• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebekte Kimyasal Gebelik Gecirenler Yardım

benim ilk tüp denememde 19 yumi işleme girdi 12 embriyom vardı bi tane birinci kalite transfer edildi diğerleri 5.günde dondurulacaktı yaşamalarına rağmen dondurulacak kalitede değil dediler o zaman tecrübesizdim sorgulamadım durumu ama ayaküstü bi açıklama yapıldı elimde hiç bir belge vs..hiç bişi yok bende sonra merkez değiştirdim bir sürü şey yaşadım o merkezde..ikinci ve 3.tüpü aynı merkezde yaptım ikincide milyonda bir olan şey başıma gelmiş öle dedi doktor ultrasonda 20 tane görünen yumiden sadece 3 tane toplanabildi birer saat arayla aynı gün 2 kez opu oldum...3tane anca topyalabildiler...3 üde döllendi sayı az diye 5.güne gitmedi doktor ve 3 üde transfer edildi kimyasal gebelik oluştu...3.tüpte de 16 yumi toplandı 6 embriyom kaldı 2 si transfer edildi diğerleri kaliteleri iyi değil diye dondurulmadı...hep aynı şey yani ve bu süreçte ben ektra bişi yapmadım vitamin vs...şimdi 4.tüp öncesi arginmax women ve omega3 kullanıyorum bakalım bi işe yaracakmı

seninle durumlarımız çok benziyor öncede konuştuk
şimdi bana normal gittiğim bütün doktorlar usg de bakınca hiçbir sorunum olmadığını hatta zor bulunan hasta olduğumu söylüyorlar
hiçbir testimde problem yok genetik dahil sadece pıhtılaşmam var
eşimde sperm sayı iyi totol 100 milyon civarı hep ama morfoloji %1-2 .0 da çıkmıştı,ileri hızlı hareketlisi genelde 0, dna hasar testinde %47 defo var
yani görünürde ciddi proplem yok ama embriyolar iyi değil sanırım öncekinde iyi değildi bu merkezim iyi dedi ama donmuş yok olamıyor
senin sayı iyi benimde iyi rezervle ilgili problem yok demek ya yumurtanın yada spermin dna sında problem var bu beni daha da korkutuyor
senin 2. tüp muhtemel erken çatlama olabilir ama genede kimyasal elde edebilmişsin onda
ya galiba elle tutulur sorunlar olması daha iyi en azından sorun bilinip çözülebiliyor bizim daha zor
şimdi ben elimden gelen herşeyi yapıcam şu 2 ay
sende yap, hayıt suyu mutlaka iç,dhea bu tedavimde 2 ay günde bir tane aldım gene alsam mı bilmiyorum
dong puai, omega 3, evening pirimose, üzüm çekirdeği öğütülmüş kullandım şimdide devam etcem bazılarına
bide balparmağın arı sütü bal karımışını alayım diyorum
of çok zor durumdayım birşeyleri değişitirmem lazım ama ne
rabbim belkide hiç vermeyecek

aslında bende çok dikkat etmedim sanki kendimi suçluyorum bu daha kötü oluyor acaba hep yatmak mı gerekirdi ben yemekte yaptım ufak temizliklerde şuan canım bundan çok yanıyor acabalarım var
bu tedavinde yanında mutlaka biri bulunsun hiçbirşey yapma inşallah bu kez olur

eşim tedaviden kimseye bahsetmeyelim dediği için annemin bile haberi yok. Bu kez de kimseye söylemiycez. ama ben anneme söylemek istiyorum gizli de olsa.
İnşallah canım hepimiz yavrularımıza kavuşuruz

eşim tedaviden kimseye bahsetmeyelim dediği için annemin bile haberi yok. Bu kez de kimseye söylemiycez. ama ben anneme söylemek istiyorum gizli de olsa.
İnşallah canım hepimiz yavrularımıza kavuşuruz

en doğrusuymuş kimseye söylememek ama genede annene söyle sadece yanına gelir yardımcı olur duasını alırsın

seninle durumlarımız çok benziyor öncede konuştuk
şimdi bana normal gittiğim bütün doktorlar usg de bakınca hiçbir sorunum olmadığını hatta zor bulunan hasta olduğumu söylüyorlar
hiçbir testimde problem yok genetik dahil sadece pıhtılaşmam var
eşimde sperm sayı iyi totol 100 milyon civarı hep ama morfoloji %1-2 .0 da çıkmıştı,ileri hızlı hareketlisi genelde 0, dna hasar testinde %47 defo var
yani görünürde ciddi proplem yok ama embriyolar iyi değil sanırım öncekinde iyi değildi bu merkezim iyi dedi ama donmuş yok olamıyor
senin sayı iyi benimde iyi rezervle ilgili problem yok demek ya yumurtanın yada spermin dna sında problem var bu beni daha da korkutuyor
senin 2. tüp muhtemel erken çatlama olabilir ama genede kimyasal elde edebilmişsin onda
ya galiba elle tutulur sorunlar olması daha iyi en azından sorun bilinip çözülebiliyor bizim daha zor
şimdi ben elimden gelen herşeyi yapıcam şu 2 ay
sende yap, hayıt suyu mutlaka iç,dhea bu tedavimde 2 ay günde bir tane aldım gene alsam mı bilmiyorum
dong puai, omega 3, evening pirimose, üzüm çekirdeği öğütülmüş kullandım şimdide devam etcem bazılarına
bide balparmağın arı sütü bal karımışını alayım diyorum
of çok zor durumdayım birşeyleri değişitirmem lazım ama ne
rabbim belkide hiç vermeyecek

evet canım durumlarımız benziyo aynen dediğin gibi görünürde ciddi bişey yok hep yüksek şans veriliyor ama bebekte yok..
bende de pıhtılaşma var azmış her ihtimale karşı iğne vurdum son iki tedavimde trasnferden test gününe kadar...
sorun net bi şekilde olsa diye hep düşündüm bende ama sonra ya üzüleceğim bir sorun varsa dedim ve sustum..
en korktuğum şey genetikte sorun olması..
bir arkadaşımız embriyo gelişimi iel ilgili bi yazı paylaşmıştı döllenme olsada asıl 3.günden sonra kadın ve erkekten gelen genlerle bebek oluşumu başlıyormuş...
tam anlatamadım ama özeti eşlerimizle bizim ürünümüz 3.günden sonra oluşuyo ve o arkadaşta 5.güne gidemeyenlerdendi acaba biz eşlerimizle bebek oluşturamıyomuyuz diye sorguluyodu..basit bi şekilde anlattım...bende bundan korkuyorum döllenme oluyor ama gerisi oluşmuyomu:26::26::26:

bende o aşamada birşeyler olduğunu düşünüyorum artık yani genetikle alakalı bir durum belkide
sayılar iyi döllenme iyi ama gelişim yavaş 3 den sonra
embriyo gelişiminde ilk 3 gün yumurta daha ağır basıyormuş 3 günden sonra sperm devreye giriyormuş
kaynaklarda böyle ama tabi tıpta hala hiçbirşey net değil bilinmeyenler çok fazla
bizim her iki tedavidede imsi kullanıldı yani en iyi spermi bulduk dediler
yumurtada iyi dediler bu tedavimde olmadı
öncekinde yumurta sperm birbirin tolere edemedi demişlerdi
acaba boşuna mı uğraşıyorum diyorum zaman zaman
acayıp sorun olanların oluyor geçen rahim naklinde başarı sağlandı
bizde hala birşey yok buarada 8 yıllık evliyim yaşım 30 ilk 3 sene korundum 5 yıldır mücadele ediyorum
sorun bendeyse eşime haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum

şuan merkez değiştirsen mi diye de düşünüyorum ama orda kimyasal da olsa bir başarı sağladım
ama benimle başlayan 5 kişininde olmadı aynı yerde belki tesadüf
yani çııkmazdayım çok
sen şuan nezaman başlıyorsun?
ilaç dozların nasıl yüksek mi?

bende o aşamada birşeyler olduğunu düşünüyorum artık yani genetikle alakalı bir durum belkide
sayılar iyi döllenme iyi ama gelişim yavaş 3 den sonra
embriyo gelişiminde ilk 3 gün yumurta daha ağır basıyormuş 3 günden sonra sperm devreye giriyormuş
kaynaklarda böyle ama tabi tıpta hala hiçbirşey net değil bilinmeyenler çok fazla
bizim her iki tedavidede imsi kullanıldı yani en iyi spermi bulduk dediler
yumurtada iyi dediler bu tedavimde olmadı
öncekinde yumurta sperm birbirin tolere edemedi demişlerdi
acaba boşuna mı uğraşıyorum diyorum zaman zaman
acayıp sorun olanların oluyor geçen rahim naklinde başarı sağlandı
bizde hala birşey yok buarada 8 yıllık evliyim yaşım 30 ilk 3 sene korundum 5 yıldır mücadele ediyorum
sorun bendeyse eşime haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum

şuan merkez değiştirsen mi diye de düşünüyorum ama orda kimyasal da olsa bir başarı sağladım
ama benimle başlayan 5 kişininde olmadı aynı yerde belki tesadüf
yani çııkmazdayım çok
sen şuan nezaman başlıyorsun?
ilaç dozların nasıl yüksek mi?

bu yaşadıklarının benzerlerini yaşıyor ve düşünüyorum...
boşunamı uğraşıyorum diye kaç kez dedim bu yüzden de tekrar tedaviye başlama gücü bulamıyorum kendimde...
bi de ben kimyasal gebelikten sonraki ay dış gebelik yaşadım bişeyler yolunda gitmiyor belli...
merkez değiştirmek kolay olmuyor canım bende bu ayrımdayım eşim 2 kez denedik burda burası olmasın diyo son tüpteki durum değerlendirmesi için doktor gelin konuşalım dedi ama benimki gitmiyoo ben kendim gidip konuşcam...doktorumu çok seviyorum değiştirmek istemiyorum aslında...ama belli testler dışında hiç bi araştırma yapılmadı...benim bi de ohss olma durumum var uyarıcı iğneleri vurduğum an e2 hormonum hızlı yükseliyor ve bu yüzden hep uzun protkolle başlamak zorunda kalıyorum dozlarım 150 yi geçmiyor dolayısıyla...ilk tüpte 250 doz basmıştı doktor 4 gün hastanede yatırıldım hayati riske kadar giden bi durum oluşuyor...son 2 tüpte 150 ve daha aşağısı dozlar kullandım...yeni tedaviden önce histeroskopi yaptırmak istiyorum ben içerde ne var ne yok bi bakılsın rahim filminde görülemeyenler görülüyo ya da doktor uygun görürse laparaskopi yaptırcam sonrasındaki ayda tedaviye başlarım..sanırım yaz sonu olur...

Son düzenleme:
dış gebeliğin doğal yolla mı oldu?eğer öyleyse genede ümitsiz değilsin bence
ya merkezin neresi bilmiyorum ama sıradan biryerse değiştirmekte fayda var
ben ilkini bahçeci umutta yaptırdım ikinci gürgan klinik
bahçeci gürgana göre daha bilindik ama bende olmadı başarı
gerçi onlar eldeki malzemeyle yapıyorlar malzeme de sıkıntı varsa yapacak birşey yok
tanısal histereskobi yaptırdım bende bir sorun yok bir laparoskobi yaptırmadım onu mu yaptırsam acaba
genetiklerde tam daha ne yapabilirim ne eksik bilmiyorum çıldırıcam
donasyona mı gidip denesem diyorum artık
rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın çok zor
benim eşim hep soğuk kanlıydı olmasada olur boşver diye hep teselli etti yıllarca beni ama bunda çok yıkıldı

sen nezaman başlıyorusun yakın zamanda mı tarih belli mi?

pardon cnm yaz sonu diye yazmışsın bende temmuzda deneyim diyorum çok mu erken

dış gebeliğin doğal yolla mı oldu?eğer öyleyse genede ümitsiz değilsin bence
ya merkezin neresi bilmiyorum ama sıradan biryerse değiştirmekte fayda var
ben ilkini bahçeci umutta yaptırdım ikinci gürgan klinik
bahçeci gürgana göre daha bilindik ama bende olmadı başarı
gerçi onlar eldeki malzemeyle yapıyorlar malzeme de sıkıntı varsa yapacak birşey yok
tanısal histereskobi yaptırdım bende bir sorun yok bir laparoskobi yaptırmadım onu mu yaptırsam acaba
genetiklerde tam daha ne yapabilirim ne eksik bilmiyorum çıldırıcam
donasyona mı gidip denesem diyorum artık
rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın çok zor
benim eşim hep soğuk kanlıydı olmasada olur boşver diye hep teselli etti yıllarca beni ama bunda çok yıkıldı

sen nezaman başlıyorusun yakın zamanda mı tarih belli mi?

pardon cnm yaz sonu diye yazmışsın bende temmuzda deneyim diyorum çok mu erken

kimyasal gebelikten sonraki ay doğal yolla oldu canım dış gebelik..
kendiliğinden sonlandı ama değerimin düşmesi 1 buçuk ayı buldu içerde tahribat yapmış olabilir ve buna bakılmadan direk 3.tüpe başladık..
merkezim başkent üniveristesi hastanesi prof huluci bülent zeybenoğlu doktorum işinde çok iyi ama sanki labaratuvar şartları yetersiz gibi geliyo...
çok gebe arkadaş vardı onlardan etkilendim oraya başladım sonra ben herkese önermeye başladım abartısız söylüyorum 10 kişiden 8 i hamile kaldı ama bende tık yok:27::27::27:
en son bi arkadaşım İstanbuldan Ankaraya doktoruma geldi ikizlere gebe şimdi...
doğum yapanlar var vs..
ve eşim birinden duydum diye geldi bi akşam gürgan klinik olsun diyo şimdilerde...
senin orda tedavi olduğunu şimdi öğreniyorum gebelik aşısı uyguluyormuş yapıldımı sanada..
aslında merkezin iyi doktorunda öyle devam etmek iyi olabilir..
bi bakarsın aynı dönemlerde beraber orda başlarız..
genetik için kan da bakılanı var ona baktır istersen kan veriyorsunuz eşinle o kadar..
tanısal histeroskopim bile yookkkkk:50::50::50:
işte bu kez onsuz asla başlamam..laparaskopiyi doktorunla bi konuş belki yapalım der...
pgt içinde bol embriyo lazım Allah sonumuzu hayır etsin valla...
eşlerimizde benziyor sanırım benmkide soğukkanlı ve napalım canımız sağolsun der ama en son tedavimizde ikimizde yıprandık artık öncesindeki dış gebelik süreci çok yormuştu zaten pozitife çok ihtiyacımız vardı olmadı...inşallah Allah bundan sonrasında yüzümüzü güldürür canım o kadar emek veriyoruz maddi manevi kayıplarımız oluyor artık zamanıdır gelsin bebeklerimiz...

kimyasal gebelikten sonraki ay doğal yolla oldu canım dış gebelik..
kendiliğinden sonlandı ama değerimin düşmesi 1 buçuk ayı buldu içerde tahribat yapmış olabilir ve buna bakılmadan direk 3.tüpe başladık..
merkezim başkent üniveristesi hastanesi prof huluci bülent zeybenoğlu doktorum işinde çok iyi ama sanki labaratuvar şartları yetersiz gibi geliyo...
çok gebe arkadaş vardı onlardan etkilendim oraya başladım sonra ben herkese önermeye başladım abartısız söylüyorum 10 kişiden 8 i hamile kaldı ama bende tık yok:27::27::27:
en son bi arkadaşım İstanbuldan Ankaraya doktoruma geldi ikizlere gebe şimdi...
doğum yapanlar var vs..
ve eşim birinden duydum diye geldi bi akşam gürgan klinik olsun diyo şimdilerde...
senin orda tedavi olduğunu şimdi öğreniyorum gebelik aşısı uyguluyormuş yapıldımı sanada..
aslında merkezin iyi doktorunda öyle devam etmek iyi olabilir..
bi bakarsın aynı dönemlerde beraber orda başlarız..
genetik için kan da bakılanı var ona baktır istersen kan veriyorsunuz eşinle o kadar..
tanısal histeroskopim bile yookkkkk:50::50::50:
işte bu kez onsuz asla başlamam..laparaskopiyi doktorunla bi konuş belki yapalım der...
pgt içinde bol embriyo lazım Allah sonumuzu hayır etsin valla...
eşlerimizde benziyor sanırım benmkide soğukkanlı ve napalım canımız sağolsun der ama en son tedavimizde ikimizde yıprandık artık öncesindeki dış gebelik süreci çok yormuştu zaten pozitife çok ihtiyacımız vardı olmadı...inşallah Allah bundan sonrasında yüzümüzü güldürür canım o kadar emek veriyoruz maddi manevi kayıplarımız oluyor artık zamanıdır gelsin bebeklerimiz...

hulusi bey bildiğim en iyi doktor histeroskobi o yaptı aslında ona gözü kapalı giderdim ama malesef imsi yok diye tercih etmedim
ya çok şaşırdım ben çok gittim ona çok iyi bir insan öyle profum havasında değil kasmıyor insanı
ama dediğim gibi bizim durumumuzda imsi şart bu çok önemli
gebelik aşısı yapıldı bana co kültür de yapıldı
merkez biraz kalabalık beklemeler oluyor bide çoğunlukla hemşirelerle muhatapsın timur hoca tedaviyi planlıyor ve asla hemen başlama taraftarı değil önce seni tedavi etmeye çalışıyor bitkisel desteklerle 2-3 sonra uygun görürüse başlıyor merkez kötü bir yer değil ama dediğim gibi biraz ilgi eksikliği var sanki tekrar düşünüyorum orayı ama tam karar vermedim
dediğim gibi başkent hulusi bey çok iyi bir doktor ama labaratuar sanki yetersiz gibi geldiği için başlamadım sende bence değerlendir.. istambulda düşünebilirsin

genetik kanda olandan baktırdım ben kromozomlarda çok şükür problem yok
ben rahim filmini 2009 da çektirdim üstüne çok enfeksiyon geçirdim acaba tıkanma oldumu diye hep aklımda tekrar çektirsem mi?
o değil de birşey yok görünürde diyoruzda bu gidişle oda olucak

lekeler gelmeye başladı, şansa bak anneler gününde tamda

hulusi bey bildiğim en iyi doktor histeroskobi o yaptı aslında ona gözü kapalı giderdim ama malesef imsi yok diye tercih etmedim
ya çok şaşırdım ben çok gittim ona çok iyi bir insan öyle profum havasında değil kasmıyor insanı
ama dediğim gibi bizim durumumuzda imsi şart bu çok önemli
gebelik aşısı yapıldı bana co kültür de yapıldı
merkez biraz kalabalık beklemeler oluyor bide çoğunlukla hemşirelerle muhatapsın timur hoca tedaviyi planlıyor ve asla hemen başlama taraftarı değil önce seni tedavi etmeye çalışıyor bitkisel desteklerle 2-3 sonra uygun görürüse başlıyor merkez kötü bir yer değil ama dediğim gibi biraz ilgi eksikliği var sanki tekrar düşünüyorum orayı ama tam karar vermedim
dediğim gibi başkent hulusi bey çok iyi bir doktor ama labaratuar sanki yetersiz gibi geldiği için başlamadım sende bence değerlendir.. istambulda düşünebilirsin

aynen canım doktorumu çok seviyorum sürekli arayıp ulaşabiliyorum artık kanka olduk o boyutta benim kk da olduğumu ve hakkında yazdığımı herşeyi biliyor aman kötü bişi deme diyooo:9::9::9: kk dan bi sürü arkadaşımı ona yönlendirdim hepsi hamile kaldı nerdeyse..labaratuvar koşulları diyince orda tıkanıyorum işte bunu konuşmaya gittiğimde söylicem negatifi aldığımda tel da gel konuşalım dedi sonraki tüp için neler yapacağımızı konuşuruz her türlü teknik imkanı sağlarım sana dedi bunu derken ne demek istedi merak ediyorum...çok kararsızım..timur hoca ile ilgili hep senin yazdıklarına benzer yorumlar okudum evet iyi ama merkezde genelde ilgi eksikliği var tedaviye hemen başlamıyor vs...ama labaratuvar şartları iyiymiş...anlayacağın o kadar dolu ki kafam ne yapacağımı bilmiyorum...ilk işim hulusi hocada bi histeroskopi işine girişmek..bi de ne söyleyecek bakalım teknik imkanları ne öğrenmek istiyorum..İstanbuldaki kızlarda İstanbulu neden düşünmüyorsun dediler hiç aklıma gelmedi onlar diyene kadar evimden uzakta da tedavi olmak yorar dedim koskoca Ankarada beni gebe bırakcak bi doktor bi merkez yokmu yaaa:9::9::9:
timur hoca olmazsa sen hangi merkezi düşünüyorsun bahçeciye gitmişsin İstanbulda..bi de memorial var kızlar memnunlar ordan..

genetik kanda olandan baktırdım ben kromozomlarda çok şükür problem yok
ben rahim filmini 2009 da çektirdim üstüne çok enfeksiyon geçirdim acaba tıkanma oldumu diye hep aklımda tekrar çektirsem mi?
o değil de birşey yok görünürde diyoruzda bu gidişle oda olucak

lekeler gelmeye başladı, şansa bak anneler gününde tamda

ben ona bile baktırmadım düşün artık sadece pıhtı testi yapıldı o kadar..
rahim filmi tarihlerimiz bile aynı:9::9::9::9:
üzerine ateşli hastalık o bölgeden geçirilmiş operasyonlar vs.. varsa tekrar çekilmeli diyolar bence çektirebilirsin...
ben bi dünya şey yaşadım bu doktorlar neden bişi yapma gereği duymadılar ne desem gerek yok ultarsonda şüpheli bi durum yok dediler hep çıldiriciiiiimmmmm...
anneler gününde lekelenmen başladı demek :5::5::5:
bekletmeden gelmesi iyi diye düşünüp kendimizi avutalım..

cnm bahçeci ve memorial bence istanbulun en iyileri
timur hocaya gitmezsem eski merkezime gidicem tekrar başka bir merkez hata olur gibime geliyor
ama timur hocadada kimyasal da olsa bir gebelik elde ettik oyüzden çok kararsızım
ben balıkesirdeyim ankara bana çok ters istanbul 2 saat
yani anlıyacağın delirme noktasındayım bunu düşünmekten

histereskobiyi kesinlikle hulise beye yaptır ama ofis iste bende o niyetle gittim hatta geceden hiçbirşey yemedim içmedim anestezi alcam diye ama hoca ilk başta tanısal olarak baktı bir problem yok dedi o yüzden ofis yapmadı acaba yapsa daha mi bilmiyorum
bana senin canavar gibi yumurtaların var senin nasıl embriyon olmaz falan demiştir birkaç kez..bide sulu usg mi birşey vardı onuda o yaptı daha önce bana
dediğim hulusi bey gerçekten çok iyi ama orada duyduğum kadarıyla kadın infertilitesinde daha başarılı,tercih senin birçok arkadaşım hamile diyorsun bide fiyat olarakda çok makul ama biryerde çok da denemek mantıklı gelmiyor bana

laparoskobi fiyatı nekadar başkentte biliyormusun? gerçi hulusi beye gidecek yüzüm pek yok çünkü en son gittiğimde orda başlama niyetiyle gitmiştim üstüne başka yerde denedik oyüzden gidemem heralde

cnm bahçeci ve memorial bence istanbulun en iyileri
timur hocaya gitmezsem eski merkezime gidicem tekrar başka bir merkez hata olur gibime geliyor
ama timur hocadada kimyasal da olsa bir gebelik elde ettik oyüzden çok kararsızım
ben balıkesirdeyim ankara bana çok ters istanbul 2 saat
yani anlıyacağın delirme noktasındayım bunu düşünmekten

histereskobiyi kesinlikle hulise beye yaptır ama ofis iste bende o niyetle gittim hatta geceden hiçbirşey yemedim içmedim anestezi alcam diye ama hoca ilk başta tanısal olarak baktı bir problem yok dedi o yüzden ofis yapmadı acaba yapsa daha mi bilmiyorum
bana senin canavar gibi yumurtaların var senin nasıl embriyon olmaz falan demiştir birkaç kez..bide sulu usg mi birşey vardı onuda o yaptı daha önce bana
dediğim hulusi bey gerçekten çok iyi ama orada duyduğum kadarıyla kadın infertilitesinde daha başarılı,tercih senin birçok arkadaşım hamile diyorsun bide fiyat olarakda çok makul ama biryerde çok da denemek mantıklı gelmiyor bana

laparoskobi fiyatı nekadar başkentte biliyormusun? gerçi hulusi beye gidecek yüzüm pek yok çünkü en son gittiğimde orda başlama niyetiyle gitmiştim üstüne başka yerde denedik oyüzden gidemem heralde

sondan başliyiimm laparaskopi fiyatını bilmiyorum canım o aşamaya gelmediğimden merak kısmına geçememişim kızlar bilirler ama onlara sorar öğrenince yazarım sana..
bu kez kaçamam zaten bişiler yapcak mutlaka en azından histeroskopi olcam o kesin...
yumilerimize aynı sözü demişşşş canavar ama elde var sıfır:27::27::27:
balıkesir- İstanbul olması daha kolay evet ama dediğin gibi gebeliği timur hocada elde etmişsin gerçekten zor bir karar bu...
ben olsam ne yapardım şehir değiştireceksin her şartta saat olarak kısa sürsede İstanbul gebelik elde ettiğim yerde devam ederim...

hayırlısı artık cnm tekrar görüşmekte fayda var, ikimiz içinde neresi hayırlıysa inşallah kararımız orası olur

kanamam çok yoğun olarak başladı acaba hcg yaptırmama gerek var mı???

kanamam hala yoğun pıhtı şeklindede geldi bugün tekrar betahcg yaptırmama gerek var mı bilen varsa lütfen cvp?????

Back
X