Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

kadınlar yumurtlama döneminde adaçayı içicekmiş erkeklerde ısırgan otu çayı bakalım onu alıp deniycem sonuçta bitki yan etkisi yoktur

Seda♥Recep;1480855 .!.:
kadınlar yumurtlama döneminde adaçayı içicekmiş erkeklerde ısırgan otu çayı bakalım onu alıp deniycem sonuçta bitki yan etkisi yoktur

evet bencede bende deneyeyım ama benımkıne bıraz zor ıcırırım cok huysuz askım benım laelaelaelaelae

evet ya sorma deli ediyolar insanı al iç şunu diyosun yok bu ne niye içicem ne işe yarıyor ayyyy bir sürü soru ya olumsuz etkilerse bende diyorum bakıcaz artık sen kobay faresin bende deniyorum işte al iç bakıcaz sonuca diyorum ayyy deli ediyolar

Seda♥Recep;1480870 .!.:
evet ya sorma deli ediyolar insanı al iç şunu diyosun yok bu ne niye içicem ne işe yarıyor ayyyy bir sürü soru ya olumsuz etkilerse bende diyorum bakıcaz artık sen kobay faresin bende deniyorum işte al iç bakıcaz sonuca diyorum ayyy deli ediyolar
jeyyarkobay ha cok hosuma gıttı bende bole dıyeyım bakem nolcak:dance:

yerimseniben söyle valla bi kapris bi naz sanki zehir yediriyorsun çocuk gibi zorla hadi bitir ye demekten canım çıkıyor bazende sinirleniyorum yemezsen yeme ne yaparsan yap diyorum kös kös gidip alıp yiyor keçiboynuzunu filan benim yaptığım karışımı

ya haklısın valla bende kecı boynuzu pekmezı sabah aksam ac karnına ıcırıyorum askım kılo aldı bana kızıyo sımdı beraber spor yapıyoz ama o pantolonlarına gırmıyo hehe

evet benınkı dun urfadan geldı bu sabah 10da gıttı malzemelerı ayarlıycakmıs yarın gene urfaya gıdıyo

kafamçokkarıştı ya bısey dıycem ben ekımın 20sınde olumsuz cvp aldım tup bebek denedık olmadı cok yıkıldım uzun sure yapmıycam dedım amadr aradı gel konusalım dıye gıttık konustuk muayene ettı kıst yada baska bıse adetlı gel bakım tedavıyede baslıyalım dıyo artık ben kararsızım adet olunca gıtcem ogun cvp vermem lazım napacam bılemıyom esımde sen bılırsın dıyortatlicadiarzu

Seda♥Recep;1480959 .!.:
sen çalışmıyorsun di mi evdesin benim gibi bende şu anda çalışmıyorum kpss ye giricem bakalım kısmet

yok bekarken calısıyodum ama evlenınce esım ıstemedı bende canıma nınnet evdeyım gezıyom hergun :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

Back
X