Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seda♥Recep;1475472 .!.:bende sizi öpüyorum berilcim ve swetlana cım kendinize iyi bakınnnn mucxsssssssssssss
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesınızzz yaaaaaaaaaaaaaBqak ben geldim herkes gitmiş ne şans var yaaz dertleşirdik ne güsel.
gündüz düşünüp gecede rüyada görüyorum ne kötü insanlar hemen koz olarak kullanıyıyorlar ya en çok buna üzülüyorum
hos geldın umarım bıse olmaz cnm ana bende kılo vermem lazım ozaman gercı spor yapıyom ama 63 kıloyum sadece gobek var bende laelaelaelaelaeKisslar Selam Ben Geldim Ama Birazdan çikicam Bi Selam Vereyim Dedim....
Sedacim Doktoruma Sordum şuan Yaptirabilirsin Dedi Ay Canim Bende Pişman Oldum Ama Bikere Başlamiş Olduk Ay Ağri Kesici Bilem Içilmiyormuymuş Offfffff üzüldüm Yanliş Birşey Yapmiyorumdur Umarim....
Kizlar Dişçide Kadin Doğumcumu Gördüm Bana Dediki Acilen 52 Kiloya Düşüceksin Yumurtaliklar Daha Iyi çalişiyormuşşş..
1.68 Boyum
56 Kiloyum çokmu Yaaaaaaaaaaaaa
gündüz düşünüp gecede rüyada görüyorum ne kötü insanlar hemen koz olarak kullanıyıyorlar ya en çok buna üzülüyorum
hos geldın umarım bıse olmaz cnm ana bende kılo vermem lazım ozaman gercı spor yapıyom ama 63 kıloyum sadece gobek var bende laelaelaelaelae
gulseren ben cvp yazdım bılmıyorum dr sor dıye ama gormedın sanırsam
sanada ıyı aksamlar cnm gorusuruz by kendıne ıyı bak ŞenizPARDON CANIM YOĞUNDU O ARA GÖREMEDİM SANIRIM BEN ÇIKIYORUM HERKESİ ÖPÜYORUM İYİ AKŞAMLAR
naniknanikŞeniz
Gulseren selamlar canım nasılsın? swetlena yine gitmiş :)
Bende niye belirti yok ya uff ya bu ay olsada rahatlasam bi..