Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

Darkinlife canım ekşi şeyler yeme

bir de aspirin alma

onlar kanı cıvıklaştırıyorya yaranın iyileşmesi güç olur

Darkinlife canım ekşi şeyler yeme

bir de aspirin alma

onlar kanı cıvıklaştırıyorya yaranın iyileşmesi güç olur

Tamam canım aspirin kullanmıyorum zaten ekşide yemem.Ben ballı bi bitki çayı içeyim iyi gelir heralde.
Kendine iyi bak sende folikini alıyon dimi
3 ay önceden almak iyiymiş.

Tamam canım aspirin kullanmıyorum zaten ekşide yemem.Ben ballı bi bitki çayı içeyim iyi gelir heralde.
Kendine iyi bak sende folikini alıyon dimi
3 ay önceden almak iyiymiş.

canım ya ben folit asit alalı 1 sene olcak
gebelik olmayınca bıraktım ben de napim
olur inşallah

canım ya ben folit asit alalı 1 sene olcak
gebelik olmayınca bıraktım ben de napim
olur inşallah

Canım aklınızda olsun folic asiti uzun süre kullanmakta iyi değilmiş.bebişin doğduktan sonra dişlerinde problem olabiliyor.Benim arkadaşta öyle oldu.Depolar doluyor bir zaman sonra.....o yüzden ara vermekte yarar var!

canım ne kadar ara vermek lazım ben 3 aydır kullanıyorum doktor bir kutu daha yazdı nr kadar ara vermeliyim bir bilgin varsa sevinirim....

Zaten ben kullanıyorum diyorum doktora ama nedense çok düzenli değilim.Demekki bundada bi hayır varmış
jeyyar

gebelik yoksa 6 aydan fazla kullanmamalı galiba.Et ,balık ,tavuk yediğin günlerde içmene gerek yok gebe değilsen.

butterfly canim bende 1 seneyi gecti kullaniyorum ama daha bebek falan yok kafam karisti birakmaliymiyim aceba doktorum devam dedi ama bilmem.canim bu ilac tam ne icin bilgisi olan varsa cevap verirmi aceba

butterfly canim bende 1 seneyi gecti kullaniyorum ama daha bebek falan yok kafam karisti birakmaliymiyim aceba doktorum devam dedi ama bilmem.canim bu ilac tam ne icin bilgisi olan varsa cevap verirmi aceba

GÜNAYDIN CANLARIM, ALLAHIM EMEKLERİNİZİ BOŞA SALMAZ İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEBELERİNİZE KAVUŞMANIZI DİLERİM. TABİ BENDE a.s
CANIM FOLIK BEBEĞİN KEMİK GELİŞİMİNİN İYİ OLMASI İÇİN KULLANILIYOR BENİM BİLDİĞİMDE 6 AY KULLANMALI EĞER GEBELİK YOKSA...

slm kızlar nasılsınız bikaç gündür rahatsızım onun için sizlerle görüşemedim.kızlar benim hiç kullanmadığım ilaç isimlerini duyuyorum sizlerden acaba benmi bişeylerde eksik tedavi gördüm yoksabenim rahatsızlığım sizlerdençokmu farklı

slmmmmmm fıstık anneler ben geldım gercı sıze kusum yoksunuz konusmuyosunuz benımle ama dayanamadım ıste

ben onumuzdekı hafta dr gıtcem ılacları yazacak alacam ve sanırsamkı ya 10 ya 11 yada 12 aralıkta ıste lucrın yada verdıgı ılaclar neyse ona baslıycam sanırsam yaklastıkca heyacanlanıyorum bıde ıgneler ahah ama onları kocam vyruyo gercı allahım inş bu sefer emeklerımızı bosa cıkarmaz artık cok ıstıyorum ya bebıslerımız olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn dua edelım ya ben hep edıyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…