kıslar sadece slm deyıp kacacam stres yok tmm herkes pozıtıf dusunsun bızımde bebıslerımız oolacak hepınızı opuyom
Günaydin Kisslar Nasilsiniz Iyi Haftalar.... Cumartesi Günü Hasta Oldum :) Bugün Doktora Gideceğim, Yanliz Patronum Yurt Dişindaydi Geldi Onada Bugün Olaylari Anlatacağim Of Oda çok Gergin Yaaaaa Amannnnnnn Nasil Olcak Bilmiyorum Canimi Sikmaz Umarim Dualariniza Yine Ihtiyacim Var :) Hepinizi öpüyorum şekerler[/QŞeniz çok şükür be canım hafta sonu seni düşündüm oldunmu diye eğer olmasaydınklava: hadi bakalım allah kolaylık versin a.s. iyi haberlerle gel emi
herkese günaydınlar iyi haftalar inş bu haftamız güzel geçer her şey olumlu olur bizler için
canım ya sen çok yaşa emi nasıl söyledin bu kadar şeyi bravo sana boş ver takma kafanı patronun dangalaklığıymış senin regl patronu beklemiş demekki her şey boş sen şimdi tedavine odaklan aşamaları bizede bildir sana boooooooooooooooooooooooooooooooooooooool şans canım yarın güzel haberlerini bekliyorum inş
gülserencim boş ver üzülme bazı patronlarda bu tip anlayış ve zeka eksikliği görülebilir onların ahmaklığına ver kendinide hiç üzme moralini yüksek tut.Haticecim Ben Buralardayim Ama Ara Sira Girebiliyorum.
Melekoğlum Patronumdan Izin Aldim Ve Aramizda Geçen Diyaloğu Sizinle Paylaşmak Istedim...
öncelikle Belirtim Patronum 12 Gündür Yurt Dişindaydi Ve Haftasonu Geldi...
Dedimki Osman Bey, Birtakim Sağlik Problemlerimizden Dolayi çocuğumuz Olmuyor Bizde Tüp Bebek Denemeye Karar Verdik Bugün Randevum Var Erken çikabilirmiyim... Tamam Dedi Tam çikarken Bukadarmi Dedi! Vee Iş Ve özel Hayatimiz Farklidir Dedi Ben 12 Gündür Yokum Bugünümü Buldun Dedi Bende Evet Bu Tip Tedavilerin özel Günleri Var Dedim Hala Suratima Bakiyor Regly Olmayi Bekledim Dedim En Sonunda Yaaaaaa Bana Bunu Söyletti Varmi Böyle Birşey. Sinirimden Ağladim Artik. Bide Bu Dangalaklarla Uğraşiyoruz.
Millet Düğüne Gitmek Için Izin Aliyor Tik Yok... çok Düzgün Bir Iş Bulmuştum Sirf Bu Tedavide Izin Almam Gerekir Yeni Yerde Izin Alamam Die çikmadim şu Hale Bak. Neyse Kisslar Böyle Işte Başim Ağriyor
bekliyorum ben hala ya ne yapıcağmada kara vermedim henüz hatice sen nasılsın canım
iyiyim ggüzelim bol bol dinleniyorum inş bayramdan sonra yeni bi tedaviye başlıcam ama endişeliyimbekliyorum ben hala ya ne yapıcağmada kara vermedim henüz hatice sen nasılsın canım
iyiyim ggüzelim bol bol dinleniyorum inş bayramdan sonra yeni bi tedaviye başlıcam ama endişeliyim
biliyorum ama kolay değil üzerimizdeki çığ kalksın ondan sonra:1no2: regl olunca dr görüşmeye gidicem sen oldun şimdi ben bekliyorum tatlicadiarzu beklemek beni böyle yapıyor nasıl güzelmiyimYA BEKLEMEEEEEEEEEEEE SICAĞI SICAĞINA YAPMALISIN BENCEEEE
iyi güzelde nasıl beklemeyim ankaraya gitcem uzman doktor bulcam da öyle başlıcam tedaviye şuanda doktorum yok çünkü eskisini bıraktımYA BEKLEMEEEEEEEEEEEE SICAĞI SICAĞINA YAPMALISIN BENCEEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?