- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
- Konu Sahibi BARAN90ISIL
-
merhaba arkadaslar.ben bu ay tup bebek icin ignelere basladim ve yumurtalarim yeterli olgunluga geldi ve carsamba gunu 20 tane yumurtam toplandi.18 i yeterli olgunluktaymis ve 13 ü döllenmis..Ama doktorum suan transfr yapmiycagini once adet gorup gecmesini sonrasinda transfer yapacagini soyledi..ohss denilen bir sendrom varmis cok yumurta toplandigi icin boyle birsey olabilirmis..riske atmak istemiyor galiba..!Arkadaslar aranizda bu sekilde olan varmı merak icerisindeyim..yardim edin lütfennn
insallah canim...sagoll.Başıma gelmedi ama inşallah denemeniz tutar da bebisleriniz gelir
insallah canim ya Allahim yavrunu sag saglim kucagina almak nasip etsin insallah.. insanin akli cok karisiyor ben sanki dondurulmuslarla sansin yari yariya dusuyor diye okumustum.demekki oyle degil..icim rahatladi vallaBenimde oyle oldu canim 30 yumurtam toplanmisti. Ve inan boylesi cok daha iyi 1 ay beklemek yani vucut kendini dinlendiriyor ve daha hazir oluyor hamilelige ayrica donmus embriyo transferleri her zaman daha başarılı oluyormus. Sen regl olunca zaten sana yeni ilaclar bantlar fln vericekler vucudunu hazirliycaklar. Ben 1 ay bekledim ve ilk transferimde bebisim tuttu 9 haftalik hamileyim simdi inşallah seninde benim gibi olur ve ilk transferde hamile kalirsin canim
insallah canimİnnşşş tutarrrr
ayyy ne güzell Allahım minnoş kızına uzun hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.dediginiz gibi Allahim insallah banada nasip eder ve isteyen herkeze insallah...Benim de böyle oldu. 25 yumurtam toplandı, çoğu döllendi ama transfer için 1 ay bekledik, çünkü OHSS oldum. Doktorunuzun dediği gibi fazla yumurta üretiminden kaynaklanan bir durummuş. Yumurtlama fazla olsun diye kullandığımız ilaçların etkisi yani... Bende çok feci sancılar olmuştu, o halde transfer filan yaptıramazdım zaten.
Lakin beklemek endişelenmeniz gereken bir durum değil, sakın kafanıza takmayın. Aksine rahim 1 ay dinlendiriliyor ve bebeklerinizin tutunması için daha elverişli bir hale geliyor. 1 ay sonra yapılan transferlerin, hemen yapılan transferlere göre daha başarılı olduklarını okumuştum.
Çok şükür ben transfer sonrası hamile kaldım, 6 ay önce de doğum yapıp minnoş kızıma kavuştum. İnşallah Allah size de nasip eder.
Allah razi olsun. inşallah canım. Allahim kimsenin emegini boşa çıkartmasın..insallah..Allah yardmcınız olsun inşAllah tutacak inanıyorummm
Amin canim benim inşallahinsallah canim ya Allahim yavrunu sag saglim kucagina almak nasip etsin insallah.. insanin akli cok karisiyor ben sanki dondurulmuslarla sansin yari yariya dusuyor diye okumustum.demekki oyle degil..icim rahatladi valla
Allahim yavrunu kucagina almayida nasip etsin insallah.bu arada benim ohss yok tedbir amacli transfer yapmadi.Hayirlisi insallahBen transferden sonra ohss oldum. Çok zor zamanlardı. Ama çok şükür bebeğim benimle. 24 haftalık oluyoruz yarın.
Risk varsa bekletiyorlar. Benim 10 yumos toplandı ve tüm sonuçlar normaldi. Transferden sonra işler değişti.
Dinlenmen gerekirse dinlen. İnşallah transfer sonrası bebeğin tutunur.
Allah bağışlasın evladınızı. Sancılar niye olmuştu ? Yumurta toplanırken baygın mı olunuyor ?Benim de böyle oldu. 25 yumurtam toplandı, çoğu döllendi ama transfer için 1 ay bekledik, çünkü OHSS oldum. Doktorunuzun dediği gibi fazla yumurta üretiminden kaynaklanan bir durummuş. Yumurtlama fazla olsun diye kullandığımız ilaçların etkisi yani... Bende çok feci sancılar olmuştu, o halde transfer filan yaptıramazdım zaten.
Lakin beklemek endişelenmeniz gereken bir durum değil, sakın kafanıza takmayın. Aksine rahim 1 ay dinlendiriliyor ve bebeklerinizin tutunması için daha elverişli bir hale geliyor. 1 ay sonra yapılan transferlerin, hemen yapılan transferlere göre daha başarılı olduklarını okumuştum.
Çok şükür ben transfer sonrası hamile kaldım, 6 ay önce de doğum yapıp minnoş kızıma kavuştum. İnşallah Allah size de nasip eder.
insallah hayirlisi canim ya bundada vardir bir hayir elbet.Allahim herkezin yardimcisi olsun insallah..Isteyen herkez bebislerine tez zamanda kavussun..Bende sizinle aynı durumdayım bugün kontroldeyim aksilik çıkmazsa pazartesi yumurtalarım toplanacak. Ve öncesinde de doktorum demişti 1 ay sonra transfer etmeyi daha uygun görüyorum diye aynı sebeplerden ben de sizin gibi bekleyeceğim
İnşallah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.. Güzel haberleri de veririz inşallah buralardaninsallah hayirlisi canim ya bundada vardir bir hayir elbet.Allahim herkezin yardimcisi olsun insallah..Isteyen herkez bebislerine tez zamanda kavussun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?