Darkinlife canım ekşi şeyler yeme
bir de aspirin alma
onlar kanı cıvıklaştırıyorya yaranın iyileşmesi güç olur
Tamam canım aspirin kullanmıyorum zaten ekşide yemem.Ben ballı bi bitki çayı içeyim iyi gelir heralde.
Kendine iyi bak sende folikini alıyon dimi
3 ay önceden almak iyiymiş.
canım ya ben folit asit alalı 1 sene olcak
gebelik olmayınca bıraktım ben de napim
olur inşallah
Canım aklınızda olsun folic asiti uzun süre kullanmakta iyi değilmiş.bebişin doğduktan sonra dişlerinde problem olabiliyor.Benim arkadaşta öyle oldu.Depolar doluyor bir zaman sonra.....o yüzden ara vermekte yarar var!
Canım aklınızda olsun folic asiti uzun süre kullanmakta iyi değilmiş.bebişin doğduktan sonra dişlerinde problem olabiliyor.Benim arkadaşta öyle oldu.Depolar doluyor bir zaman sonra.....o yüzden ara vermekte yarar var!
gebelik yoksa 6 aydan fazla kullanmamalı galiba.Et ,balık ,tavuk yediğin günlerde içmene gerek yok gebe değilsen.
butterfly canim bende 1 seneyi gecti kullaniyorum ama daha bebek falan yok kafam karisti birakmaliymiyim aceba doktorum devam dedi ama bilmem.canim bu ilac tam ne icin bilgisi olan varsa cevap verirmi aceba
tşkkr ederim canım bugün biraz daha iyiyim farklı ilaçlar duyunca panik olmadım desem yalan olurHaticecim Merhaba çok Geçmiş Olsun Dikkat Et Kendine,canim Herkese Farkli Ilaçlarda Verilebilir Bence Panikleme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?