• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebekte Kimyasal Gebelik Gecirenler Yardım

mrb arkadaşlar iki kez kimyasal gebelik geçirdim tabiki tüp bebekle ikiside herşeyi yaptırdım hiç bir sorun yok ikiside ankarada oldu şimdi istanbul düşünüyorum ama aylardır sadece düşünüyorum cesaret edemiyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan bu arada özlem bende balıkesirliyim ama vanda yaşıyorum mesleğim sebebiyle inanın bende sizin gibiyim tıkanmış durumda şimdi histeroskopi olmayı düşünüyorum ne kadar doktorlar gerek yok desede bi o kaldı 15 güne kadar balıkesire gidicem orda bi yerle görüştüm histeroskopi yaptırcam rabbim yardım etsin hepimize

mrb arkadaşlar iki kez kimyasal gebelik geçirdim tabiki tüp bebekle ikiside herşeyi yaptırdım hiç bir sorun yok ikiside ankarada oldu şimdi istanbul düşünüyorum ama aylardır sadece düşünüyorum cesaret edemiyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan bu arada özlem bende balıkesirliyim ama vanda yaşıyorum mesleğim sebebiyle inanın bende sizin gibiyim tıkanmış durumda şimdi histeroskopi olmayı düşünüyorum ne kadar doktorlar gerek yok desede bi o kaldı 15 güne kadar balıkesire gidicem orda bi yerle görüştüm histeroskopi yaptırcam rabbim yardım etsin hepimize

mrb ben daha önce klomenle 4 kez hamile kaldım fakat hiçbirinde kalp atışı alamadım...şimdi tüp bebeğe karar verdik ve pgt yaptırmaya niyetliyiz.aklınızda bulunsun rabbim en kısa zamanda bebeklerimizi bizlere göndersin...

2 yıl önce bende van civarlarındaydım cnm biliyorum oraları, balıkesirde nerde yaptıracaksın histereskobiyi?
ben ankarada başkentte yaptırdım fiyat da uygundu ama tanısal histereskobi yapıldı
ankarada nerde yaptırdın? ya benimde canım çok sıkıldı bu duruma neden oluyor kese görülmeden yapılan düşüklerin adı kimyasal olmuş of çok üzgünüm

mrb ben daha önce klomenle 4 kez hamile kaldım fakat hiçbirinde kalp atışı alamadım...şimdi tüp bebeğe karar verdik ve pgt yaptırmaya niyetliyiz.aklınızda bulunsun rabbim en kısa zamanda bebeklerimizi bizlere göndersin...

klomenle hamile kalmanız güzel kimyasal da olsa tüp bebekte işiniz daha kolay bence budurumda, 4 kez kimyasal gebelik üstüste neden olabilir doktor bir açıklama yaptı mı? aslında tüp bebekten önce genetik tanı yaptırırsanız daha iyi olur
pgt bir seçenek ama onun için embriyo sayısının fazla olması gerek benim hiç fazla olmadı malesef

bir ay önce 2.tüp bebek denememde kimyasal gebelik yaşadım.hcg 11.95 ti 2 gün sonra 3 düştü.şimdi tekrar denemek istiyorum.3.denemede hamile kalanlar varmı

2 yıl önce bende van civarlarındaydım cnm biliyorum oraları, balıkesirde nerde yaptıracaksın histereskobiyi?
ben ankarada başkentte yaptırdım fiyat da uygundu ama tanısal histereskobi yapıldı
ankarada nerde yaptırdın? ya benimde canım çok sıkıldı bu duruma neden oluyor kese görülmeden yapılan düşüklerin adı kimyasal olmuş of çok üzgünüm

6 eylülle görüştüm ankarada hakan yaralı anatoli merkezinde tüp bebek denedik ikiside aynı makesef

bir ay önce 2.tüp bebek denememde kimyasal gebelik yaşadım.hcg 11.95 ti 2 gün sonra 3 düştü.şimdi tekrar denemek istiyorum.3.denemede hamile kalanlar varmı

bende merak ediyordum bunu ama hamile kalanda var kalamayanlarda nasip yani hatta kimsayal gebelikleri tekrarlayanlarda var inşallah biz hamile kalanlardan oluruz

6 eylülle görüştüm ankarada hakan yaralı anatoli merkezinde tüp bebek denedik ikiside aynı makesef

orası iyi bir merkez sanırım.. histereskobi kolay bir işlem hiçbir zorluğu yok rahat ol girerken inşallah sorun çıkmaz

ben bursa acıbademde yaptırdım.hiç bir sebeb bulunamıyor doktora göre sebebi belli değil histereskkopi yapalım diyor. gerek olduğunu zannetmiyorum 4 senede birr sürü hastane gezdik sonuç hüsran.vitaminler bir sürü bitkisel ilaçlar aktarlar köşeyi döndü.bizde hala tık yok allah ın birbildiği var herhalde.herşey ticaret olmuş seinin canının acısı umurlarında bile değil tutmadı deyip gönderiyorlar sen orada yapayanlız donup kalıyıorsun........................................................

şimdi 3. deneme yaptırıcaz inşallah.allah herkese annelik duygusunu yaşatsın allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

ben bursa acıbademde yaptırdım.hiç bir sebeb bulunamıyor doktora göre sebebi belli değil histereskkopi yapalım diyor. gerek olduğunu zannetmiyorum 4 senede birr sürü hastane gezdik sonuç hüsran.vitaminler bir sürü bitkisel ilaçlar aktarlar köşeyi döndü.bizde hala tık yok allah ın birbildiği var herhalde.herşey ticaret olmuş seinin canının acısı umurlarında bile değil tutmadı deyip gönderiyorlar sen orada yapayanlız donup kalıyıorsun........................................................

şimdi 3. deneme yaptırıcaz inşallah.allah herkese annelik duygusunu yaşatsın allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

bende bursaya çok yakınım acaba bursada yaptırsam mı diye düşünmüştüm ama vazgeçtim.
bence mutlaka histereskobi yaptır eğer görünen bir problemin yoksa, ben 2. tüp den önce yaptırdım belki tutunmayı engelleyecek birşeyler vardır bunun önlemi alınır. 3. tüp bebekten önce eksik ne varsa yaptır genetik dahil, ben herşeyi yaptırdım aklınmda birşey kalmasın diye.. histereskobi kolay bir işlem bir ağrısı sızısı yok bazı klinikler yüksek fiyat söylüyor ben ankara başkentte 500 bile tutmadı
ben şimdi bazı destekler almaya çalışıyorum başka çarem yok inşallah faydasını görürüm

2. tüp bebek tedavimde malesef böyle birşey başıma geldi çarşamba günü yani transferimin 21. günü değerim 69 düştü, 3 gündür çok üzüldüm yıllar sonra bir mucize beni buldu derken malesef kaybettim..perşembe günü hafif lekelerim vardı kesildi şuan kanamada yok lekede, nezaman başlar kanama bilgisi olan var mı? bide tekrar başlamak için 3 adet bekleme deniliyor kimyasal gebelik geçiren için de bu süre geçerli mi?
cnm bnmimde ilkinde 9 haftalık kalp atımı durdu..ikincisi kese oluşmadı kimyasal gebelik..bu ay gene tedavi oldum pozitifi gene aldık çok şükür ama bugün gene değerim düştü tekrar testinde bebeğimi yine kaybettim...yine kimyasal gebelik...genetik testler yapıldı,histereskopide oldum..hiçbir sebep yok ama pozitifi görüyorum ve bebeğim ellerimden kayıp gidiyor...denersem 4. tedavim olacak nereye gideceğim ne yapacağım ne deneyeceğim bilmiyorum..rabbim bize yardım et:43::43:

bu yaşadıklarının benzerlerini yaşıyor ve düşünüyorum...
boşunamı uğraşıyorum diye kaç kez dedim bu yüzden de tekrar tedaviye başlama gücü bulamıyorum kendimde...
bi de ben kimyasal gebelikten sonraki ay dış gebelik yaşadım bişeyler yolunda gitmiyor belli...
merkez değiştirmek kolay olmuyor canım bende bu ayrımdayım eşim 2 kez denedik burda burası olmasın diyo son tüpteki durum değerlendirmesi için doktor gelin konuşalım dedi ama benimki gitmiyoo ben kendim gidip konuşcam...doktorumu çok seviyorum değiştirmek istemiyorum aslında...ama belli testler dışında hiç bi araştırma yapılmadı...benim bi de ohss olma durumum var uyarıcı iğneleri vurduğum an e2 hormonum hızlı yükseliyor ve bu yüzden hep uzun protkolle başlamak zorunda kalıyorum dozlarım 150 yi geçmiyor dolayısıyla...ilk tüpte 250 doz basmıştı doktor 4 gün hastanede yatırıldım hayati riske kadar giden bi durum oluşuyor...son 2 tüpte 150 ve daha aşağısı dozlar kullandım...yeni tedaviden önce histeroskopi yaptırmak istiyorum ben içerde ne var ne yok bi bakılsın rahim filminde görülemeyenler görülüyo ya da doktor uygun görürse laparaskopi yaptırcam sonrasındaki ayda tedaviye başlarım..sanırım yaz sonu olur...

cnm egunal ne yaptın ne aşamasdasın??pgt yaptırdınmı yada nerde yaptırmayı düşünüosun...benimde 3.gün transferim yapıldı ve 5.güne hiçbiri gitmedi donduramadılar...fertijinde lenfositleri denedim ama oda derdime derman olmadı..4.tedavime başlayacağım kendmi toplayabilirsem...rabbim yardımcımız olsun cnm

dış gebeliğin doğal yolla mı oldu?eğer öyleyse genede ümitsiz değilsin bence
ya merkezin neresi bilmiyorum ama sıradan biryerse değiştirmekte fayda var
ben ilkini bahçeci umutta yaptırdım ikinci gürgan klinik
bahçeci gürgana göre daha bilindik ama bende olmadı başarı
gerçi onlar eldeki malzemeyle yapıyorlar malzeme de sıkıntı varsa yapacak birşey yok
tanısal histereskobi yaptırdım bende bir sorun yok bir laparoskobi yaptırmadım onu mu yaptırsam acaba
genetiklerde tam daha ne yapabilirim ne eksik bilmiyorum çıldırıcam
donasyona mı gidip denesem diyorum artık
rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın çok zor
benim eşim hep soğuk kanlıydı olmasada olur boşver diye hep teselli etti yıllarca beni ama bunda çok yıkıldı

sen nezaman başlıyorusun yakın zamanda mı tarih belli mi?

özlem sen yaptın başladınmı yeni tedavinde nereye karar verdiniz???

Bu arada benim kimyasal gebeligim de dondurulmustu
menac cnm sen pgt yaptırdınmı???bu tedavinde nerede oldun doktorun kimdi inşallah bu kez kucağına alıcaksın...bide bu tedavinde dondurulmuşmuydu???bizim donmuş embriyomuz yok ancak spermimiz var

cnm egunal ne yaptın ne aşamasdasın??pgt yaptırdınmı yada nerde yaptırmayı düşünüosun...benimde 3.gün transferim yapıldı ve 5.güne hiçbiri gitmedi donduramadılar...fertijinde lenfositleri denedim ama oda derdime derman olmadı..4.tedavime başlayacağım kendmi toplayabilirsem...rabbim yardımcımız olsun cnm

özlem sen yaptın başladınmı yeni tedavinde nereye karar verdiniz???

menac cnm sen pgt yaptırdınmı???bu tedavinde nerede oldun doktorun kimdi inşallah bu kez kucağına alıcaksın...bide bu tedavinde dondurulmuşmuydu???bizim donmuş embriyomuz yok ancak spermimiz var

4.tedavi aşamasına geldik ikimizde öylemi:ssz::ssz::ssz::ssz:
canım ben ya bu adetimle ya da bir dahakinde doktora gidecem başkent üniversitesi hastanesine hala doktorumla durum değerlendirmesi yapmadım ama artık zamanı geldi muayene olacam olup biteni ondan dinleyecem bana bundan sonra neler sunacak ona göre kararımı verecem...pgt için tüp yaptırıp çok sayıda embriyo elde etmek lazım bakalım buna gerek varmı görecez...dondurulmuş embriyo olmaması anormal bir durum bence 3 tüp bebekte elde var sıfır...fertijinde iyi merkez aslında olmayınca olmuyor işte...Allah yolumuzu açık etsin gelişmeleri yazarım sana:38:

canım ben ya bu adetimle ya da bir dahakinde doktora gidecem başkent üniversitesi hastanesine hala doktorumla durum değerlendirmesi yapmadım ama artık zamanı geldi muayene olacam olup biteni ondan dinleyecem bana bundan sonra neler sunacak ona göre kararımı verecem...pgt için tüp yaptırıp çok sayıda embriyo elde etmek lazım bakalım buna gerek varmı görecez...dondurulmuş embriyo olmaması anormal bir durum bence 3 tüp bebekte elde var sıfır...fertijinde iyi merkez aslında olmayınca olmuyor işte...Allah yolumuzu açık etsin gelişmeleri yazarım sana:38:
aynen..sorunlar çok benzer,hiçbir sorun yok bende kırmızıları bekliyorum dün aldım lanet haberi..bir haftaya kadar olurum inşallah olursamda doktorumla görüşmeye gideceğim...ankara bana daha yakın ama ankarada tedavi olmayı hiç düşünmedim..hep istanbulu tercih ettim nedenini bilmiyorum..neyse bende bakalım doktorumun dediğine göre hareket edeceğim bu mensten sonraki ay olabilir derse aşıların etkisi geçmeden hemen başlayacağım...ama seninde umutların tükenmiş gibi daha enerjiktin şimdi biraz daha keyifsiz geldn bana cnm...moralimizi bozmayalım..araştıralım uğraşalım..elimizden ne geliyor ise yapalım

cnm bnmimde ilkinde 9 haftalık kalp atımı durdu..ikincisi kese oluşmadı kimyasal gebelik..bu ay gene tedavi oldum pozitifi gene aldık çok şükür ama bugün gene değerim düştü tekrar testinde bebeğimi yine kaybettim...yine kimyasal gebelik...genetik testler yapıldı,histereskopide oldum..hiçbir sebep yok ama pozitifi görüyorum ve bebeğim ellerimden kayıp gidiyor...denersem 4. tedavim olacak nereye gideceğim ne yapacağım ne deneyeceğim bilmiyorum..rabbim bize yardım et:43::43:

3 tedavide de olumlu sonuç alman güzel ama devam etmemesi çok üzücü mutlaka bir sebep var ama ne bunu bilmiyoruz senin evlilik süren daha kısa ve 2 yıla 3 tedavi sığdırmışsın belki doğal bile olabilir belli olmaz rabbim ol desin yeterki. ferjinde lenfosit aşısı denedin mi? burda bir arkadaş bahsetmiş aynı senin denemelerinde hep olumlu sonuç ama devam etmemiş ve en son lenfosit aşısıyla ilerlemiş hamileliği. 3 denemen de aynı merkezde mi oldu?

ben ilk adetle başlıyorum tedaviye belki biraz acele ettim ama artık çok yoruldum böyle belirsiz beklemek çok zor buda olmazsa tekrar denerim belki ama sonra pek düşünmüyorum açıkcası tabi rabbim o gücü verirse sonuna kadar denerim

cnm ben imsi yok biliyordum ama formdan var dedi bir arkadaş
pgt için fazla embriyo olması lazım bizde malesef bu olmuyor olan transfer zaten
senin az dozla fazla embriyon oluyor belki dahada az dozla belki daha iyi olabilir benim bu ikincide 5 yumurta daha iyiydi, bakalım 3. de ne olucak

kızlar tüp bebeksa sağlıklı yumurta ve sağlıklı sipermle dölleniyo neden kimyasal gebelik oluyor doktorlarınız ne acıklama yaptı sebebini çok merak ediyorum.

1 haziranda transfer oldum,12sinde hcgde gebelik görüldü,13 haziranda artış var,15 ve 16 hazirandaki testlerde de hızla düşüş var,15 haziranda ilaçları bıraktım ve hala kanama başlamadı.Sizce doktora gitmeli miyim?

Estrofem tb kullandiysan o yapıyor canım bende değer sifirlandiktan 1 hafta sonra oldum panik olmuştum ama senin gibi bende

Estrofemi günde 3 kez alıyordum,peki saç dökülmesi yaşadın mı sen?ben saçlarımı bağlarken ya da tararken tutam tutam elimde kalıyor

Back
X