• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp benek transferi 5.gün

Bende şuan dün akşam yaptığım teste tekrar baktım çok silik de olsa bir çizgi var

Merhaba kızlar

Pazartesi günü bir orta kalite bir iyi kalite iki tane embriyo transferi yapıldı bugün idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif çıkma ihtimali var mı ?
Çok erken benim başıma da geldi aynı durum ben 7. Gün yapmıştım bir de. Negatif çıkmıştı akşamı erken gebelik testi yaptım pozitifti tabi sağlıklı ilerlemedi ama artık hep test günlerimi bekliyorum. Ne durumdasınız sonucunuz ne oldu?

Çok erken benim başıma da geldi aynı durum ben 7. Gün yapmıştım bir de. Negatif çıkmıştı akşamı erken gebelik testi yaptım pozitifti tabi sağlıklı ilerlemedi ama artık hep test günlerimi bekliyorum. Ne durumdasınız sonucunuz ne oldu?
Kan testimi cumartesi günü vereceğim dün sabah negatifi gördükten sonra bir daha test yapmadım sizin süreciniz ne durumda

Kızlar merhaba 2 haftalık adet gecikmesinden sonra bugün adet oldum çok moralim bozuldu 🥺 araştırma hastanesine aşılama için gidiyorum bir kez aşılama yapıldı ikinci için iki aydır randevuyu adetime denk getiremiyorum çok yoruldum özelde tedaviye başlamak istiyorum tüp bebek için tavsiyeleriniz var mı hangi merkeze gidiyorsunuz

Çok erken yapmışsınız testinizi. Üstelik taze transfer. Neden bu kadar erken davranıyorsunuz? Hem de idrar yapmışsınız, çıkmaz ki. Ben de zamanında u hataya düşmüş biri olarak yazıyorum. 7. günümde hatta 8e dönen günde idrar testi yapmıştım negatifi. Çok üzülüp hırpalamıştım kendimi meğer hamileymişim kan değerimde öğrendim kendi günümde. İnşallah sizinki de öyledir. Siz foruma veya bu zaman şu zaman çıkıyor denenlere aldırmayın. Çıkmıyor. Kan testi gününde göreceksiniz inşallah.

Çok erken yapmışsınız testinizi. Üstelik taze transfer. Neden bu kadar erken davranıyorsunuz? Hem de idrar yapmışsınız, çıkmaz ki. Ben de zamanında u hataya düşmüş biri olarak yazıyorum. 7. günümde hatta 8e dönen günde idrar testi yapmıştım negatifi. Çok üzülüp hırpalamıştım kendimi meğer hamileymişim kan değerimde öğrendim kendi günümde. İnşallah sizinki de öyledir. Siz foruma veya bu zaman şu zaman çıkıyor denenlere aldırmayın. Çıkmıyor. Kan testi gününde göreceksiniz inşallah.
Sizinki de 5. Gün embriyosu muydu ?

evet hatta dondurulmuş 5. gündü. Tazeye göre daha erken çıkması gereken bir embriyoydu
Benim daha ilk denemem o kadar deneyimsizim ki burda yazılanları okuyorum kimisi yazmış 5.gün embriyosu 3.güne göre daha erken çıkması lazım falan diye yazmışlar

Benim daha ilk denemem o kadar deneyimsizim ki burda yazılanları okuyorum kimisi yazmış 5.gün embriyosu 3.güne göre daha erken çıkması lazım falan diye yazmışlar
sakın moralini bozma. foruma bakılırsa 3. günden kan veren sabırsız insanlar var o kadar sinirleniyorum ki o kadar yanlış ki. Onlara uyup bu testi yapmıştım ben de. sıkma canını, asıl test tarihin ne zaman? o gün kan ver tam net çıksın sonucun

sakın moralini bozma. foruma bakılırsa 3. günden kan veren sabırsız insanlar var o kadar sinirleniyorum ki o kadar yanlış ki. Onlara uyup bu testi yapmıştım ben de. sıkma canını, asıl test tarihin ne zaman? o gün kan ver tam net çıksın sonucun
3 Şubat cumartesi kan testi günüm

Ya sizin yorumlarınızı takip ettim bende 3. Gün embriyosu dün akşam 8. Gün erken gebelik testi yaptım normalde kana kadar bekleyecektim eşimin ısrarıyla yaptım ama negatif çıktı silik çizgi hayalet hiçbir şey yok modumuz çok düştü inşallah mesajımı görürsünüz tecrübenizi tekrardan dinlerim 🥲

Back
X