- 10 Ocak 2010
- 4.484
- 2.130
- 398
benim ilk tüp denememde 19 yumi işleme girdi 12 embriyom vardı bi tane birinci kalite transfer edildi diğerleri 5.günde dondurulacaktı yaşamalarına rağmen dondurulacak kalitede değil dediler o zaman tecrübesizdim sorgulamadım durumu ama ayaküstü bi açıklama yapıldı elimde hiç bir belge vs..hiç bişi yok bende sonra merkez değiştirdim bir sürü şey yaşadım o merkezde..ikinci ve 3.tüpü aynı merkezde yaptım ikincide milyonda bir olan şey başıma gelmiş öle dedi doktor ultrasonda 20 tane görünen yumiden sadece 3 tane toplanabildi birer saat arayla aynı gün 2 kez opu oldum...3tane anca topyalabildiler...3 üde döllendi sayı az diye 5.güne gitmedi doktor ve 3 üde transfer edildi kimyasal gebelik oluştu...3.tüpte de 16 yumi toplandı 6 embriyom kaldı 2 si transfer edildi diğerleri kaliteleri iyi değil diye dondurulmadı...hep aynı şey yani ve bu süreçte ben ektra bişi yapmadım vitamin vs...şimdi 4.tüp öncesi arginmax women ve omega3 kullanıyorum bakalım bi işe yaracakmı
seninle durumlarımız çok benziyor öncede konuştuk
şimdi bana normal gittiğim bütün doktorlar usg de bakınca hiçbir sorunum olmadığını hatta zor bulunan hasta olduğumu söylüyorlar
hiçbir testimde problem yok genetik dahil sadece pıhtılaşmam var
eşimde sperm sayı iyi totol 100 milyon civarı hep ama morfoloji %1-2 .0 da çıkmıştı,ileri hızlı hareketlisi genelde 0, dna hasar testinde %47 defo var
yani görünürde ciddi proplem yok ama embriyolar iyi değil sanırım öncekinde iyi değildi bu merkezim iyi dedi ama donmuş yok olamıyor
senin sayı iyi benimde iyi rezervle ilgili problem yok demek ya yumurtanın yada spermin dna sında problem var bu beni daha da korkutuyor
senin 2. tüp muhtemel erken çatlama olabilir ama genede kimyasal elde edebilmişsin onda
ya galiba elle tutulur sorunlar olması daha iyi en azından sorun bilinip çözülebiliyor bizim daha zor
şimdi ben elimden gelen herşeyi yapıcam şu 2 ay
sende yap, hayıt suyu mutlaka iç,dhea bu tedavimde 2 ay günde bir tane aldım gene alsam mı bilmiyorum
dong puai, omega 3, evening pirimose, üzüm çekirdeği öğütülmüş kullandım şimdide devam etcem bazılarına
bide balparmağın arı sütü bal karımışını alayım diyorum
of çok zor durumdayım birşeyleri değişitirmem lazım ama ne
rabbim belkide hiç vermeyecek