tüp taktırdım :)

Mthn83

Güncel 72.7
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
19.467
69.592
798
merhabalar. herzaman yazdığım taaa küçükkende böyleydi 2 gebelik geçirdim daha beter oldum kısmını geçiyorum. çoğumuzun ortak kelimeleri bunlar zatan.
ben 2011 den bu yana burdayım ve bu kilolarla mücadele ediyorum. ilerlediğim güzel sonuçlar aldığım zamanlarda oldu. ama o güzel sonuçlarımı koruyamadım ne yazıkki :(
geçmişe mazi derler dedim ve yeni başlangıç yaptım.
7 temmuzda tüp mide ameliyatı oldum. ameliyata 117 kiloyla girdim ve şimdiki kilom 102.6.
eskiden midem doymazdı şimdi beynim doymuyor. beynime hakim olma zamanı. umarım sizinde desteklerinizle güzel sonuçlar alırım.:KK46:

Evet dünkü menüm
sabah yumurta
Öğlen mercimek çorbası
Ara activia
Akşam Menemen
2 lt su

Bugün ki menüm
Sabah menemen 2 yk 1 lokma ekmeğe ceviz ve bal
Öğlen dondurma
Akşam tavuk ızgara salata
Light limonata

merhabalar öncelikle aramıza hoşgeldiniz ancak nacizhane görüşüm ilk 6 ayı çok iyi değerlendirmeniz bu bağlamda dondurma bal reçel gibi şekerli gıdalardan ve unlu yiyeceklerden kaçınmanız.

merhabalar öncelikle aramıza hoşgeldiniz ancak nacizhane görüşüm ilk 6 ayı çok iyi değerlendirmeniz bu bağlamda dondurma bal reçel gibi şekerli gıdalardan ve unlu yiyeceklerden kaçınmanız.
evet unlu gıdalar ve tatlılardan kaçınıyorum. sadece dondurma vazgeçemedim. çok sıcaklarda iyi geldi. arada ufak kaçamaklar dışında dikkat ediyorum.
sizdemi tüp midelisiniz?

merhabalar. herzaman yazdığım taaa küçükkende böyleydi 2 gebelik geçirdim daha beter oldum kısmını geçiyorum. çoğumuzun ortak kelimeleri bunlar zatan.
ben 2011 den bu yana burdayım ve bu kilolarla mücadele ediyorum. ilerlediğim güzel sonuçlar aldığım zamanlarda oldu. ama o güzel sonuçlarımı koruyamadım ne yazıkki :KK43:
geçmişe mazi derler dedim ve yeni başlangıç yaptım.
7 temmuzda tüp mide ameliyatı oldum. ameliyata 117 kiloyla girdim ve şimdiki kilom 102.6.
eskiden midem doymazdı şimdi beynim doymuyor. beynime hakim olma zamanı. umarım sizinde desteklerinizle güzel sonuçlar alırım.:KK46:

hayırlı olsunnn bende 13 aylığım 60 kg verdım :)

maşallah çok güzel gitmiş. bende 3.5 aylığım 24 kg gitti. ama hem iştahım arttı hemde nerdeyse normal yemeye başladım. siz şimdi nasılsınız

epeydir gelemedim. buraya günlüğüm demeye utanıyorum. günlükten çok aylık gibi. ama takımdan arkadaşlar telefonla beni yanlız bırakmadı. bende diyetimi bırakmadım. şimdiki kilom 83.5.
bir süredir iş yoğunluğu dolayısıyla diyet yapamadım ama nisanda doğum günüm o yüzden biraz daha sıkıp 75 olmak istiyorum.

75 ne kadar ulaşılmaz bi rakamdı vay be.
75.9 a kadar düştüm. pandemi bana yaradı açıkçası. ama işe başlayınca biraz saçmaladım.
şimdi 78.8 diyor ama biraz ödem var.
bugün poş reset yapıyorum.
menüm
sabah hindistan cevizi yağı ile türk kahvesi
sade çay
öğlen filtre kahve sade çay
ilkindi sade çay
akşam. 4 bardak kemik suyu limon tuzlu
bundan sonra çay kahve filan

Geçen sefer ne yaptım hatırlamıyorum. Dün 82.6 ile tekrar reset yapmaya çalışıyorum.
Dün çok güzel uydum acikmadim.
Bugün de güzel bir düşüş gördüm.
Bugün de güzel gitti. Akşam üstü biraz baş ağrısı oluyor.
Ne kadar sıvı besleniyorum desem de suyun yeri AP ayrılmış. Bugün daha net gördüm. Şişeye yapıştım ama 1 lt suyu icemedim. Su içme ozurluyum

Bugün ki menüm 2 YK yulaf ezmesi bu yarım yağlı sütte pişirdim 1 bardak süt bu kahvaltı
Öğlen protein içeceği yarım su bardağı
Arada activia yoğurt 1 tane
Saat 5 de 1 çay bardağı protein içeceği
Saat 8 de salçalı baharatlı et suyu kaynattim tanesiz.
Akşam bı hakkım daha var activia
Buzlukta yazdan kalma erik vardı onu kaynattim. Ara öğün için 1 bardak hakkın var.
Ara öğünlerde şekersiz komposto ve diyet puding yada dondurma gibi ekler var. Onlara yonelmedim
Daha 2. Günde puding derdine düşmeyelim

Evet saat 20 de 1 su bardağı salçalı baharatlı kemik suyu içtim. Su az oldu bugün.
Akşam 20 dk hareketli müzikler açıp dans ettim ama yinede 10 bin olmadı.

Bugün de kazasız bitti diyelim.
Mentollü sakız hariç
Sabah su 1 saat sonra 1sb protein içeceği
Öğlen 1 SB protein içeceği saat 2 de salçalı yulaf ezmeli et sulu çorba
Saat 5 gibi activia yoğurt
Saat 7 yi geçerek 1 sb kefir
Su az oldu. Ama hep siviydi.
6 bardak ancak.
Tüm bu ictiklerim bebek yudumlariyla bı çırpıda değil. Yoğurt gibi şeyler çay kaşığı ile
Spor 6 bin adım çocuklarla sokakta koşmak ve evde sinir krizi geçirmek spor sayılmıyor 🙄

Bonus Bonus um burası senle aramızda 🤪😅😅
Bugün tartıldım 78.9 gördüm. Bak 80 den kurtuldum yaşasın 🥰🥰🥰

Selamlar
Sabah kahvaltıya misafir vardı poğaça ve keteler kızartmalar
Ben efendi efendi haşlanmış yumurta ve labne 1 küçük kasar ve 1 küçük süzme peynir yedim.
Geceden beri küçük hasta onunla hastane işi filan derken biraz fazla acıktım. 1 su bardağı komposto şekersiz ve üstüne haşlanmış brokoliyi yoğurtla rondodan geçtim çorba gibi onu içtim yaklaşık 2 bardak
Akşam patates yemeği vardı 4-5 kaşık onu yedim
yarım bardak protein içeceği
Bugün listemin sınırlarını biraz zorlandım biliyorum.
Ama en zoruma giden bir bardak suyu fondip yapmak. O kadar küçük küçük yemeye çalışma filan şaka gibi
Ama rahatsız etti. Hem fiziksel hem duygusal yarın yeni bir gün ve iş var hadi bakalım 🥰
Sporda eksik kaldı gece 4 den beri sersem haldeyim. Biraz oynadım hareket olsun hemde çocuklarla aile eğlencesi

Günaydın günlüğüm dün sıvının bitip pureye döndüğüm gündü. Bugün artı olmamı ona bağladım 😔🥺 yine 80 ne döndüm 😔😔
Bozmadım bırakmadım eninde sonunda katı gıdaya geçeceğim

Eve gelince tekrar tartinin tepesine tunedim. Sabah tartisiyla aynıydı. Yani hala umut var
Ama bugün biraz liste dışı çıktım

Dün biraz diyetimin dışına çıktım. Eve kadar yürümek zorunda kaldım. Hem yol uzundu hem soğuktu. Eve gelince kotulendim. Birşeyler hazirlayamadan haşlanmış brokoli ve 4 tane yesil zeytin yedim. Sonra yumurtalı kaşarlı mantar yedim. 7 de yeme işi bitti. Çok cignedim ama yinede hızlı yedim. Mantarları içimde hissediyorum resmen 😔
Yarın yine artı gelecek 🥺

Bu arada sabah bıldırcın yumurtasından biraz büyük 2 rafadan yumurta yedim
Saat 11 de ceyrekten az armut
Öğlen 4kasik bibersiz yumurtalı menemen
Arada 1 SB protein sütü
Akşam haşlanmış brokoli 4 yeşil zeytin 2 tane büyük mantar 1 tane yumurta

Back
X