Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

arkadaslar rapor ıcın bayanın ıkı fotoğrafı.nufus cuzdanı fotokopısı her ıkı esınde evlılık cuzdana fotokopisı her ıkı esınde spermıyogram (erkek faktoru ıse 3adet ve en az 15 gun arayla bır tanesı mutlaka son bır ay ıcınde klınıgımızde yapılmıs olacak)hsg fılmı raporu ılı beraber hormon tahlılı(son bır ay ıcınde yapılmıs)daha once asılama yapılmıs ıse 3kez asılama yapıldıgına daır yazı yapılmıssa laporaskopı ve hısresoskopı epıkırızı vukuatlı nufus cuzdanı ornegı her ıkı es ıcın sadece bunlar lazım kadınsa kadın faktoru ıcın erkekse erkek faktoru ıcın ben arastırdım ( yakında dr olcam hehe )yanı ılac ıcın bıle almayı dusunuyom ben ha unutmadan rapor cıktıktan sonra 1sene gecerlı baslayınca drılacları yazıyo ve sen raporu aldıgın yerden ılac raporu cıkarıyosun kolayca atıyorum 6 mılyarsa 3sen oduyosun

hangi dr banada orası önerildi ben oraya yakınım ama bana aşılama yapan dr un eşi orada prof o yüzden kadın bana eşini önerdi prof dr cemil akgül nasıl memnunmusun hastaneden ilgileniyorlarmı?

Canim Ayrica Bizim 3 Yilimizin Dolmasi Için Haziran 10 Olmasi Gerekiyor... Ya Zaten Korkuyorum Buda Olumsuz Olursa Die Kötüde Düşünmek Istemiyorum Neyse Herşeyin Hayirlisi Kurban Olduğum Allah Kimsenin Emeklerini Boşa çikarmasin...

ya ben hıc asılama yaptırmadım ama laparoıskopi olmustum tek tup tıkalı alabılırmısım bılmıyom yanı

ahah yarama bastın aynı dert bendede var ama dayanmak lazım ben suan esım duymasın tek tuk ıcıyom ama tedevı sırasında agzıma surmuyom cnm cok ıstıyo yanımda ıcseler kokusundan nerdeyse ellerınden alıp ıcecem ama bebegını dusun sımdıden kendını alıstır az ıcmeye sınır koy aklına geldıkce baska seyle ugras tedavın basladıgında bebısı dusunup ıcmıycen bıle

desteğin için teşekkür ederim Svetlana, benimle aynı sorunu yaşamış olman içimi biraz daha rahatlattı. Söylediklerini aklımdan çıkarmıycam, dayanmaya çalışıcam.HA GAYRET 30-12-2007 YE KADAR.en azından bu illetten kurtulmuş olucam

desteğin için teşekkür ederim Svetlana, benimle aynı sorunu yaşamış olman içimi biraz daha rahatlattı. Söylediklerini aklımdan çıkarmıycam, dayanmaya çalışıcam.HA GAYRET 30-12-2007 YE KADAR.en azından bu illetten kurtulmuş olucam

inş cnm ınankı senın elınde bebısı dusunup ıcme hayırlı haberını beklıyoz

Seda♥Recep;1474650 .!.:
hangi dr banada orası önerildi ben oraya yakınım ama bana aşılama yapan dr un eşi orada prof o yüzden kadın bana eşini önerdi prof dr cemil akgül nasıl memnunmusun hastaneden ilgileniyorlarmı?

CANIM BEN DOKTORUMDAN MEMNUNUN CİCİ BİR KADIN ARZU ÇAĞDAŞ, BANA ARKADAŞIM ÖNERDİ EŞİNDE SPERM YOK DENİCEK KADAR AZMIŞ 6 SENE SONUNDA BURAYA GİTMİŞ VE HAMİLE KALMIŞ AMA ARZU HANIM O ZAMAN FARKLI BİR HASTANEDE ÇALIŞIYORMUŞ ŞUANDA KENDİ MUAYENEHANESİYLE HASTANE ÇOK YAKIN. HASTANEDE DÜZGÜN BİRYER... AMA ÇOK MEMNUNUM DEMEM İÇİN ARALIK SONU GİBİ OLMASI GEREKİR
YANİ ASLINDA ARKADAŞIM BANA HASTANEYİ DEĞİLDE DOKTORU ÖNERDİ AMA HASTANEDE İYİ BİRYERMİŞ ALDIĞIM DUYUMLAR DOĞRULTUSUNDA..
a.s :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ya kızlar ben antalya da oturuyorum.Burda gittiğim hastanenin adı (ANTALYA IVF TÜPBEBEK MERKEZİ) Doktorumun adı Op.Dr.Kemal Özgür. Antalya da özel bir hastanede yaptırmak inanılmaz güzel bişey çünkü devletin hastaneleri gerçekten insanı çok yoruyor.Ayrıca rapor almanız o kadar da zor değil şaşıracaksınız ama ısparta da Süleyman demirel üniversitesi ne gidip elinizde rahim filmi de varsa orada 250 ytl ye size heyeti toplayıp rapor verebiliyorlar

anladım canım hayırlısı olsun senin eşinin sperm sayısı kaç çıktı ürologa filan gittiğiniz mi? ne kadar uğraştınız ne sonuçlar aldığınızı öğrenmek istiyorum

CANIM BEN DOKTORUMDAN MEMNUNUN CİCİ BİR KADIN ARZU ÇAĞDAŞ, BANA ARKADAŞIM ÖNERDİ EŞİNDE SPERM YOK DENİCEK KADAR AZMIŞ 6 SENE SONUNDA BURAYA GİTMİŞ VE HAMİLE KALMIŞ AMA ARZU HANIM O ZAMAN FARKLI BİR HASTANEDE ÇALIŞIYORMUŞ ŞUANDA KENDİ MUAYENEHANESİYLE HASTANE ÇOK YAKIN. HASTANEDE DÜZGÜN BİRYER... AMA ÇOK MEMNUNUM DEMEM İÇİN ARALIK SONU GİBİ OLMASI GEREKİR
YANİ ASLINDA ARKADAŞIM BANA HASTANEYİ DEĞİLDE DOKTORU ÖNERDİ AMA HASTANEDE İYİ BİRYERMİŞ ALDIĞIM DUYUMLAR DOĞRULTUSUNDA..
a.s :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

onemlı olanda hastane degıl dr marıfetıdır eger kendını guvende hıssedıyosan gıttıgın yer sana dogrudur inş hepınız hamıs kalasınız inş

Seda♥Recep;1474750 .!.:
anladım canım hayırlısı olsun senin eşinin sperm sayısı kaç çıktı ürologa filan gittiğiniz mi? ne kadar uğraştınız ne sonuçlar aldığınızı öğrenmek istiyorum

esımın yuksek cıktı ama ben kadın faktoru olarak sordum sanırım erkekte 5mılyon yada daha az olması gerekıo

Canim Ayrica Bizim 3 Yilimizin Dolmasi Için Haziran 10 Olmasi Gerekiyor... Ya Zaten Korkuyorum Buda Olumsuz Olursa Die Kötüde Düşünmek Istemiyorum Neyse Herşeyin Hayirlisi Kurban Olduğum Allah Kimsenin Emeklerini Boşa çikarmasin...
kötü olmaz merak etme sana örnekleride vermiştim olacak bak görürsün allahın izniyle

ya kızlar ben antalya da oturuyorum.Burda gittiğim hastanenin adı (ANTALYA IVF TÜPBEBEK MERKEZİ) Doktorumun adı Op.Dr.Kemal Özgür. Antalya da özel bir hastanede yaptırmak inanılmaz güzel bişey çünkü devletin hastaneleri gerçekten insanı çok yoruyor.Ayrıca rapor almanız o kadar da zor değil şaşıracaksınız ama ısparta da Süleyman demirel üniversitesi ne gidip elinizde rahim filmi de varsa orada 250 ytl ye size heyeti toplayıp rapor verebiliyorlar

bu arada keçiboynuzunu eskiden almazdık burda okuduğum yazılardan sonra bende aldım kaynatmadan değilde normal tüketiyoruz bilmem belki banada faydası olur ne dersiniz

Seda♥Recep;1474750 .!.:

CANIM BİZİM AŞAMAMIZ ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU. 2,5 YILLIK EVLİYİM 1 YILDIRDA ÇOCUK İSTİYORUZ BEN SÜREKLİ RUTİN KONTROLLERE GİDİYORDUM, BANA DOKTORUM BİRŞEY YOK DEDİ SENDE. BEN KENDİ İSTEĞİMLE İÇİM RAHAT ETSİN DİE KANAL FİLMİ ÇEKTİRDİM ODA İYİ ÇIKTI SAYILIR... DAHA SONRA EŞİM KABAKULAK GEÇİRDİĞİNDEN SÜREKLİ ŞÜPHE EDİYORDU BİRŞEY VAR DİE BENİM DOKTORUM EŞİMEDE SPERMİOGRAM YAZDI YAPTIRDIK 17 MİLYON ÇIKTI ÜROLOJİ UZMANINA GİTTİK ULTRASONOGRAFİ ÇEKİLDİ (VARİKOSEL) AMELİYAT DEDİ, 2. BİR DOKTORA GİTTİK ODA AYNISINI SÖYLEDİ AMA BENİM KADIN DOĞUMCUM YAPTIRMAYIN DEDİ. ONUN ÖNERDİĞİ BİR DOKTORA GİTTİK AMELİYAT DEĞİL DEDİ VİTAMİN DIŞINDADA BİR İLAÇ VEREMEM YAPISINI BOZAR DEDİ OLMAZSA TÜP BEBEK YAPTIRIN DEDİ. BU ARADA 1 KUTU VİTAMİNİ ALDI İÇTİ... BEN YİNE KURTLANDIM YENİ BİR SPERMİOGRAM YAPTIRALIM DEDİM VE BU DEFA Bİ ARKADAŞIM ARZU HANIMI ÖNERDİ ONUN YANINA GİTTİK ESKİ SPERMİOGRAMIMIZA BAKTI VE ULTRASONLA SPERMİOGRAM DEĞERİ UYUŞMUYOR DEDİ DAHA AZ OLMASI GEREKİR DEDİ YENİ BİR SPERMİOGRAM YAPTI SONUÇ 9 MİLYON YIKANMIŞ HALİ 11 MİLYON HAREKETLİLİĞİ ÇOK İYİ HATIRLAMIYORUM AMA BİZE AŞILAMA DEDİ BENDE TÜP OLSA DAHAMI DOĞRU Bİ KARAR OLUR ACABA DEDİM O DA EVET DEDİ Bİ ANDA KARAR VERDİK BENDE HASTAYDIM ZATEN 3. GÜNÜ SENDE TAHLİLLERİNİ YAPTIR DEDİ YAPTIRDIM, GAYET İYİ DEDİ ADETİNİN 21. GÜNÜ GEL DEDİ GİTTİM LUCRIN'LE BAŞLADIK İŞTE ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN UMARIM DÜZGÜN ANLATMIŞIMDIR. BU ARADA SEN NEREDE OTURUYORSUN...

ah sen antalyadasın demı ne severım orayı orda yasamayı cok ısterdım ama ank buraya gelın geldım ama tum akrabalarım ant ve ank dalar antalya bı baska ya bu arada transferden sonra sakın sıgara ıcme esınde yanındada ıcmesın

Back
X