- 18 Mart 2022
- 190
- 114
- 33
- 27
- Konu Sahibi savasci_anne
-
Benim 2 negatif tüp bebek denemem var..Hanımlar selamün aleyküm öncelikle Ramazan ayiniz hayirli ve mubarek olsun Rabbim bu guzel aylarda ne muradiniz varsa gerceklestirsin
Tüp bebek serüveninde kacinci denemeleriniz?Kacinci denemelerde pozitifi gördünüz?
Özel değilse birde sorunlariniz nedir hangi sorunla savasiyorsunuz?
Ilk kez duydugum kavramlar var arada intralipid serummu oluyordu...Rabbim guzel sonuclar almaniza nasip olsun insAllahBenim 2 negatif tüp bebek denemem var..
Morfoloji 0 olduğu için sürece girdik..
Negatif olunca bütün tahlilleri yaptırdım. Herşey tertemiz..
Bi kaç doktorla görüştüm.. Böyle vakalarımız oluyor.. ya Sağlıklı embryo değil veya vakti değil denemeye devam edeceksiniz dediler.
2.de ekstra intralipid verilmişti..
Şimdi 3. Denemede lenfosit aşısı ve histeroskopi ile çizik atma yapılacak.. Bakalım Ağustos gibi transfer olacak..
Aynen.. Bağışıklığı düzenlemek için..Ilk kez duydugum kavramlar var arada intralipid serummu oluyordu...Rabbim guzel sonuclar almaniza nasip olsun insAllah
Insallah canim benim cizik atma olayi nedirMerhaba. Ben de mart ayında ilk transfermi oldum. 2 tane 3.gün taze transfer oldu. Fakat kimyasal gebelik oldum. Şimdi bu adetimde histeroskopi ve çizik yapılacak. Bir de bağışıklık kan testi bakılacakmış bana. Sonraki adetimde sanırım 3. Gün dondurulmuş 2 tane transfer edilecek kısmetse. İnşallah bu sefer kucağıma da alırım sağlıkla
Bu serumu cok duydum eger duydugumsa sut renginde bi serum 2.transferimde bende isticem doktorumdan faydasi cokmus sanirim Rabbim isteyen herkese nasip etsinAynen.. Bağışıklığı düzenlemek için..
En azından eleye eleye gidiyoruz..
Canim benim insAllah 4.denemen son olur hatta denemeye gerek kalmadan nasip olur3 yılda 3deneme.ve 3 düşük
En kisa zamanda nasip olsun insAllahResmen işkence çekiyorum 6 aydırAnkara dan Bursa ya yolladılar tayinle şimdi eskişehir e göreve geldim tüp bebek tedavi sürecim yarım kaldı bu çocuk çok nazlı olacak 1.5 yıl içinde 5. Görev yerim vardır bunda da bu hayır
inşallah canım ya deneyecek derman kalmadı artıkCanim benim insAllah 4.denemen son olur hatta denemeye gerek kalmadan nasip olur
Ben de tam bilmiyorum ama tutunmayı arttırdığı düşünülüyor sanırım. Bu arada intralipid serum aynen dediğiniz gibi beyaz bi serum. Ben de ilk transferimde aldım. Sonuçta gebe kaldım ama kimyasal oldu tabii:/ yine de işe yarıyor olabilir. Denemekte fayda varInsallah canim benim cizik atma olayi nedir
Surec zor mükafati guzel olsun insAllah Allah buyuk tabiki Allah nasip etsin insAllah vardir bir hayr savasci anneleriz bizinşallah canım ya deneyecek derman kalmadı artık( Allahım büyüktür i
Cok saol canim benim sorununuz nedir sizin kac yildir evlisinizBen de tam bilmiyorum ama tutunmayı arttırdığı düşünülüyor sanırım. Bu arada intralipid serum aynen dediğiniz gibi beyaz bi serum. Ben de ilk transferimde aldım. Sonuçta gebe kaldım ama kimyasal oldu tabii:/ yine de işe yarıyor olabilir. Denemekte fayda var
6 yıldız evliyiz. İleri hız ve morfoloji 0’dı. Sizin sorun neydiCok saol canim benim sorununuz nedir sizin kac yildir evlisiniz
İnşallah canım , öyle dioruz artık vardır bir hayırSurec zor mükafati guzel olsun insAllah Allah buyuk tabiki Allah nasip etsin insAllah vardir bir hayr savasci anneleriz biz
Aynen..Bu serumu cok duydum eger duydugumsa sut renginde bi serum 2.transferimde bende isticem doktorumdan faydasi cokmus sanirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Siz gebelik elde ettiniz mi?6 yıldız evliyiz. İleri hız ve morfoloji 0’dı. Sizin sorun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?