tup bebekte tek yumurta ile hamile kalanlar

Ben suan tup bebege basladim ve doktor gelismeye aday iki yumurta gordu ama :( 4 gun igne kullandim boyutlari 9 -6mm kullandigim igneler gonal f ve menopur 75 bnm gibi ayni durumda olan yok mu????

Ben suan tup bebege basladim ve doktor gelismeye aday iki yumurta gordu ama :( 4 gun igne kullandim boyutlari 9 -6mm kullandigim igneler gonal f ve menopur 75 bnm gibi ayni durumda olan yok mu????

Ben tedaviye ayın 20 sinde başladım.iğnelerimi yapıyorum çarşamba ilk kontrol.bana da gonal f verdi ama bir ilaç ilavesi daha olacakmış.4 gün sonunda olması gereken mm ler bunalr mı acaba?doktora soracağım çarşamba günü.hemen hemen aynı süreçte başlamışız.İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda bebişlerimizin haberlerini alalım.:emir_bebek:

amin inş canım... senin kaç folikülün görünüyor??? bende çarşamba günü tekrar gideceğim bakalım :26:

amin inş canım... senin kaç folikülün görünüyor??? bende çarşamba günü tekrar gideceğim bakalım :26:

çarşamba ilk kontrole gittiğimde konuşacağım. aslında konuşacağım o kadar şey varki. normalde kaç folikül olması gerekiyor.
bir de benim bu ara saçlarım acayip dökülüyor ne yapmak lazım

Back
X