• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte yavaş ilerleyen beta

pamilyaponca

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
764
296
18
30
Kızlar bu durumu yaşayan olumlu olumsuz birileri varsa dönüş yapabilir mi en azından olumsuz bile olsa sonrasında neler oldu bilgim olsun istiyorum.
5.gün embriyosu benim T+8 60 T+10 81
Erken yaptırmamın sebebi 7.gün kahverengi lekelenmeler oldu doktor istedi, 10.gün de lekelenme biraz devam etti şimdi 12.fün istedi

Kızlar bu durumu yaşayan olumlu olumsuz birileri varsa dönüş yapabilir mi en azından olumsuz bile olsa sonrasında neler oldu bilgim olsun istiyorum.
Erken yaptırmamın sebebi 7.gün kahverengi lekelenmeler oldu doktor istedi, 10.gün de lekelenme biraz devam etti şimdi 12.fün istedi
Az artmış iki katı olması gerekir siz 12. Gün tekrar verin umarım yükselir

Evet az arttı vereceğim yarın yine ama sanırım yükselmeye gitmeyecek. Değer olarak da baştan beri düşük sanırım 60la öğrenmek
Daha düşük değerle öğrenip gebeliği devam eden insanlar var zaten lekelenmeden kaynaklı kanı erken verdiğinizi söylemişsiniz 12 gün değeri bu değerlerden farklı çıkacaktır umarım bebişiniz sizinlediir gönlünüzce olsun

8.gün için normal aslında artış seni endişelendirmiş canım 12.gün yükselişe geçebilir yani şöyle biz 12.günde verdik ya mesela 8.gün 10.günde belki böyleydi bizimde o yüzden karamsar olma

Daha düşük değerle öğrenip gebeliği devam eden insanlar var zaten lekelenmeden kaynaklı kanı erken verdiğinizi söylemişsiniz 12 gün değeri bu değerlerden farklı çıkacaktır umarım bebişiniz sizinlediir gönlünüzce olsun
Amin inşallah hayırlısı olsun çok teşekkür ederim, hafif hafif lekelenme devam ediyor inşallah güzel artar yarına

8.gün için normal aslında artış seni endişelendirmiş canım 12.gün yükselişe geçebilir yani şöyle biz 12.günde verdik ya mesela 8.gün 10.günde belki böyleydi bizimde o yüzden karamsar olma
Ben de onun için dua ediyorum ama kimyasal olan da çok varmış tabi, doktor arttığı için umut var ama bakalım yine de erken söylemek için dedi. Doktorum erken vermemi söyledi aslında böyle karışmayacaktı yoksa o da lekelenme kaynaklı söyledi tabi

Ben de onun için dua ediyorum ama kimyasal olan da çok varmış tabi, doktor arttığı için umut var ama bakalım yine de erken söylemek için dedi. Doktorum erken vermemi söyledi aslında böyle karışmayacaktı yoksa o da lekelenme kaynaklı söyledi tabi
Bende lekelenmiştim canım. Şimdi şöyle 8. Ve 10. Gün yapmamış varsay kendini. 12.gün ver 14.gün ver bir de

Evet öyle gerçekten bide insan ne kadar bilse duysa da kendi başına gelir gibi düşünmüyor umut işte. İlk transferimdi bide çok bilgi olmadan devam ediyor sürecim
Öyle oluyor gerçekten ama olumlu düşün bu site faydalı ama gereksiz bir tedirginlik var insanlarda

Öyle oluyor gerçekten ama olumlu düşün bu site faydalı ama gereksiz bir tedirginlik var insanlarda
Hem çok insan var hem herkesin başına türlü türlü şeyler geliyor, insan istemsizce kendi payına da bi şeyler alıyor. Ama her şey nasip olacak olan oluyor rabbim güzelliklerle karşılaştırsın sağlıkla kavuştursun inşallah size de göz aydınlıkları diliyorum

Back
X