- 27 Ocak 2024
- 120
- 26
- 18
- 33
- Konu Sahibi amayaolmazki
Bende şuan dün akşam yaptığım teste tekrar baktım çok silik de olsa bir çizgi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken benim başıma da geldi aynı durum ben 7. Gün yapmıştım bir de. Negatif çıkmıştı akşamı erken gebelik testi yaptım pozitifti tabi sağlıklı ilerlemedi ama artık hep test günlerimi bekliyorum. Ne durumdasınız sonucunuz ne oldu?Merhaba kızlar
Pazartesi günü bir orta kalite bir iyi kalite iki tane embriyo transferi yapıldı bugün idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif çıkma ihtimali var mı ?
Kan testimi cumartesi günü vereceğim dün sabah negatifi gördükten sonra bir daha test yapmadım sizin süreciniz ne durumdaÇok erken benim başıma da geldi aynı durum ben 7. Gün yapmıştım bir de. Negatif çıkmıştı akşamı erken gebelik testi yaptım pozitifti tabi sağlıklı ilerlemedi ama artık hep test günlerimi bekliyorum. Ne durumdasınız sonucunuz ne oldu?
Benim 4. Transferim dün oldum beklemedeyiz bakalım. Senin kaçıncıKan testimi cumartesi günü vereceğim dün sabah negatifi gördükten sonra bir daha test yapmadım sizin süreciniz ne durumda
Benim ilk transferim 22 ocakta oldumBenim 4. Transferim dün oldum beklemedeyiz bakalım. Senin kaçıncı
Hayırlısı olsun inşallah test yaptınız mı çıkar sonucu 8 gün olmuşBenim ilk transferim 22 ocakta oldum
İdrar negatif çıktı ama kan testini bilmiyorumHayırlısı olsun inşallah test yaptınız mı çıkar sonucu 8 gün olmuş
Sizinki de 5. Gün embriyosu muydu ?Çok erken yapmışsınız testinizi. Üstelik taze transfer. Neden bu kadar erken davranıyorsunuz? Hem de idrar yapmışsınız, çıkmaz ki. Ben de zamanında u hataya düşmüş biri olarak yazıyorum. 7. günümde hatta 8e dönen günde idrar testi yapmıştım negatifi. Çok üzülüp hırpalamıştım kendimi meğer hamileymişim kan değerimde öğrendim kendi günümde. İnşallah sizinki de öyledir. Siz foruma veya bu zaman şu zaman çıkıyor denenlere aldırmayın. Çıkmıyor. Kan testi gününde göreceksiniz inşallah.
evet hatta dondurulmuş 5. gündü. Tazeye göre daha erken çıkması gereken bir embriyoyduSizinki de 5. Gün embriyosu muydu ?
Benim daha ilk denemem o kadar deneyimsizim ki burda yazılanları okuyorum kimisi yazmış 5.gün embriyosu 3.güne göre daha erken çıkması lazım falan diye yazmışlarevet hatta dondurulmuş 5. gündü. Tazeye göre daha erken çıkması gereken bir embriyoydu
sakın moralini bozma. foruma bakılırsa 3. günden kan veren sabırsız insanlar var o kadar sinirleniyorum ki o kadar yanlış ki. Onlara uyup bu testi yapmıştım ben de. sıkma canını, asıl test tarihin ne zaman? o gün kan ver tam net çıksın sonucunBenim daha ilk denemem o kadar deneyimsizim ki burda yazılanları okuyorum kimisi yazmış 5.gün embriyosu 3.güne göre daha erken çıkması lazım falan diye yazmışlar
3 Şubat cumartesi kan testi günümsakın moralini bozma. foruma bakılırsa 3. günden kan veren sabırsız insanlar var o kadar sinirleniyorum ki o kadar yanlış ki. Onlara uyup bu testi yapmıştım ben de. sıkma canını, asıl test tarihin ne zaman? o gün kan ver tam net çıksın sonucun
tamam buraya yazmayı unutma3 Şubat cumartesi kan testi günüm
Yazarım tabi ki desteğin için teşekkür ederimtamam buraya yazmayı unutma
ne demek her zamannYazarım tabi ki desteğin için teşekkür ederim![]()
Baktınız mı umarım pozitiftirYazarım tabi ki desteğin için teşekkür ederim![]()
NegatifBaktınız mı umarım pozitiftir
Ya sizin yorumlarınızı takip ettim bende 3. Gün embriyosu dün akşam 8. Gün erken gebelik testi yaptım normalde kana kadar bekleyecektim eşimin ısrarıyla yaptım ama negatif çıktı silik çizgi hayalet hiçbir şey yok modumuz çok düştü inşallah mesajımı görürsünüz tecrübenizi tekrardan dinlerimÇok erken yapmışsınız testinizi. Üstelik taze transfer. Neden bu kadar erken davranıyorsunuz? Hem de idrar yapmışsınız, çıkmaz ki. Ben de zamanında u hataya düşmüş biri olarak yazıyorum. 7. günümde hatta 8e dönen günde idrar testi yapmıştım negatifi. Çok üzülüp hırpalamıştım kendimi meğer hamileymişim kan değerimde öğrendim kendi günümde. İnşallah sizinki de öyledir. Siz foruma veya bu zaman şu zaman çıkıyor denenlere aldırmayın. Çıkmıyor. Kan testi gününde göreceksiniz inşallah.