• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekte kan değeri yükselen varmı :((

azade23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
102
51
98
Arkadaşlar Merhaba bu ay 5. Gün transveri donmuş emriyoyla tüp bebek denemesi yaptim ikinci tüp bebek denemem bu bugün 10. Gün kan testi verdim beta hcg kan değerim 5.93 cikti doktorum 5 in alti negatif pazartesi tekrar yapalim degerin yukselebilir dedi böyle olup degeri yükselen varmi suan ne negatif ne pozitif diyemem dedi doktor nolur bir teselli :(((

Arkadaşlar Merhaba bu ay 5. Gün transveri donmuş emriyoyla tüp bebek denemesi yaptim ikinci tüp bebek denemem bu bugün 10. Gün kan testi verdim beta hcg kan değerim 5.93 cikti doktorum 5 in alti negatif pazartesi tekrar yapalim degerin yukselebilir dedi böyle olup degeri yükselen varmi suan ne negatif ne pozitif diyemem dedi doktor nolur bir teselli :KK43:((
merhaba kımse cevap vermemiş merak ettim ne oldu degerınız

Merhaba degerim 7.98 e Yükseldi 5 gün sonra tekrarladi doktor degerim düşmüş malesef hamile deilmisim kimyasal gebelik dedi doktor suan tekrar tüp bebek denemesine başladım bahcecide bu sefer olur ins : (
Rabbim tekrarini yaşatmasin cnm.insallah kisa zamanda gebe kalir kucagina alirsin.bende bahçecide yaptirdim guvenc beyde ve hamileyim..sen kime gidiceksin..ne zaman gidiceksin.rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tattirsin

Rabbim tekrarini yaşatmasin cnm.insallah kisa zamanda gebe kalir kucagina alirsin.bende bahçecide yaptirdim guvenc beyde ve hamileyim..sen kime gidiceksin..ne zaman gidiceksin.rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tattirsin
Ben bahçeci umut selen hanima basladim iki gün oldu ignelere başladık dün 7 yumurta gördü ilk muaynede azmi sizce sizde kac yumurta toplanmisti

Ben bahçeci umut selen hanima basladim iki gün oldu ignelere başladık dün 7 yumurta gördü ilk muaynede azmi sizce sizde kac yumurta toplanmisti
cnm ben pkosum ayrca amh degerim 1.0 di sanirim.4 yumrtam vardi dr.um cok umutsuzdu ama igne ve ilaclarla 11 tane oldu.7si dollendi.en iyi gelisim gosteren 2 tanesini transfer etti dr.senin yumurtalar baya iyi.insallah boyle devam eder.ilac ve ignelerle buyutuyolar cogaltiyolar.en kisa zamanda gebe kalırsın umarim..

cnm ben pkosum ayrca amh degerim 1.0 di sanirim.4 yumrtam vardi dr.um cok umutsuzdu ama igne ve ilaclarla 11 tane oldu.7si dollendi.en iyi gelisim gosteren 2 tanesini transfer etti dr.senin yumurtalar baya iyi.insallah boyle devam eder.ilac ve ignelerle buyutuyolar cogaltiyolar.en kisa zamanda gebe kalırsın umarim..
Ya bana hemşire sayısı ilaçla artmaz sadece büyüklüğü ve kalitesini etkilio ilac dedi ama artiomus demekki hangi ilaclari verdiler sana ben suan gonalfe kullanirom

Ya bana hemşire sayısı ilaçla artmaz sadece büyüklüğü ve kalitesini etkilio ilac dedi ama artiyormus demekki hangi ilaclari verdiler sana ben suan gonalfe kullanirom
cnm ben cok ilac kulandim.hangisi ne ise yariyo isimleri neydi unuttum.dr.um ne ilac verdiyse o zaman arastirip kulanmistim.belki ilerleyen zamanlarda cogalirlar..

tahmini benim hesaplamama gore 5 haftalık.cuma belli olucak.icini ferah tut.dualarim seninle...

Merhaba degerim 7.98 e Yükseldi 5 gün sonra tekrarladi doktor degerim düşmüş malesef hamile deilmisim kimyasal gebelik dedi doktor suan tekrar tüp bebek denemesine başladım bahcecide bu sefer olur ins : (
geçmiş olsun.benım 8 çıktı ıkı gün sonra 1.6 duştu.doktorum kımyasalda olabılır ilaçlardan da yüksek çıkabılır dedı ama bence kımyasaldı.13 gun yaptırmıştım testı önce yaptırsam daha da yüksek çıkardı kesin.hayırlısı olsun canım inş bu sefer tutar.çok zor işler bunlar

Allah tamamına erdırsin hamileligini.bu amh degeri ne oluyor tam olarak.sperm alerjisi mi

Canim merhaba bugün adetimin 8. Günüydü doktora gittim 10 yumurta olmuş dahada artar dedi ins olur bu sefer

Canim merhaba bugün adetimin 8. Günüydü doktora gittim 10 yumurta olmuş dahada artar dedi ins olur bu sefer
cok sevindim cnm.ne kadar cok olursa sansin o kadar iyi. .transfer gununu yumrta toplama gununu felan yaz surekli cnm.guzel haberlerini bekliyorum cnm..

Back
X