Tüp Bebişlerim hastanede :( ve onlara kavusmak icin bekliycem..

BARAN90ISIL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
416
210
53
34
merhaba arkadaslar.ben bu ay tup bebek icin ignelere basladim ve yumurtalarim yeterli olgunluga geldi ve carsamba gunu 20 tane yumurtam toplandi.18 i yeterli olgunluktaymis ve 13 ü döllenmis..Ama doktorum suan transfr yapmiycagini once adet gorup gecmesini sonrasinda transfer yapacagini soyledi..ohss denilen bir sendrom varmis cok yumurta toplandigi icin boyle birsey olabilirmis..riske atmak istemiyor galiba..!Arkadaslar aranizda bu sekilde olan varmı merak icerisindeyim..yardim edin lütfennn

Benimde oyle oldu canim 30 yumurtam toplanmisti. Ve inan boylesi cok daha iyi 1 ay beklemek yani vucut kendini dinlendiriyor ve daha hazir oluyor hamilelige ayrica donmus embriyo transferleri her zaman daha başarılı oluyormus. Sen regl olunca zaten sana yeni ilaclar bantlar fln vericekler vucudunu hazirliycaklar. Ben 1 ay bekledim ve ilk transferimde bebisim tuttu 9 haftalik hamileyim simdi inşallah seninde benim gibi olur ve ilk transferde hamile kalirsin canim

Bende sizinle aynı durumdayım bugün kontroldeyim aksilik çıkmazsa pazartesi yumurtalarım toplanacak. Ve öncesinde de doktorum demişti 1 ay sonra transfer etmeyi daha uygun görüyorum diye aynı sebeplerden ben de sizin gibi bekleyeceğim

Benim de böyle oldu. 25 yumurtam toplandı, çoğu döllendi ama transfer için 1 ay bekledik, çünkü OHSS oldum. Doktorunuzun dediği gibi fazla yumurta üretiminden kaynaklanan bir durummuş. Yumurtlama fazla olsun diye kullandığımız ilaçların etkisi yani... Bende çok feci sancılar olmuştu, o halde transfer filan yaptıramazdım zaten.
Lakin beklemek endişelenmeniz gereken bir durum değil, sakın kafanıza takmayın. Aksine rahim 1 ay dinlendiriliyor ve bebeklerinizin tutunması için daha elverişli bir hale geliyor. 1 ay sonra yapılan transferlerin, hemen yapılan transferlere göre daha başarılı olduklarını okumuştum.
Çok şükür ben transfer sonrası hamile kaldım, 6 ay önce de doğum yapıp minnoş kızıma kavuştum. İnşallah Allah size de nasip eder.

insallah canim ya Allahim yavrunu sag saglim kucagina almak nasip etsin insallah.. insanin akli cok karisiyor ben sanki dondurulmuslarla sansin yari yariya dusuyor diye okumustum.demekki oyle degil..icim rahatladi valla

ayyy ne güzell Allahım minnoş kızına uzun hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.dediginiz gibi Allahim insallah banada nasip eder ve isteyen herkeze insallah...

Ben transferden sonra ohss oldum. Çok zor zamanlardı. Ama çok şükür bebeğim benimle. 24 haftalık oluyoruz yarın.

Risk varsa bekletiyorlar. Benim 10 yumos toplandı ve tüm sonuçlar normaldi. Transferden sonra işler değişti.

Dinlenmen gerekirse dinlen. İnşallah transfer sonrası bebeğin tutunur.

insallah canim ya Allahim yavrunu sag saglim kucagina almak nasip etsin insallah.. insanin akli cok karisiyor ben sanki dondurulmuslarla sansin yari yariya dusuyor diye okumustum.demekki oyle degil..icim rahatladi valla
Amin canim benim inşallah
Yok cnm aksine sans daha yuksek oluyor icin rahat olsun

Allahim yavrunu kucagina almayida nasip etsin insallah.bu arada benim ohss yok tedbir amacli transfer yapmadi.Hayirlisi insallah

Allah bağışlasın evladınızı. Sancılar niye olmuştu ? Yumurta toplanırken baygın mı olunuyor ?

insallah hayirlisi canim ya bundada vardir bir hayir elbet.Allahim herkezin yardimcisi olsun insallah..Isteyen herkez bebislerine tez zamanda kavussun..

Daha garanti olsun diye öyle yapıyorlar

Zaten embriyolar kaliteli olmasa saklamayıp transfer yapardı

Sağlıkla kucağınıza alın bu süreçte de kafanızı başka şeyler ile meşgul edin

insallah hayirlisi canim ya bundada vardir bir hayir elbet.Allahim herkezin yardimcisi olsun insallah..Isteyen herkez bebislerine tez zamanda kavussun..
İnşallah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.. Güzel haberleri de veririz inşallah buralardan

Benim bir arkadaşımın sadece 5 yumurtası toplandı, az diye üzülüyordu. Ama önemli olan 1 tanesi sonuçta.

Sizin de fazlaymış bu da sorun demekki...

Allah hayırlı kılsın, inşallah doldursun kucağınızı, hayırlı evlatlar versin tez vakitte, sabredin az kalmış inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…