Tüp tıkanıklığı için bitkisel çözüm

Pamukprenses4242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
106
46
48
27
Arkadaşlar merhaba 8 aylık evliyim 3 aydır bebek istiyorduk. Bu ay reglim gecikti. Bugün regl oldum bebek haberi bekliyordum üzüldüm tabi. Sorum şu
Tüp tıkanıklığı ne gibi belirtilerle ortaya çıkar? hastaneye gitmeden anlamanın bir yolu var mıdır? Tüp tıkanıklığı olanlar ne gibi bitkisel çözümler denediniz? İşe yaradı mı ?

Selam arkadaşım. Tüp tıkanıklığını kendi başına anlayamazsın hatta ultrasonda bile doktor göremez. Anca rahim filmi çektirmen lazım. Önce bunu bi netleştirmen gerekiyor. Ben ısırgan otu ile geçen ay 3 gün peş peşe süt buharı yaptım ve çayını içtim ısırgan otunun. Tabi tüplerin kendi kendine açılması çok zor bi ihtimal. Hafif tıkanıklığı olan kişilerin rahim filmiyle tıkanıklığı açılabiliyor. Rahim filminden sonra hamile kalan çok insan var. İnşallah gerek kalmaz kendi kendinize hamile kalırsınız

Teşekkür ederim canım. Aslında net bişey diyemem tüplerim tıkalı diye. Yani değilim ama insan acaba mı diye de düşünmüyor değil. Dediklerini yapsam eğer tıkanıklık yoksa bu sefer de kendim tıkamış olur muyum

Yok hayır öyle bir durum olmaz ama tüplerin tıkalı mı değil mi o belli değil ki. Ben burda kk de 19 yaşında gencecik bir bayanın da tüplerinin tıkalı olduğunu okudum ve şaşırmıştım. Doğuştan da olabiliyormuş sonradan da kapanabiliyormuş benimki gibi. En iyisi rahim filmi çektirmeniz ona göre hareket etmeniz.

Aklina hemen kotu seyler getirme hemen hamile kalan var kalamayanda var stres yapma kafana takma canim 3 ay daha bekle olmadimi hormon testi verirsin suan cok erken daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…