Tüp bebekte son bekleyişler son 10 gün diyenler

kelebek inan bende ne zman tuttuğunu blmiyorum ama diğer arkadaşların da tam olarak bildiğini sanmıyorum. kimi ilk 1 saat içinde tutarsa tutar derken kimi 2-3 gün içinde diyor, bilemiyorum.
ayrıca belirti arama belirtisiz hamile arkadaş çok tabi olmayan da var benim gibi ama sen olumlu düşün olumlu olsun. inşallah tutunmuştur canım...

İŞALLAH TUTUNMUŞTUR....SNDE GÜZEL HABERLER ALIRSIN İŞALLAH..

PEKİ TUTUNUP TUTUNMADIĞINI NASIL ÖĞRENCEZ...

DOKTORA GİDİP ULTRASONA BAKTIRSAKKdelikafadulden

İŞALLAH TUTUNMUŞTUR....SNDE GÜZEL HABERLER ALIRSIN İŞALLAH..

PEKİ TUTUNUP TUTUNMADIĞINI NASIL ÖĞRENCEZ...

DOKTORA GİDİP ULTRASONA BAKTIRSAKKdelikafadulden

canım kendimi yanlış ifade ettim galiba benim tutmadı zaten (2. denememdi). dün öğrendim. 10. günümdü hüzün günüm oldu. mafoldumben

sadece sabredeceksin canım zamanı geldiğinde kanda gebelik testi ile öğrenirsin lütfen acele etme. biliyorum vakit geçmiyor gibi geliyor ama bak o aslında o kadar hızlı akıyor ki zaman....

nurcan ben kan testi yaptım 1.00 çıktı. idrar testiyle kendini yıpratacak kadar cahil bir insan değilim. ben 4 saat öncesine kadar süper keyifli bir anneydim. ama anne değilmişim öğrendim...

canım hayırlısı olsun biliyorum nedesem boş ama inşallah Allahım sana ve eşine sağlık versin bidaha denersiniz ben idrar testi yaptın tek çizgi çıktı sandım bu arda canım ya çalışıyomusun bu süreçte yoksa izinlimi oluyosun

Son düzenleme:
Back
X