Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebekte uzman Doç.Dr.Murat Arslan

nutellam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
63
2
86
Bursa
Uzun denemeler sonucunda araştırmalarıma dayanarak Bursa Doç.Dr.Murat Arslan' a gittim ve en doğru kararı verdiğimi gördüm. Bebeğim 2 ay sonra dünyaya gelecek. Bana danışan iki kişiye daha önerdim ve birinin olumlu sonuç haberini aldım bu gece. Allah herkese versin. Ayrıca Murat bey çok uygun doğum ücretleri ile de önerdiğim herkesçe çok memnun kalınan bir doktor oldu. tüm samimiyetimle bebek istiyorsanız zaman kaybetmemenizi öneriyorum...:CüvCüv:

Uzun denemeler sonucunda araştırmalarıma dayanarak Bursa Doç.Dr.Murat Arslan' a gittim ve en doğru kararı verdiğimi gördüm. Bebeğim 2 ay sonra dünyaya gelecek. Bana danışan iki kişiye daha önerdim ve birinin olumlu sonuç haberini aldım bu gece. Allah herkese versin. Ayrıca Murat bey çok uygun doğum ücretleri ile de önerdiğim herkesçe çok memnun kalınan bir doktor oldu. tüm samimiyetimle bebek istiyorsanız zaman kaybetmemenizi öneriyorum...:CüvCüv:

merhaba bu murat bey medıcaldeki doktor mu tup bebek yapıyormu orası ne kadara mal oldu bende başlıycam inşallah ve ımkanlarım kısıtlı oyuzden adam gıbı bı doktor olsun ıstıyorum

selam, medicaldeydi ayrıldı, tüp bebek çalışmasını Pembe Mavi Kadın Doğum Merkezi' nde yapıyor. Biz 3.200 lira verdik. Pek çok doktora ve yere göre hesaplı, ordaki personelde çok ilgiliydi, çok memnun kaldık eşimle. bence değerlendirin, inşallah sizinde en kısada olur:)

Back
X