Tüp Bebk sonrası kürtajı üzüntüsü ile nasıl başettiniz?

amin canim. mevlam ins bizede sağlıkla kucagimiza alacagimuz yavrularimuzi nasip eder. yeni dunya yi da, nurin nisayida artık hiç görmüyorum ins onlar sağlıkla devam ediyorlar dir. allah hepimizin yardımcısı olsun. birazdan transfere gidicem bufer gecen ki heyecanın yerine korku endişe var
hayirlisi olsun, insallah cok saglikli bir sekilde hamile olup dogum yaparsiniz..

hayirlisi olsun, insallah cok saglikli bir sekilde hamile olup dogum yaparsiniz..

inşallah canım sen de enyakın zamanda tedavine başla hayırlı haberler ver
normalde hızlı akan zaman böyle zamanlarda geçmek bılmıyor işte
rabbim sabr guc kuvvet versin
o lab. ameliyat masasında hislerimizi bi biz biliriz
kimse anlamaz
o doktorlara muhtaç olmak gözlerinin içinden anlam çıkarmalar
ıkı dudaklarının arasındaki geleceklerimiz
ama her sey rabbimin ol demesi

hayirli ugurlu olsun , Allah hayirlisiyla kucaklamayi nasib etsin, ne kadarlik hamilesiniz? benim adetim dusukten sonra pek duzelmedi, hep cok yogun gecior, siz ilk adetle ne guzel baslamissiniz, ben 4. adetle baslayacagim ama halen duzelmedi yani..
bence ,drunuzla gorusun adet duzensizligi henelde kuretajla ilgili degil hormonlarda bir dengesizlikten kaynaklanabilir.
eski bi inanis ama ben de inaniyorumdusugun bir ayagi icerdedir. rahim v vucud Hamileligi ogreniyor ve daha kolay hamile kaliyor. insallah sizede nasipeder Yaradan tez vakitte aratmadanaglatmadan

bence ,drunuzla gorusun adet duzensizligi henelde kuretajla ilgili degil hormonlarda bir dengesizlikten kaynaklanabilir.
eski bi inanis ama ben de inaniyorumdusugun bir ayagi icerdedir. rahim v vucud Hamileligi ogreniyor ve daha kolay hamile kaliyor. insallah sizede nasipeder Yaradan tez vakitte aratmadanaglatmadan
cok tesekkur ederim =) benim adetlerimin duzeni hic bozulmadi da maalesef yogunlugu cok deisti, cok daha yogun geciyor, onu demek isdedim duzelmedi derken, eskiden sadece 2. gun biraz yogundu, simdi 3-4 gun cok kanama oluyor..kontroller yapildi hersey tamam dendi, ama durum bu..

inşallah canım sen de enyakın zamanda tedavine başla hayırlı haberler ver
normalde hızlı akan zaman böyle zamanlarda geçmek bılmıyor işte
rabbim sabr guc kuvvet versin
o lab. ameliyat masasında hislerimizi bi biz biliriz
kimse anlamaz
o doktorlara muhtaç olmak gözlerinin içinden anlam çıkarmalar
ıkı dudaklarının arasındaki geleceklerimiz
ama her sey rabbimin ol demesi
canim naptin gittin mi doktora

canim naptin gittin mi doktora

günaydın canımcımlar
ben dün akşam doktora gittim
kalp atışı yoktu ve kese de kuculmustu
doktor bır haftaya düşer dedı ama dussede parça kalabılır ve senı psikolojik olarak ıyı gormedım dedı o yüzden ıstemeyerek kuretaj yapalım dedı uc gun uzulursun belkı operasyon psikolojik olarak zor ama işlem olarak kolay dedı
10 dk sürecek bayıltacaklar
sonra peki ne zaman tedaviye başlayabılırım dedım tup bebek ıcın
VE DOKTOR BANA : BENCE HEMEN TEKRAR BAŞLAYABILIRSIN CUNKU VUCUT GEBELIK HORMONU DEPOLADI VE SENIN TEDAVINDE ETKILI OLMA IHTIMALI VAR DEDI
kendi psikolojik olarak hazır hissediyorsan hemen başla daha ıyı olur dedı
beni normalde yumurta takıbı ve bebeğimi prof. dr takip ediyor
tup bebeği başkasına yaptırmıştım
kendi doktorumdan onay aldım
tup bebek doktorumda kürtaj işleminden sonra regli ol temizlen içeriye bakalım başlamaya karar verelim dedi

günaydın canımcımlar
doktor bır haftaya düşer dedı ama dussede parça kalabılır ve senı psikolojik olarak ıyı gormedım dedı o yüzden ıstemeyerek kuretaj yapalım dedı uc gun uzulursun belkı operasyon psikolojik olarak zor ama işlem olarak kolay dedı
VE DOKTOR BANA : BENCE HEMEN TEKRAR BAŞLAYABILIRSIN CUNKU VUCUT GEBELIK HORMONU DEPOLADI VE SENIN TEDAVINDE ETKILI OLMA IHTIMALI VAR DEDI
tup bebek doktorumda kürtaj işleminden sonra regli ol temizlen içeriye bakalım başlamaya karar verelim dedi[/Q
Canım kürtaj psikolojik olarak sıkıntılı oluyor ama garanti bi işlem. Çünkü düşük sonrası parça kalırsa yine kürtaj ihtimali var. İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın Allah yardımcın olsun. Ve inşallah tekrar tedavine başlar sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşur veeeee inşallah yaşadığın acıları unutursun ;)

günaydın canımcımlar
tup bebek doktorumda kürtaj işleminden sonra regli ol temizlen içeriye bakalım başlamaya karar verelim dedi
hayirlisiyla yeni tedavine baslayip basarili olmasini dilerim, insallah bu kez olacak, Allah yardimcimiz hepimizin..

günaydın canımcımlar
onun da nasibi bukadar mis demekki tabiki çok cok uzuldum ama allah tan gelene bisey denilmiyor. ins herşey sorunsuz hallolur ve en yakin zamanda tekrar başlasın ve kucağında görürsün.

peki kurtaj işlemi oldu mu?

yok canım kurtaj ctesı sabah erkenden
ama bır topikte shelaa yı gordum
onada doktor gerıden gelıyorsun demıs
ama bebegı buyumus ve kalp atısıda almaya başlamıslaar
onun adına ınanılmaz sevındım
keske benımde ole bı sansım olsaydı
ama benım kalbı atıyordu bırdaha duyamadık
onun kı hıc atmamıstı galıba oyle çok basına gelen var gec duyanlar
malesef ben onlardan olamadım galıba
kurtajdan sonra yatırıyorlar mı hastanede

Back