Canim benim seni cok iyi anliyorum,çünkü ayni seyleri yasiyoruz.sorunun neydi senin?Merhabalar ben de geçtiğimiz temmuz ayında başarısız bir tüp bebek denemesi yaşadım ne kadar üzüldüğümü ancak benimle aynı şeyleri yaşamış kadınlar anlar, geçen hafta da histeroskopi yapıldı bir sorun denildi dondurulmuş 2 adet embriyom var ama ben nedense kendimi çok yorgun halsiz umutsuz hissediyorum sanırım aynı kötü sonucu almaktan çok korkuyorum hamile kalan herkesi imkansızı başarmış gibi görüyorum gözümde moral çok önemli diyor herkes nasıl iyi olacak moralim hiç bilmiyorum
Bende adetimi bekliyorum dondurulmus icin Tedaviye basliycam korku,heyecan,endişe oladar karisigimki anlatamam.ama bu tedavide moral ve olumlu olmak cok onemli ben bunu cok iyi amladim.ben hep olumsuzum hic inanmadim olacagina hic bir sorunumuz yok herseyimiz normal bazen olumsuz oldugum icin olmadigini dusunuyorum.gecen ay nefes terapisine gittim kadin bilinc altimda kaybetme korkusu oldugunu ve kendime guvenimin olmadigini soyledi.bilincaltida cok etkiliyomus vucudu.tedavi suresince tekrar gitmek istiyorum bu terapiye.