Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu gün büyük gün sağlıkla gittt allahın izni ile bebişlerini al ve gel inşşşş
canım dualarım seninle,inş.herşeyin yolunda gider bebişlerini alıp evine gidersin.sonrada bir ömür seni bırakmazlar inş.çok çok rahat ol.bu tedavide biliyorsun en önemli şey stres olmamak,ALLAH ım alnına yazdıysa herşekilde olur ama yinede rahat ol.seni tanımıyorum belki ama senin sonuna kadar çok güzel bir anne olacağına YÜREKDEN inanıyorum.![]()
canım çok sevindim,bugün bebişlerle ilk günün demek,umarım herşey sorunsuz geçer 9 ay 10 gün süerer inşaallah seni bırakmasınlar... beni hatırlamışsındır umarım ben sizi unutmadım hep duacınızım.. benim bebiş 4 aylık oldu bile zaman çabuk geçiyor onlarla.darısı tüm isteyenlere aminn
Sorunsuz geçti Allaha şükür embriyolar korkutuyordu çözülürken sorun olursa diye bir şey olmadı şükür...canım benım transferın ınsallah sorunusuz gecmıstır :) dedıgını gıbı bu son olsun ve en guzel bayram hedıyenız olsun ınsallahh:))) cıfte bayram yapacaksınız ınsallahh :)))
Evimdeyim şükür iyiym çok sakinim sanırım bu sefer iğneler toplama işlemleri olmayınca daha sakinim bazen unutuyorum bile 1 gün oldu ama çok rahatım olursa hayırlısı olmasa da hayırlısı diyorum sanırım bünyem negatife alıştı artık etki etmiyor...nerelerdesin???nasılsın????merak ediyoruz....inşallah herşey güzel olacak senin ve bebeğin içinnnnnn....:)
yasmiiii bebeğimmmmmm seni ve mucizeni kutluyorum bak birbirnizi buldunuzzz inşşş ömürlük olsun buluşmanız
Sorunsuz geçti Allaha şükür embriyolar korkutuyordu çözülürken sorun olursa diye bir şey olmadı şükür...
İsim bile koydukız olursa Arife erkek olursa Bayram yada Ramazan inşallah
![]()
cok sevındım canım senın adına:) dıkkat et kendıne yorulma :) bu sefer bebısler gelıyorlar ben oyle hıssedıyorum :)
İnşallah sıkı sıkı tutunuyorlardır![]()
amin yeterim allahım inşallah sıkı sıkı tutunurlar bana inşallah zaman çabuk geçiyor bana şimdi neden anlamadım önceden geçmek bilmezdi...
artık yalnız değilsinO sebeple hızlı geçiyor zaman
![]()
Evet bugün 4. gün geriye kaldı 8 gün
Sanırım arife günün beklemicem 11. gün test yaptırıcam![]()
seni sabırsız seni...![]()
![]()
![]()
Evet bugün 4. gün geriye kaldı 8 gün
Sanırım arife günün beklemicem 11. gün test yaptırıcam![]()
canım varsa çıkar zatennn inşşşşşşşşşşşşş güzel haberlerle gell![]()
Amin yeterim Allahım inşallah sıkı sıkı tutunurlar bana inşallah zaman çabuk geçiyor bana şimdi neden anlamadım önceden geçmek bilmezdi...
yasmincim inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar seni bırakmazlar.bizleride haberdar et olurmu
yasmin tekrrmı transfer oldu çok sevindimm hayırlı ugurlu olsun cnm bak rabbimin izni ile bayramın bayram olacak bende yenı yıla mutlulukla girmiştim hakkında hayırlısı olsunn güsel
haberler beklıyoruss bnm kızımda bu ay sonu geliyor gününü bekleyemicesss nasipsee![]()
Yolunda gibi ama ne bileyim içimdeki ses gene 0 alacaksın diyor...
Valla idrar testlerinde hep tek çizgi totomda iğne vuracak yer az kaldı 3 gün sonra test yaptırıcam nasip.
ya bırak şu içindeki kötü sesiiii her şey güzel olacakkkkk![]()