Tüp bebekte son bekleyişler son 10 gün diyenler

inanması zor ama 6 yıldan sonra hamileyim değerim 178 çıkmış.hala şoktayım kızlar.darısı sizlerin başına inşallah.
nurcancım seni de tebrik ederim canım.
özlemcim sende en kısa zamanda hamiş kalırsın inş.canım.
dualarım hep sizlerle canım yol arkadaşlarım benim :)
canım çok sevindim inşallah bebişin seni hiç bırakmaz inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin bebişine sağlıcakla kavuşursun :)

Canım çok üzüldüm ben de 4 gün önce negatif sonucu aldım hala kendime gelemedim bu benim 5. denememdi Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ne diyelim....
QUOTE]
canım çok üzüldüm allah sabır versin üzme kendini yola devam başka çaresi yok

Selam Kızlar ...
Bende 10 yıllık evliyim bebeğim olmadı .
Çeşitli tedaviler sonrasında tüp bebeğe karar verdik ve yaptırdık .
perşembe günü taransferim oldu .
o gün herşey normaldi . ama dün kahve rengi lekelenmeler gelmeye başladı .
Halen daha geliyor .
böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
çok korkuyorum tutunamadı mı diye :((((
canım inşallah tutunmuştur stres yapmadan dinlen ağır iş yapma hayırlısıyla seninledir inşallah kanaman artmaz leke ile kalır. sevgiler.

kızlar idrarda negatif kanda 51 .......11, gün değerim Allah hepinize göstersin inşallah
inşallah değerlerin katlanır. tebrikler. sağlıklı hamilelik geçirmeni diliyorum canım.

canlarım yarın 12 de transferim var dua eder misiniz benim için. bende sizin gibi 12 günlük bir bekleme sürecine giriyorum rabbim hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etsin. hepinize dua ediyorum. sevgiler...

canlarım yarın 12 de transferim var dua eder misiniz benim için. bende sizin gibi 12 günlük bir bekleme sürecine giriyorum rabbim hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etsin. hepinize dua ediyorum. sevgiler...

canım ıns allah gonlune gore verır ıns guzel sonuc alırsın cnm kendını sıkma rahat ol moral cook onemlı bol bol dınlen ıyı beslen kafanı rahat tut stres yapma hersey yolunda gıder cnm ...dualarım senınle

inanması zor ama 6 yıldan sonra hamileyim değerim 178 çıkmış.hala şoktayım kızlar.darısı sizlerin başına inşallah.
nurcancım seni de tebrik ederim canım.
özlemcim sende en kısa zamanda hamiş kalırsın inş.canım.
dualarım hep sizlerle canım yol arkadaşlarım benim :)

coooook sewındım canım yaaaaa allah ınsallah tamamını erdırır. hayırlı ugurlu olsun sonuna erdırsın bızımle paylas sureklı yasananları ok :))

Selam Kızlar Tekrar .
Daha önce yazmıştım transferden sonra kahverendi lekeler geliyor diye
dün kırmızıya döndü bugün ise resmen adet oluyorum :((((((((((((((((
doktorum beklemekten başka bişey yapamayız dedi ilaçlarına devam et test gününe kadar dedi
ama şimdi böyle bir durumda nasıl var diyim ben ki :(((((((((((((((
böyle bir durum yaşayan varmı kızlar aranızda çok kötüyüm ya moral sıfır bende yıkıldım resmen :(

Selam Kızlar Tekrar .
doktorum beklemekten başka bişey yapamayız dedi ilaçlarına devam et test gününe kadar dedi
böyle bir durum yaşayan varmı kızlar aranızda çok kötüyüm ya moral sıfır bende yıkıldım resmen :(

bence moralini yüksek tut biliyorsun allah nasib ederse kimse önüne gecemez. ve inşallah olur canıım:1no2:

canım ıns allah gonlune gore verır ıns guzel sonuc alırsın cnm kendını sıkma rahat ol moral cook onemlı bol bol dınlen ıyı beslen kafanı rahat tut stres yapma hersey yolunda gıder cnm ...dualarım senınle

inşallah hersey yolunda gider... Allah yardımcın olsun umarım güzel sonuclarla burda beraber oluruz......hadi hayırlısı bakalım

Canım çok üzüldüm ben de 4 gün önce negatif sonucu aldım hala kendime gelemedim bu benim 5. denememdi Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ne diyelim....

Canım tebrik ederim çok şükür güzel bir sonuç aldık....

Ben de evoevo nun sonuca bakmak için girmiştim bu haber iyi geldi.....

sağol canım inşallah sizlerdende iyi haberler alırız

dualarımız seninle inş.tutunmuştur bebişin canım benim :) kendini mutlu edeceğin şeyler yap.hatta komedi seyretmeni tavsiye ederim :)

coooook sewındım canım yaaaaa allah ınsallah tamamını erdırır. hayırlı ugurlu olsun sonuna erdırsın bızımle paylas sureklı yasananları ok :))

ilknurcum çok saol canım rabbim en kısa zamanda senin ve xbettyx in de yüzünü güldürsün inş.ben fırsatım oldukça geceleri yatmadan yasin okuyorum.dualarım sizlerle kızlar :)
bu arada ilk randevum 13 ekimde inşallah herşey yolunda gider de meleğimi görürüm :)

Selam Kızlar Tekrar .

canım bazen adet kanaması olabiliyo bekleme sürecinde.
hakkında hayırlısı olsun.inş.güzel haberlerini alırız.

ilknurcum çok saol canım rabbim en kısa zamanda senin ve xbettyx in de yüzünü güldürsün inş.ben fırsatım oldukça geceleri yatmadan yasin okuyorum.dualarım sizlerle kızlar :)
bu arada ilk randevum 13 ekimde inşallah herşey yolunda gider de meleğimi görürüm :)

cnmmm benımmm melegını gorceksın allahın ıznıyleee kalbım senınle ...sen artık hamıssın dualarını bnm ıcınde et olurmuuu 13 ekımı bende sabırsızlıkla beklıcemm dıkkat et kendıne

cnmmm benımmm melegını gorceksın allahın ıznıyleee kalbım senınle ...sen artık hamıssın dualarını bnm ıcınde et olurmuuu 13 ekımı bende sabırsızlıkla beklıcemm dıkkat et kendıne

Amiiin canım ediyorum inş.rabbim senin ve bekleyen herkesin yüzünü güldürsün :Saruboceq:

Back
X