tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Slm arkadaslar 10 gun once dondurulmus transfer oldu tek embriyo dun aksam agrilarim vardi hastaneye gittik betahcg testi 1.20 yani negatif cok uzgunum ve asiri bel agrisi yasiyorum bu durumda olan varmi
canım üzgünğm malesef adet olucaksın.3 deneme yaptım 7 ayda hepainde aynı ağrı 9.hün yaptırıyorum. Testleri 1,21
2.56 isi yanlıs hatırlamıyprsam doktor gününü bekle öyle test yap dedi günüm geldiğinde o şiddetli ağrı ile adet oluyorum:-(

canım üzgünğm malesef adet olucaksın.3 deneme yaptım 7 ayda hepainde aynı ağrı 9.hün yaptırıyorum. Testleri 1,21
2.56 isi yanlıs hatırlamıyprsam doktor gününü bekle öyle test yap dedi günüm geldiğinde o şiddetli ağrı ile adet oluyorum:-(
saglık olsun hersey allahtan birdahakine tutar insallah

benmde ikinci denemem 7.gün test yaptım 0.24 çıktı:KK43: yarın 12. gün oluyo bakalım bir umut olabilir diye bekliyorum o_O
7. Gun cok erken canm Hemen niye yaptirdin zaten embriyo 7-8 gun rahim icinde serbest dolasir cikmaz zaten sonuc.. bana sormadan yapmislardi 9.gun cikmamisti ve etkisinde kaldigimi düsünüyorum oyuzden

5.denememde tuttu hiç umudunu yitirme boş yere üzülme.tutma ihtimali olmasaydı doktorlar zaten yapmazdı.[/QU
Artık 3.denemeden sonra doktorum genetik test yapacağını söyledi hem bize hem de embriyo lara. Sizde de yapilmismiydi farklı merkezde mi yaptırdin ben ucunu de aynı yerde yaptrdim

eşimde bende genetik test yaptırdık ikimizde de küçük bir sıkıntı çıktı.ama önemsiz bunlar dendi,tutmaması için bir sebep değilmiş.embriyolara genetik test yapıldı onlarda da önemli bir sorun yokmuş,aralarından hiç sorunu olmayanlar seçilip transfer edildi tutmadı.
her denememizi farklı yerlerde yaptık sadece son ikiyi bahçecide yaptık.ikinciyi bahçecide yaparken daha çok ilgilendiler.bide ilk defa rahim injury (rahime çizik atma) yapıldı.ve ilk defa tutunma günlerini atlatana kadar lavabo dışında kafamı yataktan kaldırmadım,kalçamın altında yastıktan tepelerle yattım.

Bugün 3.denemeden de negatif i gördüm dünya başıma yıkıldı
eşimde bende genetik test yaptırdık ikimizde de küçük bir sıkıntı çıktı.ama önemsiz bunlar dendi,tutmaması için bir sebep değilmiş.embriyolara genetik test yapıldı onlarda da önemli bir sorun yokmuş,aralarından hiç sorunu olmayanlar seçilip transfer edildi tutmadı.
her denememizi farklı yerlerde yaptık sadece son ikiyi bahçecide yaptık.ikinciyi bahçecide yaparken daha çok ilgilendiler.bide ilk defa rahim injury (rahime çizik atma) yapıldı.ve ilk defa tutunma günlerini atlatana kadar lavabo dışında kafamı yataktan kaldırmadım,kalçamın altında yastıktan tepelerle yattım

8 yıllık evliyim. ilk tüp bebek denememi yaptım. çok yakın bir arkadaşımın 3. denemesinde gittiği ve çok güvendiği doktoruna gittik. sonuçta onlar başka merkezlerde iki kere denemiş, bu doktorda 2 sağlıklı embriyo ile ikiz bebek dünyaya getirdi. benim de 1 haftada yumurtalarım gelişti ve 9 unda 14 tane toplandı 10 tanesi döllendi ve 6 tanesi 1. kalite oldu. . ayın 12 sinde transfer yapıldı 3 günlük 8 hucreli 2 embriyo transfer edildi.4 ünü de dondurduk. % 55 şansınız var dediler. ilk denemem olduğu için olmayacağı aklıma bile gelmiyordu.cumartesi transfer yapıldı pazartesi işe gittim. doktorum da evde kuruntu yapacağıma işe gitmemin daha iyi olacağını düşündü. sabah crinone (ardından 15 dk yürüyüş) akşam progestan iğne yapıyordum.iğne çok acıtınca sabah akşam crinone 'a döndüm ama o biraz daha maliyetli tabi. 11. gün (dün) beta hcg 0.352 yi görünce gözlerime inanamadım. doktor da ilaçları bırak adet olunca gel dondurulmuşlarla deneyelim dedi. şimdi adet olmayı bekliyorum, gerçekten sabır işi.pozitifi görmek için ne yapmak gerekli veya nasıl tutar hiç bilmiyorum. :(

Back
X