Merhaba. 39 yaşındayım Tüp Bebek tedaisi oldum. 1. kalite embriyolar transfer edildi. 9. ün beta hcg 81 12. gün 355 16. gün 1127 diydi. Kese 5. haftalarda 6 mm, 3 gün sonra 9mm oldu. 7+2 de vajinal ultrason ile kalp atışını doktor duydu. Ancak 10 gün sonra aynı yöntem ile kalp atışı görülmedi. Üstten yapılan daha önceki muayenelerde de son 1 haftada kesenin büyümediği 11mm civarı olduğu tespit edilmişti. Doktorum kürtaj dedi. Kendi kendine düşük olmazmı soruma bekle dedi. Progestanı kestim ve 5 gün sonra dün gece kanamalarım geldi. Sabaha karşı doğum ağrısı gibi ağrılarım ve kanamalarım oldu. Parçalar geliyordu. En son bu sabah löppp!!! diye bir şey düştü klozete. Ondan sonra rahatladım. Şimdi ağrılarım hafifi. Kanamam regl gibi. Başından bu tür durum geçmiş olan varmı? Bu ağrılar esnasında ağrı kesici alınabilirmi? Sizce düşük gerçekleştimi benim acaba? Vajinal ultrasonda çok zorlanıyorum. Psikolojim bozuluyor. Karından ulturrason ile düşük tamamlanıp tamamlanmaış olduğu anlaşılırmı. Allah hepimize yardım etsin.