tüp tedavisinde tebokan kullan oldumu?

ruyamelexgxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
808
6
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar rahim kalınlaşması için tebokan adlı ilacı kullanan olduysa yorumlarınızı bekliyorum olumlu yada olumsuz bir etkisini gören varmı merak ediyorum

merhaba arkadaşlar rahim kalınlaşması için tebokan adlı ilacı kullanan olduysa yorumlarınızı bekliyorum olumlu yada olumsuz bir etkisini gören varmı merak ediyorum

Canım senın beyınle ılgılı bır problemınmı var.Benım annem epılepsı hastası ıdı.Tebokan ıcıyordu da o yuzden sordum.Aceba kanın mı pıhtı kı.Bır zararı olmaz heralde cunku henuz gebelık olusmadı kı.Iyıde rahım kalınlasması ıle ne alakası var tebokan ın anlamadım yaaCADIARZU

canım benim beyinle alakalı bir rahatsızlığım yok bu ilaç beyin damarlarını açtığı için rahme kan akışı hızlanır ve rahim kalınlaşabilirmiş bakalım bekleyip göreceğiz

Farklı bir tedavi yöntemi sanırım ben 1 sene tüp bebek hemşireliği yaptım ama tebokan hiç vermedik hastalara şu oluyor bazı ilaçların yan etkilerini kullanıyorduk.Sende de bunu düşünmüş olabilirler.Bence hekimin ile endişede kaldığın konuları paylaş.Umarım sonucun pozitif olur hadi hayırlısı...

Rüyacım bu tebokan nedir bilmem ama sana bal şerbet olsun , karnının kocaman olmasına vesile olsun inşallahhhhhhhhhh...Çok öptüm canım....

rüya slm nasılsın seni merak etdim fidelguneş ben naptın tedavin ne alemde benimde incelik var rahimde hep sana gitigin merkezmi verdi bunu bende oraya gidicem bu ay

Bana da doktorum, rahim kalınlığı istediği boyuta gelsin diye tebokan verdi, tam da söylenen gibi "kan akışı ile ilgili bir düzenleme yapacak ve rahim kalınlığını da sağlayacak bu yolla" dedi.
Reglin ilk günü başlayıp,13.güne kadar devam etmemi istedi.Eğer o gün, istediği kalınlığa geldiğini görür ise, dondurulmuş embriyolarımı transfer edecek.
Geçen siklus rahim kalınlığı yeterli olmadığı için transfer ertelenmişti..

Ama tebokanın asıl kullanıldığı alan beyin hastalıkları, unutkanlık gibi şikayetler,o yüzden ilk duyduklarında arkadaşlarım da şaşırmıştı ama kullanımı pek yaygın olmasa da Bahçeci de bu ilacı kullanıyor bu şikayette.

Sevgiler,

Rüyacım bu tebokan nedir bilmem ama sana bal şerbet olsun , karnının kocaman olmasına vesile olsun inşallahhhhhhhhhh...Çok öptüm canım....
AMİNNNN CANIMM BENİM BENDE SENİ ÇOK ÖPTÜM Şeniz

rüya slm nasılsın seni merak etdim fidelguneş ben naptın tedavin ne alemde benimde incelik var rahimde hep sana gitigin merkezmi verdi bunu bende oraya gidicem bu ay
CANIM BENİM EVET MERKEZDE ULUN BEYİN TAVSİYESİ ÜZERİNE KULLANMAYA BAŞLADIM SANIRIM YİNE AYNI ZAMANLARDA TEDAVİ OLACAĞIZ ÖPTÜM SENİŞeniz

Bana da doktorum, rahim kalınlığı istediği boyuta gelsin diye tebokan verdi, tam da söylenen gibi "kan akışı ile ilgili bir düzenleme yapacak ve rahim kalınlığını da sağlayacak bu yolla" dedi.
Reglin ilk günü başlayıp,13.güne kadar devam etmemi istedi.Eğer o gün, istediği kalınlığa geldiğini görür ise, dondurulmuş embriyolarımı transfer edecek.
Geçen siklus rahim kalınlığı yeterli olmadığı için transfer ertelenmişti..

Ama tebokanın asıl kullanıldığı alan beyin hastalıkları, unutkanlık gibi şikayetler,o yüzden ilk duyduklarında arkadaşlarım da şaşırmıştı ama kullanımı pek yaygın olmasa da Bahçeci de bu ilacı kullanıyor bu şikayette.

Sevgiler,
NEYSEKİ YALNIZ DEĞİLİM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM DOKTORUMDA BAHÇECİ EKİBİNDEN yerimseniben

Back
X