Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

Günaydin Kisslar Nasilsiniz Iyi Haftalar.... Cumartesi Günü Hasta Oldum :) Bugün Doktora Gideceğim, Yanliz Patronum Yurt Dişindaydi Geldi Onada Bugün Olaylari Anlatacağim Of Oda çok Gergin Yaaaaa Amannnnnnn Nasil Olcak Bilmiyorum Canimi Sikmaz Umarim Dualariniza Yine Ihtiyacim Var :) Hepinizi öpüyorum şekerler

kızlarrrr günaydın güzelliklerle dolu bir hafta geçirmesini diliyorum herkese negatif düşüncelere ve davranışlara yer yok hayatımızda bütün güzellikler sizinle olsuna.s.

kızlar neden bugün kimseden ses çıkmıyor anlaşılan bugün herkes çok yoğun neyse geldiğiniz zaman görüşürüz inş.

kızlar neden bugün kimseden ses çıkmıyor anlaşılan bugün herkes çok yoğun neyse geldiğiniz zaman görüşürüz inş.

Haticecim Ben Buralardayim Ama Ara Sira Girebiliyorum.

Melekoğlum Patronumdan Izin Aldim Ve Aramizda Geçen Diyaloğu Sizinle Paylaşmak Istedim...
öncelikle Belirtim Patronum 12 Gündür Yurt Dişindaydi Ve Haftasonu Geldi...
Dedimki Osman Bey, Birtakim Sağlik Problemlerimizden Dolayi çocuğumuz Olmuyor Bizde Tüp Bebek Denemeye Karar Verdik Bugün Randevum Var Erken çikabilirmiyim... Tamam Dedi Tam çikarken Bukadarmi Dedi! Vee Iş Ve özel Hayatimiz Farklidir Dedi Ben 12 Gündür Yokum Bugünümü Buldun Dedi Bende Evet Bu Tip Tedavilerin özel Günleri Var Dedim Hala Suratima Bakiyor Regly Olmayi Bekledim Dedim En Sonunda Yaaaaaa Bana Bunu Söyletti Varmi Böyle Birşey. Sinirimden Ağladim Artik. Bide Bu Dangalaklarla Uğraşiyoruz.
Millet Düğüne Gitmek Için Izin Aliyor Tik Yok... çok Düzgün Bir Iş Bulmuştum Sirf Bu Tedavide Izin Almam Gerekir Yeni Yerde Izin Alamam Die çikmadim şu Hale Bak. Neyse Kisslar Böyle Işte Başim Ağriyor

canım ya sen çok yaşa emi nasıl söyledin bu kadar şeyi bravo sana boş ver takma kafanı patronun dangalaklığıymış senin regl patronu beklemiş demekki her şey boş sen şimdi tedavine odaklan aşamaları bizede bildir sana boooooooooooooooooooooooooooooooooooooool şans canım yarın güzel haberlerini bekliyorum inş

SAĞOL CANIM ASLINDA ŞİMDİ Bİ LAF SÖYLÜYCEM ONUN İÇİN AMA AYIP OLCAK :) ...
YA BU ARADA SEN NE YAPTIN? VARMI Bİ DEĞİŞİKLİK.

gülserencim boş ver üzülme bazı patronlarda bu tip anlayış ve zeka eksikliği görülebilir onların ahmaklığına ver kendinide hiç üzme moralini yüksek tut.

kıslar slm ben geldım cok yoruldum ev ısı yaptım anca sız napıyosunuz nasıl gıdıyor ben dkontrol hapımın bıtmesını beklıom dr gıtcem gulserenım gozun aydın hadı hayırlısı patronu takma kafana stres yokkkkkkkkkkk melekoglum hatıce bence hazırsanız baslayın arkadasıminş hepımızın bebelerı olacakkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…