canım cvp yazmaya şimdi vakit bulabildim kusura bakma nolur sanırım sitede bi sorun var girebildim 2 aşılama yatırdım malesef negatif tam3. yü yaptırcaktım iğneleri yaptım sıra çatlatma iğnesine geldi o arada doktorun bana yaptığı saygısızlık yüzünden kontrol olmadan geri dönmek zorunda kaldım bana kalsa tedavi bitene kadar sabredecektim fakat eşim istemedi o doktoru tedavi yarım kaldı yeni ve iyi bi doktor araştırıyoruz ankarada olması şartıylahayırlısı be canım bizde zamandan bol ne varki endişelerin neler anlatmak istermisin
selam canım ya benimde biraz işim vardı yazını şimdi okudum Kötü Kazenah bu dr bazen çok anlayışsız oluyorlar özeldemi oldu bu olaycanım cvp yazmaya şimdi vakit bulabildim kusura bakma nolur sanırım sitede bi sorun var girebildim 2 aşılama yatırdım malesef negatif tam3. yü yaptırcaktım iğneleri yaptım sıra çatlatma iğnesine geldi o arada doktorun bana yaptığı saygısızlık yüzünden kontrol olmadan geri dönmek zorunda kaldım bana kalsa tedavi bitene kadar sabredecektim fakat eşim istemedi o doktoru tedavi yarım kaldı yeni ve iyi bi doktor araştırıyoruz ankarada olması şartıyla
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben geliyorum siz yoksunuz fazla zamanım olmuyor,,ama açtığımdada gelişmelere bakıyorum inşallah bu ay güzel haberler alırım bende beklemedeyim çarşamba günü doktora gideceğim bakalım ne olacak hepiniz sağlıcakla kalın GÜLSERENCİM,SWETLENACIM,MELEKOĞLUM,USLECİM,SEDACIM VE AYZACIM GÜZEL ANNE ADAYLARI KENDİNİZE İYİ BAKIN
günaydınnnnnnnnnnn kızlar gülserenciğim nasılsın inş iyi sonuçlarla geldin swetlana canım sen nasılsın çok iş yapıyorsun sohbeti kaçırıyorsun haticeciğim inş sende iyisindir herkes için güzel gün olur inş
berılcım slm inş sende dahıl bu ay hepımız gulecegızz melekoglum haklısın ama dun yapmak zorundaydım eee bugun nerdesınız ben burdayım gulserencım adacayı ıcebılırsın sabah aksam 1bardak ama yumurta toplama gunune kadar ondan sonra ıcme hadı bakalım az kaldı gonelden sonra catlatma ıgnesı ve yumurta toplama sonrada transferrrrrrrrrrrr ve bebısların senın ıcınde olacakGünaydinnnnnnnnnnnnn Herkese Arkadaşlar Doktora Gittim, Gonal F Verdi 150 ünite Lucrinde 5 üniteye Düştü Cuma Günü Ilaçlarini Kullanmadan Yine Gel Dedi. Ay Bu Arada Yine Izin Almam Gerekiyor.... Kizlar Benim Doğal Birşeyler Yapmam Gerekirmi Bu Arada......
Hepinizi çok öpüyorum....
berılcım slm inş sende dahıl bu ay hepımız gulecegızz melekoglum haklısın ama dun yapmak zorundaydım eee bugun nerdesınız ben burdayım gulserencım adacayı ıcebılırsın sabah aksam 1bardak ama yumurta toplama gunune kadar ondan sonra ıcme hadı bakalım az kaldı gonelden sonra catlatma ıgnesı ve yumurta toplama sonrada transferrrrrrrrrrrr ve bebısların senın ıcınde olacak
selam canım ya benimde biraz işim vardı yazını şimdi okudum Kötü Kazenah bu dr bazen çok anlayışsız oluyorlar özeldemi oldu bu olayklava: şimdi tüpmü denicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?