Tüp bebekte kanama yaşıyorum

prenseskiz17

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
179
46
18
28
Kızlar merhaba
T+12. Günümde pozitifi gördükten sonra T+16 gibi kahverengi lekenmem geldi (3-4 gün kadar sürdü) şimdi T+21 de kırmızı kan akmaya başladı ama kontrol de bir sorun gözükmedi. Böyle kırmızı kan görüp sağlıkla doğum yapan birilerine ihtiyacım var bana yardımcı olabilicek olan var mı? Bu durumu yaşayanlar nasıl sonuçlar aldınız? Betada sorun yok kesede göründü ama kanama sanki yeniden gelicek gibi hissediyorum çok hafif kasık ağrım oluyor adetten az ağrıyor ama gelen yoğun kırmızı kan beni çok üzdü

Aynısını dün ben de yasadim kotuyum dunden beri 30 ekimde transfer olmustum

Bazen kanama kesede değil de yanında falan oluyor benimde olmuştu kanama alanı korkmayın. Bol bol istirahat edin ve bol sıvı alın sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

ben de bugün 6+2de kanama yaşadım çok yoğun değil ama kırmızıydı yarın kontrole gideceğim ama moralim çok bozuldu

T+10 da kazanam olmuştu evet çok korkuttu ve ekstra iğne verdi doktorum. Şimdi 24 haftalık olduk şükür bir daha olmadı. Endişelenmeyin lütfenn çok sık görülüyor malesef

T+10 da kazanam olmuştu evet çok korkuttu ve ekstra iğne verdi doktorum. Şimdi 24 haftalık olduk şükür bir daha olmadı. Endişelenmeyin lütfenn çok sık görülüyor malesef
biraz olsa içimi rahatlattınız teşekkürler, inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…