Tüp bebekte yumurta toplama öncesi sancı

Sebebini ne dediler tam olarak bendede aynı durum var maalesef inşallah bulunur düzgün embriyo
Malesef bu bir hastalikmi hastaliksa tanisi nedir bilemiyorum ilk tedavide catlama ignesini erken saatte vurmustum yumurtalar gec toplanmisti biz sebebi o saniyoduk ama bu tedavide anladik ki vucudum bu sekilde yumurta uretiyor malesef cok aci🥺 bugun 4. Gun 2 tane iyi kalite varmis yarina kadar devam etmeleri icin dua ediyorum rabbim dermansiz dert vermesin tum isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin insaallah

İnsallahh sizin icinde 🤲🏻 Nedir son durumunuz benim 4. Gun 2 tane iyi kalite varmis yarina kadar dayanirlar umarim🥺

İnsallahh sizin icinde 🤲🏻 Nedir son durumunuz benim 4. Gun 2 tane iyi kalite varmis yarina kadar dayanirlar umarim🥺
7 yumurtadan 1tanesinin olgun oldugunu söylediler . Bi aksilik olmazsa yarin taze transfer yapacaklar. Insallah olur🙏

Tup bebek yapmanizin nedeni sizden mi esinizden kaynakli miydi? Biz esimden dolayi basvurduk sperm sayisi azdim hiz morfoloji ve dna hasarinda sorun yoktu ama naaptiysak sayi yukselmedi. Benim yumurtalarımın boyle olması surpriz oldu

Tup bebek yapmanizin nedeni sizden mi esinizden kaynakli miydi? Biz esimden dolayi basvurduk sperm sayisi azdim hiz morfoloji ve dna hasarinda sorun yoktu ama naaptiysak sayi yukselmedi. Benim yumurtalarımın boyle olması surpriz oldu
Ayy cok sevindim insallah transferiniz hayirlisiyla olumlu sonuclanir🤲🏻 Bizim hicbir problemimiz yoktu esim denizci surekli burda olmuyor oldugundada yumurtlama donemine cok nadir denk geliyodu bu sebebten baslamistik tedaviye doktor tamamen keyfi ilk seferde kesin olur diyodu taa ki yumurtalar boyle cikana kadar bizede sizin gibi supriz oldu 🤦🏻‍♀️

Ayy cok sevindim insallah transferiniz hayirlisiyla olumlu sonuclanir🤲🏻 Bizim hicbir problemimiz yoktu esim denizci surekli burda olmuyor oldugundada yumurtlama donemine cok nadir denk geliyodu bu sebebten baslamistik tedaviye doktor tamamen keyfi ilk seferde kesin olur diyodu taa ki yumurtalar boyle cikana kadar bizede sizin gibi supriz oldu 🤦🏻‍♀️
Transferi oldunuz mu?

Back
X