Tüp Bebk sonrası kürtajı üzüntüsü ile nasıl başettiniz?

merhaba arkadaşlar.
benimde bugun kürtajdan sonra 9. gunum
17 aralıkta kürtaj oldum ılk ıkı gun hıc bır seyım yoktu
ancak ucuncu gun ıse gelince akşamına ınanılmaz ağrılar oldu
salı gunu ıse gıdemedım
farklı bır doktordan dıs apsem ıcın ılaç yazdırdım
antıbıotık buscopan ve parol içtim
ıkı gun ağrılarım devam ettı ama hafıfledı
ama ılk zamankı agrı çok fenaydı
enteresan bı sekılde kanamam cok yoktu
baya sıddetlı kasık ağrısıydı
ağrıların ıkıncı gunu bı topak cırone jel dusurdum
ıkı kerede kese paercası sanırım cunku bole bırbırınden ayrılmayan zar gıbı bıseydı
ondan sonra ağrılarım hafıfledı ama bugun hala kahverengı akıntı gelıo
ben bu hafta ıtıbarı ıle cınsel ılıskıye başlamayı düşünüyorum korunmadan
bu süreçte ıkıncı kez hamıle kalanlar olmuş kürtajdan sonra
rabbım bızede yazdıysa yasarız
yoksa allahın dedıgı bıldıgı olur yıne zaten

merhaba arkadaşlar.
benimde bugun kürtajdan sonra 9. gunum
17 aralıkta kürtaj oldum ılk ıkı gun hıc bır seyım yoktu
ancak ucuncu gun ıse gelince akşamına ınanılmaz ağrılar oldu
salı gunu ıse gıdemedım
farklı bır doktordan dıs apsem ıcın ılaç yazdırdım
antıbıotık buscopan ve parol içtim
ıkı gun ağrılarım devam ettı ama hafıfledı
ama ılk zamankı agrı çok fenaydı
enteresan bı sekılde kanamam cok yoktu
baya sıddetlı kasık ağrısıydı
ağrıların ıkıncı gunu bı topak cırone jel dusurdum
ıkı kerede kese paercası sanırım cunku bole bırbırınden ayrılmayan zar gıbı bıseydı
ondan sonra ağrılarım hafıfledı ama bugun hala kahverengı akıntı gelıo
ben bu hafta ıtıbarı ıle cınsel ılıskıye başlamayı düşünüyorum korunmadan
bu süreçte ıkıncı kez hamıle kalanlar olmuş kürtajdan sonra
rabbım bızede yazdıysa yasarız
yoksa allahın dedıgı bıldıgı olur yıne zaten
Canım çok geçmiş olsun büyük ihtimal kalan parçalar ağrı yaptı sen de. Benim de 21.gün hala kanama var. Artık bitsin ki tekrar umutlarım başlasın istiyorum. Doktora msj attım gel tekrardan bakalım dedi. Rabbim bizden kopan meleklerimiz hürmetine yeni sağlıklı hamilelikler nasip eder inşallah...

Arkadaşlar ilk defa tüp bebek yaptırdım.pozitifi gördüm ancak 18.gün kan testinde değerim 4 rakam arttığı için doktor sağlıklı değil,ilaçları keselim. Adet olacaksın dedi. Ancak bir hafta geçti en ufak bir kanama yok. Benim durumumu yaşayan var mı?

Canım benım cok duygulandım cunku senı cok ıı anlıyorum. 7+5 dusuk yaptım kimseye belli etmesemde içim kAnar hala..17 ekimde kurtaj oldum.
Dılerım hersey cok daha ıyı olur bızler ıcın
merhaba tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. iki kere kalbinin atışlarını duydum son gittiğimde kese küçük dedi dr .benim bebeğimin de kalbi 7+5 de durmuş 9 haftalık olması gerekirken. çok kötüyüm. pazartesi günü kürtaj olacağım çok korkuyorum nasıl olacak diye ? bebeği size veriyorlar mı?en azından toprağa versek bir arkadaş tıbbi atık olduğu için imha ediyorlar dedi içim çok acıdı

merhaba tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. iki kere kalbinin atışlarını duydum son gittiğimde kese küçük dedi dr .benim bebeğimin de kalbi 7+5 de durmuş 9 haftalık olması gerekirken. çok kötüyüm. pazartesi günü kürtaj olacağım çok korkuyorum nasıl olacak diye ? bebeği size veriyorlar mı?en azından toprağa versek bir arkadaş tıbbi atık olduğu için imha ediyorlar dedi içim çok acıdı
Canım bunu gercekten düşündun mu:(
Cok zor bır durum bu anlıyorum ama 8 haftalık embrıyoya bebekmiş gıbı bakmak cok dogru degıl. Sızı cok ıyı anlıyorum zor elde ettık erken kaybettık fakat tevekkul gostermek zorundayız.
Bana gore dogru olan kurtaj MATERYALİ genetıge gıtmeli neden dusmuş bakılmalı. Topraga verecegınız bır bebegımiz yoktu bızım. Hayatla bagdasmayan yada hatalı embrıyo idi.
Tekrar deneyecegız bırgun olacak inan buna..

Back
X