Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım bu gün büyük gün sağlıkla gittt allahın izni ile bebişlerini al ve gel inşşşş

Ben evimdeyim Bebeklerimi aldım geldim :10::10: her şey yolunda gitti Allaha şükür embriyolarım sorunsuz çözüldü 3 embriyo varmış ikisi transfer edildi iyi kalite ve 5. gün embriyosuydu ank. gelmeden önce doktora uğradık göbekten bir iğne yaptı tutunmasını için dedi diğer hastalarda denmeiş etkili oldu dedi inşallah banada etki eder :38::38:

canım dualarım seninle,inş.herşeyin yolunda gider bebişlerini alıp evine gidersin.sonrada bir ömür seni bırakmazlar inş.çok çok rahat ol.bu tedavide biliyorsun en önemli şey stres olmamak,ALLAH ım alnına yazdıysa herşekilde olur ama yinede rahat ol.seni tanımıyorum belki ama senin sonuna kadar çok güzel bir anne olacağına YÜREKDEN inanıyorum.:49::49::49:

Allah razı olsun Aminn...İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısı neyse o olsun sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin evlatlarımızı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin :nazar::nazar:
canım çok sevindim,bugün bebişlerle ilk günün demek,umarım herşey sorunsuz geçer 9 ay 10 gün süerer inşaallah seni bırakmasınlar... beni hatırlamışsındır umarım ben sizi unutmadım hep duacınızım.. benim bebiş 4 aylık oldu bile zaman çabuk geçiyor onlarla.darısı tüm isteyenlere aminn

Maşallah siz kocaman olmuşunuz yav siz hatırlamam mı ilk buraya yazdığımda ikinci tedaviye başlayacaktım sende tedaviydeydin ama bebişi büyüttün bile Allahım uzun ömürler versin sağlıcakla büyüsün sizleri ona onuda size bağışlasın inşallah :nazar::nazar: :emir_bebek: :emir_bebek:
canım benım transferın ınsallah sorunusuz gecmıstır :) dedıgını gıbı bu son olsun ve en guzel bayram hedıyenız olsun ınsallahh:))) cıfte bayram yapacaksınız ınsallahh :)))
Sorunsuz geçti Allaha şükür embriyolar korkutuyordu çözülürken sorun olursa diye bir şey olmadı şükür...

İsim bile koydu :1::1: kız olursa Arife erkek olursa Bayram yada Ramazan inşallah

nerelerdesin???nasılsın????merak ediyoruz....inşallah herşey güzel olacak senin ve bebeğin içinnnnnn....:)
Evimdeyim şükür iyiym çok sakinim sanırım bu sefer iğneler toplama işlemleri olmayınca daha sakinim bazen unutuyorum bile 1 gün oldu ama çok rahatım olursa hayırlısı olmasa da hayırlısı diyorum sanırım bünyem negatife alıştı artık etki etmiyor...

Geriye kaldı 11 gün ::32::32:

2 saat sonra 10 gün kalacak ama :32::32:

yasmiiii bebeğimmmmmm seni ve mucizeni kutluyorum bak birbirnizi buldunuzzz inşşş ömürlük olsun buluşmanız

yasmiiii bebeğimmmmmm seni ve mucizeni kutluyorum bak birbirnizi buldunuzzz inşşş ömürlük olsun buluşmanız

Amin yeterim Allahım inşallah sıkı sıkı tutunurlar bana inşallah zaman çabuk geçiyor bana şimdi neden anlamadım önceden geçmek bilmezdi...

Sorunsuz geçti Allaha şükür embriyolar korkutuyordu çözülürken sorun olursa diye bir şey olmadı şükür...

İsim bile koydu :1::1: kız olursa Arife erkek olursa Bayram yada Ramazan inşallah :32::32:

cok sevındım canım senın adına:) dıkkat et kendıne yorulma :) bu sefer bebısler gelıyorlar ben oyle hıssedıyorum :)

amin yeterim allahım inşallah sıkı sıkı tutunurlar bana inşallah zaman çabuk geçiyor bana şimdi neden anlamadım önceden geçmek bilmezdi...

artık yalnız değilsin:49::49: O sebeple hızlı geçiyor zaman:1::1::1:

Son düzenleme:
yasmin tekrrmı transfer oldu çok sevindimm hayırlı ugurlu olsun cnm bak rabbimin izni ile bayramın bayram olacak bende yenı yıla mutlulukla girmiştim hakkında hayırlısı olsunn güsel

haberler beklıyoruss bnm kızımda bu ay sonu geliyor gününü bekleyemicesss nasipsee:16::16:

yasmincim inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar seni bırakmazlar.bizleride haberdar et olurmu

Yolunda gibi ama ne bileyim içimdeki ses gene 0 alacaksın diyor...
Valla idrar testlerinde hep tek çizgi totomda iğne vuracak yer az kaldı 3 gün sonra test yaptırıcam nasip.

yasmin tekrrmı transfer oldu çok sevindimm hayırlı ugurlu olsun cnm bak rabbimin izni ile bayramın bayram olacak bende yenı yıla mutlulukla girmiştim hakkında hayırlısı olsunn güsel

haberler beklıyoruss bnm kızımda bu ay sonu geliyor gününü bekleyemicesss nasipsee:16::16:

Evet dondurulmuşlar vardı denedik bir kere daha 4. oldu ama :1:

Hadi inşallah kazasız belasız bir doğum olur sağlıcakla kızını alırsın kucağına :emir_bebek::emir_bebek:

Yolunda gibi ama ne bileyim içimdeki ses gene 0 alacaksın diyor...
Valla idrar testlerinde hep tek çizgi totomda iğne vuracak yer az kaldı 3 gün sonra test yaptırıcam nasip.

ya bırak şu içindeki kötü sesiiii her şey güzel olacakkkkk :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Back
X