Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş cnm hakkında hayırlısı ben cıkıyom kaynanamgeldı azcık sohbet edım gorusuruzBen sonucumu salı günü alıyorum bi aksilik olmazsa.İnşallah olur bu sefer.
merhaba kızlar hastanedeyiz kayınvaldem ameliyat oldu eşimle ben kalıyorum yanında.... darkenlife iyi haberler getirirsin bize inşallahhh
merhaba kızlar hastanedeyiz kayınvaldem ameliyat oldu eşimle ben kalıyorum yanında.... darkenlife iyi haberler getirirsin bize inşallahhh
strangell cok gecmıs olsun cnm darkinlıfe hadı inş az kaldı gelıp bagıracan ha hamıleyım dıye ona goreÇok geçmiş olsun inşallah iyidir kayınvaliden.İnşallah veririrm o güzel haberi bende canım sağolasın.Allah tüm isteyenlerin dileğini kabul etsin.
Seda♥Recep;1480767 .!.:swetlanaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Seda♥Recep;1480834 .!.:bende kaynanam kahvaltıya çağırmıçtı oraya gittik eve geldim pc başına oturdum öyle işte hakkımızda hayırlısı olsun dün akşam arkadaşım aradı niyet edip çocuk için 500 yasin okunulucakmış bi de bi dua daha verdi 300 defa oku aklına geldikçe dedi yazdım o duayıda onu okumayı düşünüyorum. bende geçen ay aşılama tutmayınca 2ay dinlen dedi dr bende 5-6 ay düşünmüyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda