni negatif almadım 5 defa negatil aldım ama önceleriydi
[sıze=3][/sıze]
ben tekrar denedin zannetim cnm.. tamam o zaman.. inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum o zaman![]()
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrr
Kızlar ben bebişlerimi kavuşamıyorum değerim düşük çıktı 2.denememde negatif umarım bir dahakine tutar
günaydın.....
Buralardayım hikam iyiyim allah'a şükür temizlik yapıcam da keyfimin gelmesini bekliyorum :126::126:
Sen nasılsın ?
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrr
Üzüldüm 10 gün önce bende negatif aldım seni anlıyorum Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bir dahakine olur demekten başka çaremiz yok...ben de ;(( inşallah bir sonrakine, bu arada neden tutmadığına dair araştırmalar yapıldı mı size önceden..
günaydın canım, nasılsın,inş.daha iyisindir.sensiz burası sessiz kalıyor,arada gelde sesini duyalım.
Selam (kendi adıma ) iyiyim sen nasılsın...
sağolun kızlarrrrr rabbime hamd olsunnnteşekkürler canım,sen nasılsın.?![]()
![]()
canımm melisimmm dualrımdasın biliyorsunnnn inşşşşşş inşşşş rabbimin dualrımızı kabul ettiği istediğimizi hakımızda hayırlı kılıp gönderdiği günler gelecek inşşş bebeğimmben de ;(( inşallah bir sonrakine, bu arada neden tutmadığına dair araştırmalar yapıldı mı size önceden..
Üzüldüm 10 gün önce bende negatif aldım seni anlıyorum Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bir dahakine olur demekten başka çaremiz yok...
Allaha şükür iyiyim Rabbim başka dert vermesinSevdiğim adam yanımda ailem iyi başka ne istediğim
Yaz geldi bizim çiftlikte işler başladı arada oraya kaçıyorum 5 tane kedi yavrusu oldu onları görmek için gidiyorum ineklerimiz buzalayacak onların telaşı var....
Balkonumda ki güvercin yavrusu büyüdü uçmak için gün sayıyor
Sen nasılsın bebekle ilgili gelişme ne ne zaman ikinci testin arada kaçırıyorum yazılanları :44::44:
canımmm kolay şeyler yaşamadın ama bak çiftlik havası doğa hayvalar bunların tadını çıkart rahatla vicudundaki hormonları at ve sonra merkezde seni bekleyen meleklerini al gel inşş onlar seni anne yapacaklar inşşşş