İnşallah bir gün bu başlıktaki umudunu yitirmek üzere olan ama mucizelere de inanan anne adayları “ben varım ,üzülmeyin her nasip vaktine esirmiş” cümlesiyle başlar yazmaya... benim de 4.yılım, 3negatif deneme, iki histereskopi, tek tüple uğraşmaya devam eden bir hikayem var... ben de son denemeden sonra oluruna bıraktım, “amaaan olmuyorsa olmuyor ne yapalım “ bizim gibiler için sadece saniyeler süren bir motivasyon durumu.. az önce eşime diyordm başım ağırdığnda ağrı kesici alırken bile ya bişi olduysa zarar gelirse diye düşüne düşüne geçiyor zaman , en basit şeylerde bile akla geliyor malesef ne kadar hobilerinize kendinize vakit ayırsanız da ... hamile kedilere bile imrenerek bakacak duruma geliyorum:))) kısmet ama ne yapalım..
Ben de son negatifimi ocakta aldım, şuan eşim ve ben arısütü bal polen takviyesi, eşim ayrıca promank diye bir vitamin ben de prowoman ve clife alıyorum. Vitaminleri son histereskopim geçen yıl olduğmda doktorum önermişti, bebek yapmasa bile kendimde olumlu etkilerini gördüm:) adet bitiminden sınra 10gün 2gün ikişki 1gün ara şeklinde de çalışıyoruz:)) bu işi çalışma kıvamına getiren kader utansın ne ypalm

Aynı yolda olduğumuz herkes, hepimiz yolun sonunda elimizde tutan yavrularımızla buluşuruz inşallah:)