- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
- Konu Sahibi BARAN90ISIL
-
sagol canim Allah razi olsun.evet baska seylerle ugrasmam lazim hayirlisi bakalim insallah..Daha garanti olsun diye öyle yapıyorlar
Zaten embriyolar kaliteli olmasa saklamayıp transfer yapardı
Sağlıkla kucağınıza alın bu süreçte de kafanızı başka şeyler ile meşgul edin
cok olmasi sorun degil canim cok yumurta elde etmek icin igne kullandirdi zaten sadece ohss denilen bir sendrom var yani vucutta su birikmesiymis o sendroma yakalanma ihtimalim daha yuksekmis.ve transfer sonrasida olabilirmis.buda riskliymis.bu riski goze almadi doktor.vardir bundada bir hayir..bu arada güzel dualarin icin tesekkur ederim.Allah razi olsun.insallah.Benim bir arkadaşımın sadece 5 yumurtası toplandı, az diye üzülüyordu. Ama önemli olan 1 tanesi sonuçta.
Sizin de fazlaymış bu da sorun demekki...
Allah hayırlı kılsın, inşallah doldursun kucağınızı, hayırlı evlatlar versin tez vakitte, sabredin az kalmış inşallah
inşallahh yaaa inşallahhhİnşallah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.. Güzel haberleri de veririz inşallah buralardan
Amin, sağ olun. Yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyor, yani baygın oluyorsunuz. Sancılarım da o operasyondan dolayı olmuştu ama herkeste olmuyormuş. Şiddetli bir gaz sancısı gibi, içimde bir şeyler çatlıyormuş gibiydi. Sonuçta içerisi kurcalanıyor, anormal bir durum değildi yani. Bir gece sürdü, diğer güne bir şeyim kalmamıştı.Allah bağışlasın evladınızı. Sancılar niye olmuştu ? Yumurta toplanırken baygın mı olunuyor ?
Yumurta sayınız çok fazla, şansınız da öyle. İçinizi ferah tutun, stres yapmayın. İlkinde olmayabilir, tekrar deneriz diye şartlamıştım ben kendimi. İnşallah çok bekletmeden gelir bücürünüz. :)ayyy ne güzell Allahım minnoş kızına uzun hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.dediginiz gibi Allahim insallah banada nasip eder ve isteyen herkeze insallah...
Anestezi almadan oldu benim bayıltıldığını duymadım sulu ultrasondan biraz daha kolay yumurta toplama.Allah bağışlasın evladınızı. Sancılar niye olmuştu ? Yumurta toplanırken baygın mı olunuyor ?
Allahim yavrunu kucagina almayida nasip etsin insallah.bu arada benim ohss yok tedbir amacli transfer yapmadi.Hayirlisi insallah
insallahh canım yaaaa parmaklarindan bal damliyorAmin, sağ olun. Yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyor, yani baygın oluyorsunuz. Sancılarım da o operasyondan dolayı olmuştu ama herkeste olmuyormuş. Şiddetli bir gaz sancısı gibi, içimde bir şeyler çatlıyormuş gibiydi. Sonuçta içerisi kurcalanıyor, anormal bir durum değildi yani. Bir gece sürdü, diğer güne bir şeyim kalmamıştı.
Yumurta sayınız çok fazla, şansınız da öyle. İçinizi ferah tutun, stres yapmayın. İlkinde olmayabilir, tekrar deneriz diye şartlamıştım ben kendimi. İnşallah çok bekletmeden gelir bücürünüz. :)
aBenimde oyle oldu canim 30 yumurtam toplanmisti. Ve inan boylesi cok daha iyi 1 ay beklemek yani vucut kendini dinlendiriyor ve daha hazir oluyor hamilelige ayrica donmus embriyo transferleri her zaman daha başarılı oluyormus. Sen regl olunca zaten sana yeni ilaclar bantlar fln vericekler vucudunu hazirliycaklar. Ben 1 ay bekledim ve ilk transferimde bebisim tuttu 9 haftalik hamileyim simdi inşallah seninde benim gibi olur ve ilk transferde hamile kalirsin canim
canim sana birsey sorucam yumurta toplamadan sonra agrin oldumu ve kac gun surmustu..Benimde oyle oldu canim 30 yumurtam toplanmisti. Ve inan boylesi cok daha iyi 1 ay beklemek yani vucut kendini dinlendiriyor ve daha hazir oluyor hamilelige ayrica donmus embriyo transferleri her zaman daha başarılı oluyormus. Sen regl olunca zaten sana yeni ilaclar bantlar fln vericekler vucudunu hazirliycaklar. Ben 1 ay bekledim ve ilk transferimde bebisim tuttu 9 haftalik hamileyim simdi inşallah seninde benim gibi olur ve ilk transferde hamile kalirsin canim
insallah canim benim dogdumu bebegin??Bende tüp bebekle bebek sahibi oldum, ilk denemede tutsun ins.moralinizi yüksek tutun daha dün gibiydi tuttumu tutmadı mı diye gün sayışım rabbim nasip etti Şükürler olsun.
Bekle canım hem rahmin dinlenir bnm de 33 yumurta toplandı ve rahim hep su toplamışti 1hafta hastane de yattım bunun yüzünden hatta çok kötüydüm .bnm transferin 3ay ertelendi hatta güzel allahim nasip eder ins hayırlı bi evlatmerhaba arkadaslar.ben bu ay tup bebek icin ignelere basladim ve yumurtalarim yeterli olgunluga geldi ve carsamba gunu 20 tane yumurtam toplandi.18 i yeterli olgunluktaymis ve 13 ü döllenmis..Ama doktorum suan transfr yapmiycagini once adet gorup gecmesini sonrasinda transfer yapacagini soyledi..ohss denilen bir sendrom varmis cok yumurta toplandigi icin boyle birsey olabilirmis..riske atmak istemiyor galiba..!Arkadaslar aranizda bu sekilde olan varmı merak icerisindeyim..yardim edin lütfennn
Evet cnm 2 3 gun şişkinlik ve hafif agrilarim sürdü sonra yavas yavas gectic
a
canim sana birsey sorucam yumurta toplamadan sonra agrin oldumu ve kac gun surmustu..
Amin insallah canım.bu arada oldumu transferin sonuc ne oldu?Bekle canım hem rahmin dinlenir bnm de 33 yumurta toplandı ve rahim hep su toplamışti 1hafta hastane de yattım bunun yüzünden hatta çok kötüydüm .bnm transferin 3ay ertelendi hatta güzel allahim nasip eder ins hayırlı bi evlat
hmm demekki normal canim benimde karnim şiş 7 aylik hamile giibi. :) agrimda var biraz gecer inş..Evet cnm 2 3 gun şişkinlik ve hafif agrilarim sürdü sonra yavas yavas gecti
canim senin transferin oldugunda neler yaptin yattin mi surekli?Evet cnm 2 3 gun şişkinlik ve hafif agrilarim sürdü sonra yavas yavas gecti
hmm demekki normal canim benimde karnim şiş 7 aylik hamile giibi. :) agrimda var biraz gecer inş..
canim senin transferin oldugunda neler yaptin yattin mi surekli?
Doğdu canım, kilosu az Doğdu küvezde kaldı çok şükür sağlıkla çıktı, rabbim herkese tattırsın çok farklı bir duygu 3 ayımız bitmek üzere baktığında ömrüme ömür katıyor sanki o yaşadığımız Acılar beklemeler hepsi bir gülüşüyle silinip gidiyor.insallah canim benim dogdumu bebegin??
Canim ozmn hamile kaldım ama boş gebelik çıktı kürtaj oldum sonra donmuslarla bida denedim ikinci donmus embriyolarla denedim tuttu çok şükür 2ayim kaldı ins yavrumu kuçağıma almaya allahım o gunleride gösterir insallah.size de nasip ederA
Amin insallah canım.bu arada oldumu transferin sonuc ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?