• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebekte Kimyasal Gebelik Gecirenler Yardım

1 haziranda transfer oldum,12sinde hcgde gebelik görüldü,13 haziranda artış var,15 ve 16 hazirandaki testlerde de hızla düşüş var,15 haziranda ilaçları bıraktım ve hala kanama başlamadı.Sizce doktora gitmeli miyim?
Canım değerlerin kaçtı benim katlanmamis merak ettim

9. Gün : 44
12. Gün : 81

cnm bnmimde ilkinde 9 haftalık kalp atımı durdu..ikincisi kese oluşmadı kimyasal gebelik..bu ay gene tedavi oldum pozitifi gene aldık çok şükür ama bugün gene değerim düştü tekrar testinde bebeğimi yine kaybettim...yine kimyasal gebelik...genetik testler yapıldı,histereskopide oldum..hiçbir sebep yok ama pozitifi görüyorum ve bebeğim ellerimden kayıp gidiyor...denersem 4. tedavim olacak nereye gideceğim ne yapacağım ne deneyeceğim bilmiyorum..rabbim bize yardım et:KK43::KK43:
Canim Merhaba inşallah yazimi okur ve bana donus yaparsin. Bende üç kimyasal gebelik yaşadım bisey cikmadi testlerde. Sen neler yaptin mucizen geldi mi merak ettim

4.tedavi aşamasına geldik ikimizde öylemi:KK14::KK14::KK14::KK14:
canım ben ya bu adetimle ya da bir dahakinde doktora gidecem başkent üniversitesi hastanesine hala doktorumla durum değerlendirmesi yapmadım ama artık zamanı geldi muayene olacam olup biteni ondan dinleyecem bana bundan sonra neler sunacak ona göre kararımı verecem...pgt için tüp yaptırıp çok sayıda embriyo elde etmek lazım bakalım buna gerek varmı görecez...dondurulmuş embriyo olmaması anormal bir durum bence 3 tüp bebekte elde var sıfır...fertijinde iyi merkez aslında olmayınca olmuyor işte...Allah yolumuzu açık etsin gelişmeleri yazarım sana:KK19:
Canim Merhaba hamilesin maşallah Rabbim eline almayi nasip etsin pgt yontemiyle mi hamile kaldin

Canim Merhaba hamilesin maşallah Rabbim eline almayi nasip etsin pgt yontemiyle mi hamile kaldin

Amin tatlım..
Pgt yöntemi ile değil cgh array yani embriyoya yapılan tam kromozom taraması ile hamile kaldım.
Pgt de 8-9 kromozom taranırken cgh de kromozomların tamamı taranıyor sağlıklı embriyo transfer ediliyor.

Amin tatlım..
Pgt yöntemi ile değil cgh array yani embriyoya yapılan tam kromozom taraması ile hamile kaldım.
Pgt de 8-9 kromozom taranırken cgh de kromozomların tamamı taranıyor sağlıklı embriyo transfer ediliyor.
Peki onun fiyati ne kadar canim daha pahalidir dimi hepsi taraniyorsa

Merhaba kimyasal gebelik yaşayanları okudum burda Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim tüp bebek sonrası 10.Gün 60.5 12.Gün 60.4 doktor üzüldü ve 1gün sonra tekrar test istedi sizce bu kimyasal gebelik mi düşüş yok ama yükselme de yok fikri olan varsa yazarsa çok mutlu olurum

kızlar merhaba;
2 ocak günü iki tane kaliteli 8 hücreli embriyolar transfer edildi bana..aradan geçen 12 gün zarfı içinde evde dinlenerek geçirdim.ilk betam 61 ,ikincisi 74, üçüncüsü 85 çıkınca doktorum sonlandırmaya karar verdi..içimden birşey koptu ve muayene masasında kendimi tutamadım ağladım :(
sonra çok ağır bir iğne yaptılar ,aradan üç gün geçti kanamam halen olmadı.

kızlar merhaba;
2 ocak günü iki tane kaliteli 8 hücreli embriyolar transfer edildi bana..aradan geçen 12 gün zarfı içinde evde dinlenerek geçirdim.ilk betam 61 ,ikincisi 74, üçüncüsü 85 çıkınca doktorum sonlandırmaya karar verdi..içimden birşey koptu ve muayene masasında kendimi tutamadım ağladım :KK43:
sonra çok ağır bir iğne yaptılar ,aradan üç gün geçti kanamam halen olmadı.
çok geçmiş olsun canım çok zor bır durum.o iğneler o sureç koşturma bırde sonu hüsran olunca insan daha çok yıpranıyor.benımde bu ay transferım oldu.pazartesi test yaptırdım 8.2 çıktı ne var ne yok dedıler.sanırım tuttu ama duşuyor.sen kaç gün sonra adet oldun

Merhaba kizlar benimde 7 mart.ta transferim yapıldı 2 tane 3
gün embriyosuydu
11 gun beta hcg 24.6
14.gun 122.2
21.gun 1554 doktor cok iyi dedi
25.gun ultrasonda tam goremedi veya bi aksilik oldugunu anladi ki tekrar beta hcg ye baktiralim dedi ve 329 cikti ve ben yikildim gunlerdir ağlıyorum. Bugün 28.ci günümüz ve beta hcg 250.5 e düşmüş. .. Bebeğimin düşmesini beklemek cok zor, rabbim kimseye yasatmasin :(

Bayanlar kimyasal gebelikten sonraki ay adetinizde bi gecikme ya da erken gelme durumu oldu mu?

Back
X