Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

daha önceki enjektörde dikkatimi çekmemişti varmıydı die gerçi ilacı aldıktan sonra tekrar itip bakıyordum ama kurt düştü içime

seda kusura bakma msj gec gordu benim sorun yumurtaliklarim yavas calisiyor prolactin hormonum yuksekti simdi ilaclarla normal gibi,esiminde spermleri biraz yetersizmis

Burcu Gökmen,
en azından test sonucun belli olna kadar içme derim.Erkekler kabullenmezler ve suçu atmak potansiyelleri var malesef
Tut kendini dayan birazcık en azından az iç.

hayirlisi canim insallah olur ama asilamada cok vakit kaybetmeyin derim cunku ben cok kaybettim.ama allatan yasim genc

en iyi benim oldu

trans tüpbebeğe geçtik

ne oldu anlamadım

3 kere aşılama olacağım derken , hoop 1.tüpbebeğe geçtik

Allahım bir tutsa ah hepimizin dualarını kabul etsin RABBİM

evet canım ben lap oldum
çok yapışıklık olduğu için tüpe geçtik
dr rapor yazacak, aşılama ile olmazmış zaten

kızlar nerdesiniz bi slmdeyip kaçıcam bugün çok kötü hastaydım hiç açamadım akşam oturmasına eşim misafir kabul etmiş hayırlısıyla bi atlatsaydım nasıl hizmet etcem bilmiyorum

Evet aşılamada şans yoksa boşa oyalanacaktın.allahtan olmuşsun laparoskopiyi.İnşallah güzel sonucunu duyarız.Ocakta değilmi tüp denemen?

kızlar nerdesiniz bi slmdeyip kaçıcam bugün çok kötü hastaydım hiç açamadım akşam oturmasına eşim misafir kabul etmiş hayırlısıyla bi atlatsaydım nasıl hizmet etcem bilmiyorum

Geçmiş olsun canım ya birde misafir mi ağırlayacaksın.Zor iyileşirsin sen artık.Neyse gitsinlerde kendine bitki çayı yap yatmadan iç.

hatice 1984 merhaba canım geçmiş olsun, Allahım kolaylık versin

Darkinlife canım ocakta 1.tüpbebek denemem inş tutar

selvihan canım lap. yeni oldum da 1,5 ay beklemek gerekiyormuş o nedenle ocak ayında inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…