TÜP BEBEKTE KAÇINCI DENEMELERİNİZ

savasci_anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
190
114
33
27
Hanımlar selamün aleyküm öncelikle Ramazan ayiniz hayirli ve mubarek olsun Rabbim bu guzel aylarda ne muradiniz varsa gerceklestirsin
Tüp bebek serüveninde kacinci denemeleriniz?Kacinci denemelerde pozitifi gördünüz?
Özel değilse birde sorunlariniz nedir hangi sorunla savasiyorsunuz?

Resmen işkence çekiyorum 6 aydır Ankara dan Bursa ya yolladılar tayinle şimdi eskişehir e göreve geldim tüp bebek tedavi sürecim yarım kaldı bu çocuk çok nazlı olacak 1.5 yıl içinde 5. Görev yerim vardır bunda da bu hayır

Benim 2 negatif tüp bebek denemem var..
Morfoloji 0 olduğu için sürece girdik..
Negatif olunca bütün tahlilleri yaptırdım. Herşey tertemiz..
Bi kaç doktorla görüştüm.. Böyle vakalarımız oluyor.. ya Sağlıklı embryo değil veya vakti değil denemeye devam edeceksiniz dediler.
2.de ekstra intralipid verilmişti..
Şimdi 3. Denemede lenfosit aşısı ve histeroskopi ile çizik atma yapılacak.. Bakalım Ağustos gibi transfer olacak..

Merhaba. Ben de mart ayında ilk transfermi oldum. 2 tane 3.gün taze transfer oldu. Fakat kimyasal gebelik oldum. Şimdi bu adetimde histeroskopi ve çizik yapılacak. Bir de bağışıklık kan testi bakılacakmış bana. Sonraki adetimde sanırım 3. Gün dondurulmuş 2 tane transfer edilecek kısmetse. İnşallah bu sefer kucağıma da alırım sağlıkla

Ilk kez duydugum kavramlar var arada intralipid serummu oluyordu...Rabbim guzel sonuclar almaniza nasip olsun insAllah

Insallah canim benim cizik atma olayi nedir

Insallah canim benim cizik atma olayi nedir
Ben de tam bilmiyorum ama tutunmayı arttırdığı düşünülüyor sanırım. Bu arada intralipid serum aynen dediğiniz gibi beyaz bi serum. Ben de ilk transferimde aldım. Sonuçta gebe kaldım ama kimyasal oldu tabii:/ yine de işe yarıyor olabilir. Denemekte fayda var

Cok saol canim benim sorununuz nedir sizin kac yildir evlisiniz

Bu serumu cok duydum eger duydugumsa sut renginde bi serum 2.transferimde bende isticem doktorumdan faydasi cokmus sanirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynen..
Ben 2.transferde istemiştim. Ama galiba az olmuş.. Dozu düşük verilmiş bana..
Doktor görüşmelerinde anladım..
Dozu az mıdır? Nasibsizlik midir bilmiyorum tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…