Tüp Bebişlerim hastanede :( ve onlara kavusmak icin bekliycem..

Var ben varım:) sanırım sen de pkolusun.24tane yumurta toplanmıştı benden de.ohss oldum ben de haliyle.emriyolarım donduruldu ,hatta iki adet dönemi bekledik biz.vücudum iyice toparlansın diye.sonra 2014 yılı haziran ayından transferim oldu.şu an 15 aylık bir kızım var.sakin olun bu süreçte kafanızı dağıacak şeyler yapın.kafanıza takmayın bebeği ve olumlu düşünün.bir sürü sağlık sorunum varken bile çok sakin ve olumlu düşünürdüm ve oldu.rahatlayın biraz sakinleşin olur.

Son düzenleme:
Ayy ne güzel anlatmışsın cok duygulandım yaa Rabbim herkeze nasip etsin insallah..Senin yavrunada uzun hayirli omurler nasip etsin Allahım.Amin..

Amin insallah canım.Yavrunu kucagina almanada az kalmis Allahin izniyle..Allahim hepimizin yardimcisi olsun.ins.

öncelikle Allahım kızına uzun hayırlı omurlerr nasip etsin insallah..ben pkolumuyum bilmiyorum hic bi doktor boyle birsey soylemedi bana canim.sakin olma konusuna gelince :) :) sakin olamiyorum canim ya hep boyle olsun bitsin kafasında oldugum icin :) :) ya bunuda geciyorum ben bu ay transfer olur diye dusunuyordum ama doktor adet ol sonra transfer deyince kaldim oyle yani..Neyse bundada vardr bir hayir elbet..Rabbim hayirlisi neyse herkez icin onu nasip etsin insallah..Amin.

Bence bekle donmus yumurta transferi daha cok basarili oluyor ve rahminde 1 ay dinlenmi oluyor arkadasim 2 kere denedi tutmadi sonra donmusla ikizleri oldu.
İnşallah canım ya Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah.Bu arada arkadasinin tutmamis ya tutmamasi icin bir sebep varmiydi canim arastirildimi??

dusmussun ya inanmiyorummm demekki tutacagi varsaaa her turlu tutuyorrr yatmak kalkmak bahane yani.beslenmeme dikkat ettim derken neler yiyip nelr ictin canim?

2007 senesinde 16 tane embriyom vardı ama 1 ay bekletmediler belki teknikler değişti bilemiyorum hatta 8 embriyom var dondurulmuş beklemede

dusmussun ya inanmiyorummm demekki tutacagi varsaaa her turlu tutuyorrr yatmak kalkmak bahane yani.beslenmeme dikkat ettim derken neler yiyip nelr ictin canim?

Aynen oyle canim
Saglikli ve dengeli beslendim cnm kabiz olmamaya calistim sut yoğurt ve kefir tukettim bol bol ceviz findik badem kuru kayisi. Sebze yemekleri et ve balik hep dengeleyerek beslendim kahvaltilarimi saglam yaptim mutlaka yumurta peynir taze domates salatalik biber roka yedim bu şekilde yani :)

ohhhh bunların hepsini yersem transferim tutmassada aldigim kilo yanima kâr kalır

Rabbim uzun ömür versin inşallah..Tek emriyomu transfer etmislerdi canim.
Tam transfer hazırlığı sırasında dr sordum'' kaç tane?'' diye
''3 tane'' dedi
''aman ikiz olmasın siz 2 tane transfer edin'' dedim iyi b.... yedim!!
''iyi tamam sorun yok ''diyip 2 tane transfer yaptılar bir tanesi tuttu.
Salak kafam dr işine ne karışıyorsun ne güzel olurdu ikiz olsalardı.
Şimdi de yasa değişmiş yaş kaç olursa olsun 2 taneden fazlası yasakmış

3
evet canim 35 yasin altina tek emriyo 2 deneme dahil 35 yasin ustune 2 emriyo.

canım senin transferin regl olup bittikten kac gun sonra olmustu ve regl doneminde surkli kontrolemi gidiosun surec nasil oluyorr??

canım senin transferin regl olup bittikten kac gun sonra olmustu ve regl doneminde surkli kontrolemi gidiosun surec nasil oluyorr??
Reglin 2. Gunu bant ve ilaclara basladim ben cnm 27 marttaydi reglim o arada 2 3 kere kontrole gittim aralıklarla 16 nisanda transferim oldu 22 nisan da hamile oldugumu ogrendim idrar testinde reglimden 1 gun once yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…