Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

gülseren dişçiye tüp bebek tedavisi olduğunu söyle çünkü bu tedaviler sırasında ağrı kesici bile içilmiycek yanlış bişey olmasın veya tüp bebek için gittiğin dr u ara sor

ya kıslar nerdesınız hepınız bı gıttınız pır gıttınız yokmu kımse huuuuuuuuuuuuuuuuu sesımı duyan yok yazık bana tek basıma kaldım ıyımı

Kisslar Selam Ben Geldim Ama Birazdan çikicam Bi Selam Vereyim Dedim....

Sedacim Doktoruma Sordum şuan Yaptirabilirsin Dedi Ay Canim Bende Pişman Oldum Ama Bikere Başlamiş Olduk Ay Ağri Kesici Bilem Içilmiyormuymuş Offfffff üzüldüm Yanliş Birşey Yapmiyorumdur Umarim....

Kizlar Dişçide Kadin Doğumcumu Gördüm Bana Dediki Acilen 52 Kiloya Düşüceksin Yumurtaliklar Daha Iyi çalişiyormuşşş..

1.68 Boyum
56 Kiloyum çokmu Yaaaaaaaaaaaaa

gündüz düşünüp gecede rüyada görüyorum ne kötü insanlar hemen koz olarak kullanıyıyorlar ya en çok buna üzülüyorum

CANIM SEN ÇOK KAFANA TAKMA AMA, BÖYLE ŞEYLER İNSANLARLA PAYLAŞMAMAK GEREKİYOR MAALESEF CAHİL BİR TOPLUMLA İÇİÇEYİZ...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: BU KADAR BEBİŞLERİN OLUCAK BUNA İNAN SABRET...

Kisslar Selam Ben Geldim Ama Birazdan çikicam Bi Selam Vereyim Dedim....

Sedacim Doktoruma Sordum şuan Yaptirabilirsin Dedi Ay Canim Bende Pişman Oldum Ama Bikere Başlamiş Olduk Ay Ağri Kesici Bilem Içilmiyormuymuş Offfffff üzüldüm Yanliş Birşey Yapmiyorumdur Umarim....

Kizlar Dişçide Kadin Doğumcumu Gördüm Bana Dediki Acilen 52 Kiloya Düşüceksin Yumurtaliklar Daha Iyi çalişiyormuşşş..

1.68 Boyum
56 Kiloyum çokmu Yaaaaaaaaaaaaa
hos geldın umarım bıse olmaz cnm ana bende kılo vermem lazım ozaman gercı spor yapıyom ama 63 kıloyum sadece gobek var bende laelaelaelaelae

hos geldın umarım bıse olmaz cnm ana bende kılo vermem lazım ozaman gercı spor yapıyom ama 63 kıloyum sadece gobek var bende laelaelaelaelae

ASLINDA BEN KİLOLU BİR İNSAN SAYILMAM AMA ZAYIF OLMAK DAHA İYİMİŞ YİNEDE....

YA BEN BURDAN BİRŞEY SORDUM GÖBEĞİMDEKİ BEYAZLIKLA İLGİLİ AMA KİMSE YAZMADI YA DA BEN GÖRMEDİM LUCRINDEN Mİ KAYNAKLANIYOR ACABA... :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ya kıslar gelın hadı yada ben bıra daha formlardadolasayım napım kocısım yok urfada amelıyata gıttı gece gelecek bırazdan kayınvalıdemler gelecekburda kalacaklarbugun :sm_cool:

Back
X