• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebekte tek yumurta ile hamile kalanlar

Ben suan tup bebege basladim ve doktor gelismeye aday iki yumurta gordu ama :( 4 gun igne kullandim boyutlari 9 -6mm kullandigim igneler gonal f ve menopur 75 bnm gibi ayni durumda olan yok mu????

Ben suan tup bebege basladim ve doktor gelismeye aday iki yumurta gordu ama :( 4 gun igne kullandim boyutlari 9 -6mm kullandigim igneler gonal f ve menopur 75 bnm gibi ayni durumda olan yok mu????

Ben tedaviye ayın 20 sinde başladım.iğnelerimi yapıyorum çarşamba ilk kontrol.bana da gonal f verdi ama bir ilaç ilavesi daha olacakmış.4 gün sonunda olması gereken mm ler bunalr mı acaba?doktora soracağım çarşamba günü.hemen hemen aynı süreçte başlamışız.İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda bebişlerimizin haberlerini alalım.:emir_bebek:

amin inş canım... senin kaç folikülün görünüyor??? bende çarşamba günü tekrar gideceğim bakalım :26:

amin inş canım... senin kaç folikülün görünüyor??? bende çarşamba günü tekrar gideceğim bakalım :26:

çarşamba ilk kontrole gittiğimde konuşacağım. aslında konuşacağım o kadar şey varki. normalde kaç folikül olması gerekiyor.
bir de benim bu ara saçlarım acayip dökülüyor ne yapmak lazım

Back
X