• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekten negatif alıp normal yolla gebelik deneyenler.

Benim de yumurta sayim iyi ama kalitesi kotu. IVF denedinmi ICSI yerine bana onu onerdiler. Boyle bir sikinti cekip normal yolla hamile kalan varmi ben de onu merak ediyorum.
O da denendi galiba canım demek sorunumuz aynı seninle. Bu şekilde de hamile kalan duymadım malesef :(

Benim sana tavsiyem testeredisli aslanpencesi cayi al ic hormonlarin dengelensin.ve o ay ovulasyon testi kullan kesinlikle hamile kalirsin bak kesin dene derim hicbisey kaybetmezsin ;)

Beeen varım...6 tüp bebek ..hepside yeni baştan yani dondurulmuş hiç yok..hepside negatif ..doktor birakin yipranmayin dedi ben bırakmadım ..esimin sperm sayisi son tedavide 2 milyon.. hareketli yuzde 10du..morfoloji sıfırdı....umidimi kaybetmedim ovulasyon testlerine hep devam ettim.. eşim doktorunun sölediklerine devam etti ..proxed plus keciboynuzu vs....kürlere bitkilere inanmayan ben incir yedik eşimle beraber..normal yolla 38 yaşımda anne oldum cok şükür
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Amin. Senin sorunun neydi? Neden 6 defa sil Bastian yapildi tup bebek tedavin?

Amin. Senin sorunun neydi? Neden 6 defa sil Bastian yapildi tup bebek tedavin?
eşimde sperm sayısı azlığı morfoloji bozuk hareketli yok ..tedavilerde yumurtlar dölleniyordu fakat hiç biri iyi kalite olmadı tutmadı da..dondurulmuş olmadığı için hep yeni baştan başladık demek istedim..şimdi oğlum 2 yaşına girmek üzere doğal yoldan oldu tıbben nasıl oldu hala anlamıyorum ..ama şunu biliyorum rabbim büyük ve o ol derse olur..

eşimde sperm sayısı azlığı morfoloji bozuk hareketli yok ..tedavilerde yumurtlar dölleniyordu fakat hiç biri iyi kalite olmadı tutmadı da..dondurulmuş olmadığı için hep yeni baştan başladık demek istedim..şimdi oğlum 2 yaşına girmek üzere doğal yoldan oldu tıbben nasıl oldu hala anlamıyorum ..ama şunu biliyorum rabbim büyük ve o ol derse olur..

Aynen olacagi varsa oluyor. Sagol cevap yazdigin icin. Insana moral oluyor bunlar.

Slm ben de 2 aşılama 3tup bebek tedavisi gördüm tup bebeklerden ikisi kimyasal oldu.artik hiç umudum yok imkansız gibi geliyor olsada tutucak yine kimyasal olacakmis gibi geliyor pkoluyum tüplerim tikaliydi hsgile biri laporoskopiyle de diğeri açılmıştı 5 yıllık evliyim 3 yıl önce açıldı tüplerim tekrar hsg çekilsemmi diye dusunuyorum yeni bi tup bebek merkezi bakiyorum sanki kendimi oyaliyorum olmucak ta elimden geleni yapayım en azından diyorum burayı okudukça heycanlaniyorum ama işte...

İnşallah bir gün bu başlıktaki umudunu yitirmek üzere olan ama mucizelere de inanan anne adayları “ben varım ,üzülmeyin her nasip vaktine esirmiş” cümlesiyle başlar yazmaya... benim de 4.yılım, 3negatif deneme, iki histereskopi, tek tüple uğraşmaya devam eden bir hikayem var... ben de son denemeden sonra oluruna bıraktım, “amaaan olmuyorsa olmuyor ne yapalım “ bizim gibiler için sadece saniyeler süren bir motivasyon durumu.. az önce eşime diyordm başım ağırdığnda ağrı kesici alırken bile ya bişi olduysa zarar gelirse diye düşüne düşüne geçiyor zaman , en basit şeylerde bile akla geliyor malesef ne kadar hobilerinize kendinize vakit ayırsanız da ... hamile kedilere bile imrenerek bakacak duruma geliyorum:))) kısmet ama ne yapalım..
Ben de son negatifimi ocakta aldım, şuan eşim ve ben arısütü bal polen takviyesi, eşim ayrıca promank diye bir vitamin ben de prowoman ve clife alıyorum. Vitaminleri son histereskopim geçen yıl olduğmda doktorum önermişti, bebek yapmasa bile kendimde olumlu etkilerini gördüm:) adet bitiminden sınra 10gün 2gün ikişki 1gün ara şeklinde de çalışıyoruz:)) bu işi çalışma kıvamına getiren kader utansın ne ypalm😂😂
Aynı yolda olduğumuz herkes, hepimiz yolun sonunda elimizde tutan yavrularımızla buluşuruz inşallah:)

İnşallah bir gün bu başlıktaki umudunu yitirmek üzere olan ama mucizelere de inanan anne adayları “ben varım ,üzülmeyin her nasip vaktine esirmiş” cümlesiyle başlar yazmaya... benim de 4.yılım, 3negatif deneme, iki histereskopi, tek tüple uğraşmaya devam eden bir hikayem var... ben de son denemeden sonra oluruna bıraktım, “amaaan olmuyorsa olmuyor ne yapalım “ bizim gibiler için sadece saniyeler süren bir motivasyon durumu.. az önce eşime diyordm başım ağırdığnda ağrı kesici alırken bile ya bişi olduysa zarar gelirse diye düşüne düşüne geçiyor zaman , en basit şeylerde bile akla geliyor malesef ne kadar hobilerinize kendinize vakit ayırsanız da ... hamile kedilere bile imrenerek bakacak duruma geliyorum:))) kısmet ama ne yapalım..
Ben de son negatifimi ocakta aldım, şuan eşim ve ben arısütü bal polen takviyesi, eşim ayrıca promank diye bir vitamin ben de prowoman ve clife alıyorum. Vitaminleri son histereskopim geçen yıl olduğmda doktorum önermişti, bebek yapmasa bile kendimde olumlu etkilerini gördüm:) adet bitiminden sınra 10gün 2gün ikişki 1gün ara şeklinde de çalışıyoruz:)) bu işi çalışma kıvamına getiren kader utansın ne ypalm😂😂
Aynı yolda olduğumuz herkes, hepimiz yolun sonunda elimizde tutan yavrularımızla buluşuruz inşallah:)
10 gün beklemeyin bence adet bitiminden hemen başlayın belkide yumurtamaniz hemen ertesi günü olamazmi?

Bende 6 defa tüp bebek tedavisi oldum artık tüp bebekde bana para tuzaği gibi geliyor vallahi doğal bişeyler denemek istiyorsan yanıklar baharat diye bir aktar var eşimin arkadaşınin ablası kullanmiş oda 6defa tüp bebek tedavisi olmuş aktardan bi kür alıp kullanmiş 20 gün sonra hamile kalmış şuan bir arkadaşım başladı kürleri kullanmaya 1 hafta oldu olumlu olursa sonuç inş yazarım
kürler işe yaradı mı

Back
X