Tüp Bebk sonrası kürtajı üzüntüsü ile nasıl başettiniz?

yok canım kurtaj ctesı sabah erkenden
ama bır topikte shelaa yı gordum
onada doktor gerıden gelıyorsun demıs
ama bebegı buyumus ve kalp atısıda almaya başlamıslaar
onun adına ınanılmaz sevındım
keske benımde ole bı sansım olsaydı
ama benım kalbı atıyordu bırdaha duyamadık
onun kı hıc atmamıstı galıba oyle çok basına gelen var gec duyanlar
malesef ben onlardan olamadım galıba
kurtajdan sonra yatırıyorlar mı hastanede
canim insan inanmak istemiyor çok zor bir durum allah yardimcin olsun tez vakitte anlatırsim ins. diğer arkadaşınızla aynı hastanedeyim biz onun ilk gebeligi kurtaj la sonlandigi için bu gebeliginden çok korkuyordu ve ilk muayenesinde kalp atışı duyulmadı ama 2 kontrolde duymuş cok sukur. keske seninde öyle olsaydı nekadar coksevinirdik ama herşey allahtan canim. kurtaj sonrasi yatirmiyorkar gün içinde çıkıyorsun. ama mutlaka genetige gitmesini ışte neden olduğu orda belli oluyor

daha cok kucuk
genetıge gondermeyecegım
benım tup bebek merkezi eşimle benım kanımı almıştı
genetık test başlamadan yaptırmıştık
herhangı bır kotu sonuç gelmemıstı
o yüzden göndermek ıstemıyorum
zaten kan sulandırıcı ıgnemı oluyordum her ıhtımale karsı ben
kısmet dedıgın gıbı
ben en ıyısı ctesıye dualarla başlayıp dualarla devam edecegım hayatıma hepimiz gıbı
sabır ve tevekkül her seyden onemlı
dünya dualar uzerıne kurulu
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

canim insan inanmak istemiyor çok zor bir durum allah yardimcin olsun tez vakitte anlatırsim ins. diğer arkadaşınızla aynı hastanedeyim biz onun ilk gebeligi kurtaj la sonlandigi için bu gebeliginden çok korkuyordu ve ilk muayenesinde kalp atışı duyulmadı ama 2 kontrolde duymuş cok sukur. keske seninde öyle olsaydı nekadar coksevinirdik ama herşey allahtan canim. kurtaj sonrasi yatirmiyorkar gün içinde çıkıyorsun. ama mutlaka genetige gitmesini ışte neden olduğu orda belli oluyor

daha cok kucuk
genetıge gondermeyecegım
kısmet dedıgın gıbı
ben en ıyısı ctesıye dualarla başlayıp dualarla devam edecegım hayatıma hepimiz gıbı

Yildiz21 tedavin nerede olmuştu? kan pıhtılaşması için test yaptırdın mı diyecektim fakat kan sulandırıcı iğne kullanıyormuşsun.
tevekkül edebilmen ne güzel, hepimiz böyle yapmaya mecburuz tabi ama ben an geliyor yapamıyorum :(

daha cok kucuk
genetıge gondermeyecegım
kısmet dedıgın gıbı
peki neden olduğunu merak etmiycekmusin. ben düşük yaptığımda doktorum patilojiye göndereceğiz dedi tamam dedim (genetige bilmiyordum) tamamına yakın bebektir diye geldi sonuç başka hiçbirşey belli değildi. sonra burdan bi arkadaştan öğrendim genetige yolladaydin neden olduğunu hatta cinsiyetin kadar öğrenildi dedi ve cok uzuulmustum. tabi karar senin benim gibi pişman olma diye hatırlatmak istedim

Yildiz21 tedavin nerede olmuştu? kan pıhtılaşması için test yaptırdın mı diyecektim fakat kan sulandırıcı iğne kullanıyormuşsun.
tevekkül edebilmen ne güzel, hepimiz böyle yapmaya mecburuz tabi ama ben an geliyor yapamıyorum :KK43:
canim senin durumun bizden çok farklı çünkü cok ilerlemiş bir gebelikte haklısın ve daha çok yeni. allah sana büyük sabir versin bir an önce atlatirsin ins. seni üzmek istemiyorum bebek kac gr. dogdugunda yasiyormuydu oyleyde kuvez de yaşatma şansları yokmuydu

benim bebixsxim
canım benim 19. haftamıza girmiştik ama +3 gün öndeydi hep kontrollerde, 275 gram-21cm, o akşam doktorumuz dedi ki 23. haftada doğmuş olsa belki... internette 23-24. haftalarda doğup yaşayan bebekleri okudum, ama bilemeyiz ki 30da doğup yaşamayan da var, allahın takdiri.
hastaneye gittiğimizde saat 2300 idi, kalp atışı çok iyiydi, serklaj denendi 2400de, kese zarar gördü... kese delinmese o açıklıkla gebeliği devam eden insanlar da var, hep yatarak ilaçlarla...
ama zaten rahim kasılıyordu, doğum başlamıştı. saat 545 de geldi ve yaşamıyordu :( çok minik ama çok güzeldi.

unutabileceğimi sanmıyorum ama allah kapılarımızı açsın, anne olalım inşallah hepimiz, bebeklerimizi büyütelim güzelliklerle.

sana iki embriyo transfer etmişler, iki minik seninle, hep güzel şeyler düşünmeye çalış canım, inşallah tüm pozitif haberler bizlere de umut olacak.

benim bebixsxim
canım benim 19. haftamıza girmiştik ama +3 gün öndeydi hep kontrollerde, 275 gram-21cm, o akşam doktorumuz dedi ki 23. haftada doğmuş olsa belki... internette 23-24. haftalarda doğup yaşayan bebekleri okudum, ama bilemeyiz ki 30da doğup yaşamayan da var, allahın takdiri.
hastaneye gittiğimizde saat 2300 idi, kalp atışı çok iyiydi, serklaj denendi 2400de, kese zarar gördü... kese delinmese o açıklıkla gebeliği devam eden insanlar da var, hep yatarak ilaçlarla...
ama zaten rahim kasılıyordu, doğum başlamıştı. saat 545 de geldi ve yaşamıyordu :KK43: çok minik ama çok güzeldi.

unutabileceğimi sanmıyorum ama allah kapılarımızı açsın, anne olalım inşallah hepimiz, bebeklerimizi büyütelim güzelliklerle.

sana iki embriyo transfer etmişler, iki minik seninle, hep güzel şeyler düşünmeye çalış canım, inşallah tüm pozitif haberler bizlere de umut olacak.
yaaa söylenecek hiç birsey yok. herşey allahım taktiri nasip kısmet tabi ama çok zor be arkadadim. 1 ay önce erken dogum yaptim eltim ve kuveze aldılar bebeği orda başka bir bebek gördük 5 aydır yatiyomus ve artık hiç bir sorunu kalmamış ve taburcu olmaya hazırlanıyormuş ve doktor bu bebek 24 haftalık 480 gr doğdu dedi. sanada oyuzden sordum kuvez alma imkanı yok mu diye. ama dediğin çok doğru nasip ten ötekisi yok. alnimızda ne yaziyosa onu yaşıyoruz. allahım sana peygamber efendimizin sabrindan versin canim. allah tez vakitte yerini döl dursun
amin canim olduk transferi bekliyoz bakalım rabbim ne gösterecek çıktığımız bu yolda

Selamünaleyküm kızlar. Ben kürtaj olalı bugün 18.gün hala adet kanaması kadar yoğun olmasa da kanamam oluyor. Sizin ne kadar sürdü kanama? Kontrole gittim bi sıkıntı yok demişti doktor ama bi daha gitsem mi acaba? Normal bi durum mu bilemedim :(

Ben de 20 ekimde kurtaj oldum . Çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim . Sadece hafta saymaktan kendimi alikoyamiyorum. Ben de pihtilasma vardı iğne ve coraspin kullanıyordum ama kanama olunca ara verdik sonra sadece iğne kullanmaya başladım . Sanırım. Pihti oluştu bu yüzden kalbi durdu .

Ben de 20 ekimde kurtaj oldum . Çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim . Sadece hafta saymaktan kendimi alikoyamiyorum. Ben de pihtilasma vardı iğne ve coraspin kullanıyordum ama kanama olunca ara verdik sonra sadece iğne kullanmaya başladım . Sanırım. Pihti oluştu bu yüzden kalbi durdu .
Geçmiş olsun canım Rabbim bidaha böyle acılar yaşatmasın. Ben hiç duymadım kalp atışını belki hiç atmadı kalbi. Gelişmemişti benim bebeğim. Genetiğe de yollayamadık nedenini de bilmiyoruz yani. 7tane daha embriyom var biraz zaman geçsin onları deneyeceğiz bakalım

Geçmiş olsun canım Rabbim bidaha böyle acılar yaşatmasın. Ben hiç duymadım kalp atışını belki hiç atmadı kalbi. Gelişmemişti benim bebeğim. Genetiğe de yollayamadık nedenini de bilmiyoruz yani. 7tane daha embriyom var biraz zaman geçsin onları deneyeceğiz bakalım
Amin canım .sana da geçmiş olsun genetiğe neden yollayamadiniz ki .

Amin canım .sana da geçmiş olsun genetiğe neden yollayamadiniz ki .
Tüp bebek doktorum ankarada canım. Kürtaj çankırıda oldu. Çankırıda hastane özel bir merkezle anlaşmalı yapıyormuş genetiği o da 4bini bulur dediler. Bize de fazla geldi 4bin. Biraz zaman geçsin eşimle birlikte genetik test yaptıracağız. Alınan bebeğin gelişmeme sebebini öğrenemeyiz belki ama bizden kaynaklı bir durum mu var en azından onu öğreniriz. Nasip bakalım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Tüp bebek doktorum ankarada canım. Kürtaj çankırıda oldu. Çankırıda hastane özel bir merkezle anlaşmalı yapıyormuş genetiği o da 4bini bulur dediler. Bize de fazla geldi 4bin. Biraz zaman geçsin eşimle birlikte genetik test yaptıracağız. Alınan bebeğin gelişmeme sebebini öğrenemeyiz belki ama bizden kaynaklı bir durum mu var en azından onu öğreniriz. Nasip bakalım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
Anladım canım . Amin inşallah . Ben seneye yaza düşünüyorum Allah kısmet ederse . Biraz dinlenmek istiyorum .

Back
X