tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Merhaba arkadaşlar.uzun zamandır zaman zaman takip ediyordum bu sayfayı .yeni kaydoldum. bende hasretle evlat bekleyenlerdenim.iki tuo bebek denemem oldu ilki transfer olmadı ikincisi oldu negatifle sonuclandi.tabiki yıkıldım.cunku umutluydum baştan beri agrilarim vardı etrafim olumluya yordu malesef değilmiş.
Merhaba cnm cok uzuldum durumuna umarım Rabb'im hayırlı bir evlat nasip eder sana .. Neden iptal
Oldu birinci transferin özel
Degilde cnm ? benim de gecen hafta yumurtam toplandi 6 yumurtam dollendi 3. Gune geldi bugun 5. Gun sadece iki tane kaldı fkt kalitesi orta yarina bekleyelim ona gore donduralım Dedi doktor cok uzulduk yıkıldık bugun ama simdi daha iyiyim hamdolsun biz hayirlisini istemiştik rabbimden hayırlısı buymis demek Ki ..

Ben de dün ilk denememin negatif sonucunu aldım canım çok sıkkın. Sadece tüplerde sıkıntı vardı. Başarılı olcağna inanıyorduk.dmek ki embriyo veya rahimde de skntı var. Kilo ver dedi bana da. :( maddi manevi çöktüm resmen

Ben de dün ilk denememin negatif sonucunu aldım canım çok sıkkın. Sadece tüplerde sıkıntı vardı. Başarılı olcağna inanıyorduk.dmek ki embriyo veya rahimde de skntı var. Kilo ver dedi bana da. :KK43: maddi manevi çöktüm resmen
Moralini bozma canım benimde ilk denemem negatifti şubat ayında tekrar deneyeceğiz. İlkinde olması zor diyorlar genelde Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Moralini bozma canım benimde ilk denemem negatifti şubat ayında tekrar deneyeceğiz. İlkinde olması zor diyorlar genelde Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
beterin beteri var kızlar bende 2 tüp bebek denemesi negatif sonuçlandı. bu gün 3. için doktora gittim. amh değerimin 0.37 olduğunu öğrendim . bildiğim kadarıyla 0.40 dan düşük olunca tüp bebek yapılmıyor. bütün annelik beklentim az önce yıkıldı. hiç bir zaman anne olamayacağım

beterin beteri var kızlar bende 2 tüp bebek denemesi negatif sonuçlandı. bu gün 3. için doktora gittim. amh değerimin 0.37 olduğunu öğrendim . bildiğim kadarıyla 0.40 dan düşük olunca tüp bebek yapılmıyor. bütün annelik beklentim az önce yıkıldı. hiç bir zaman anne olamayacağım
Ümidini kaybetme canım Allah büyük ummadığın anda olabilir her şeyin hayırlısı olsun.

]Slm, yeni üyeyim. 8 yıldır evliyim. Ben de başımdan geçenleri kısaca anlatayım 1 aşılama 3 tüp bebek hiç gebe kalamadım. Sebep araştırırken hsg laparaskopi histereskopi gen testi kan pıhtılaşması hormon takipleri yumurta takipleri ve hiç bir sorun yok. Eşim sperm analizi morfoloji bozukluğu birazda değerlerde düşüklük ve 2. Derece varikosel çıktı. Morfoloji için tedavi gördü. Ama değerleri doğal yolla gebeliğe engel değil dediler. Bunları Kayseri ve Ankara'da yaptırdık. Şimdi kararsız bekliyoruz. İmmünolojik reaksiyon ve gebelik aşısı Hakkında bilgisi olan var mı bir de Era testi cevaplarınızı bekliyorum bir umut

]Slm, yeni üyeyim. 8 yıldır evliyim. Ben de başımdan geçenleri kısaca anlatayım 1 aşılama 3 tüp bebek hiç gebe kalamadım. Sebep araştırırken hsg laparaskopi histereskopi gen testi kan pıhtılaşması hormon takipleri yumurta takipleri ve hiç bir sorun yok. Eşim sperm analizi morfoloji bozukluğu birazda değerlerde düşüklük ve 2. Derece varikosel çıktı. Morfoloji için tedavi gördü. Ama değerleri doğal yolla gebeliğe engel değil dediler. Bunları Kayseri ve Ankara'da yaptırdık. Şimdi kararsız bekliyoruz. İmmünolojik reaksiyon ve gebelik aşısı Hakkında bilgisi olan var mı bir de Era testi cevaplarınızı bekliyorum bir umut
canım ankarada nerde tedavi gördün

Allah yardımcın olsun canım.umudunu kaybetme inşallah en yakın zamanda kavusursun bebişine...era testinden bahsetmissin nedir o ilk defa duyuyorum

Kızlar yardiminizi istiyorum başarısız tüp bebekten sonra adet oldum .Adetim bitti bi hafta sürdü... Bi hafta temiz gezdim .tekrar iki gün leke ve şuan kanamam var.benim gibi olan varmı normal mi bu

Kızlar yardiminizi istiyorum başarısız tüp bebekten sonra adet oldum .Adetim bitti bi hafta sürdü... Bi hafta temiz gezdim .tekrar iki gün leke ve şuan kanamam var.benim gibi olan varmı normal mi bu
yapay bir işlem olduğu için rahminin dengesini bozması normal.bende öyle bişey olmadı adet oldum bitti fakat diğer aya yumurtlama gününde adet oldum.yani bir ayda 2 defa adet olmuş gibi bişey oldum.sonra normale döndü hatta dr a gittim bi sorun yok dedi.

Allah yardımcın olsun canım.umudunu kaybetme inşallah en yakın zamanda kavusursun bebişine...era testinden bahsetmissin nedir o ilk defa duyuyorum
Era testini yanlış hatırlamıyorsam Bahçeci nin sitesinde okumuştum rahim zarına bakılıyor embriyoyu kabul etmesi durumuyla ilgili

Era testini yanlış hatırlamıyorsam Bahçeci nin sitesinde okumuştum rahim zarına bakılıyor embriyoyu kabul etmesi durumuyla ilgili
bu erayı yapacak dr yok sanırım büyük şehirler hariç en azından bursa da yok yazık insanlara ya.

bu erayı yapacak dr yok sanırım büyük şehirler hariç en azından bursa da yok yazık insanlara ya.
Ne yazık ki öyle bizde Kayseri'de yaptırabileceğimiz her şeyi denedik artık yaza İstanbul'a gitmeyi düşünüyoruz kısmetseİnşallah gerek kalmaz

Ne yazık ki öyle bizde Kayseri'de yaptırabileceğimiz her şeyi denedik artık yaza İstanbul'a gitmeyi düşünüyoruz kısmetseİnşallah gerek kalmaz
banada o testi yaptıktan sonra transfer etselerdi.yada isteselerdi. boşuna ziyan olmazdı embriyo.

Merhabalar benim ilk tüp bebek denemem. 5.gun embriyosu transfer edildi bana. 10gun sonra test istendi ancak ben beklemedim ve 9.gun yaptirdim meraktan. Ancak sonuc 1.01 cikti. Yarin asil test gunum. Sizce artar mi? Bu konuda bilgisi olan benimle paylasirsa sevirim. Bu arada siz era testi diye birsey diyorsunuz o nedir ilk defa duyuyorm

Arkadaşlar ilk defa tüp bebek yaptırdım.pozitifi gördüm ancak 18.gün kan testinde değerim 4 rakam arttığı için doktor sağlıklı değil,ilaçları keselim. Adet olacaksın dedi. Ancak bir hafta geçti en ufak bir kanama yok. Benim durumumu yaşayan var mı?

Arkadaşlar beninde negatif çıktı Allah yardımcımız olsun.dun aldım daha haberi.aslında herşey gayet yolundaydı.ama 1.2 çıktı bhcg.bundan sonra ara vermelimiyiz hemen denemeliyiz hic bir fikrimde yok

Arkadaşlar beninde negatif çıktı Allah yardımcımız olsun.dun aldım daha haberi.aslında herşey gayet yolundaydı.ama 1.2 çıktı bhcg.bundan sonra ara vermelimiyiz hemen denemeliyiz hic bir fikrimde yok
Canım 1 2 ay rahmin dinlenmesi iyi olur diyorlar tutunma oranı da artiyormus bende mart nisan gibi başlamayı düşünüyorum inşallah...

Back
X