Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

sedacım bana birşeyler sormuşsun hemen cevaplayayım canım ben 2,5 yıllık evliyim 10 aydır bebiş istiyoruz eşimde problem yok,benim progesteron hormonum düşük 21. gün bakıldı 091 çıktı,bugünde e2 hormonuna bakıldı o iyi çıktı henüz tanı aşamasındayım yani daha ilaç kullanmadım

Seda♥Recep;1484354 .!.:
takma bu kadarrrrrr oluruna bırakalım bence artık ben öyle yapıyorum.. kaç senelik evlisin sorun ne?
öyle yapmaya çalışıyorum ama nezman bir bebek görsem tuhaf oluyorum işte

Seda♥Recep;1484377 .!.:
evet bende öyle içimden çok sevesim geliyor ama sevmiyorum.
bende öceleri hemen severdim şimdi uzak duruyom daha çok üzülüyorum ozaman canım sen kayserinin neresinden

melekoğlum niye öyle uzak duruyon bize katılmak istermisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben 1 yıllık evliyim 2. aydan beri bebiş istiyoruz aslında aklımızda bile yoktu yeni evlendiğimde akıntı şikayetiyle dr gittim su dan dolayı enfeksiyon olmuşum yeni evlilerde olurmuş herneyse ilaç filan kullandım geçti kontrıle dr gittim dr dedi bu ay bebek istiyorsanız kesin olur ve ben geldim eşime söyledim o ay olmadı aradan 2ay daha geçti olmadı eşime dedim gel sperm tahlili yaptıralım yaptırdık 3milyon çıktı ve hareket hızı çok az moralimiz alt üst oldu dr gittik ürologa ultrason kan tahlilleri filan derken vitamin kullanmaya başladı ben karışım yaptım keçiboynuzu fındık ceviz bal pekmez yesr fıstığı antep fıstığı vitamin ve bu karışım sayesinde u an 5 milyon ve hareket hızı çok arttı geçen ay aşılama yaptırdık ama olmadı şuan dinlenme aşamasındayım..

Seda♥Recep;1484398 .!.:
ben 1 yıllık evliyim 2. aydan beri bebiş istiyoruz aslında aklımızda bile yoktu yeni evlendiğimde akıntı şikayetiyle dr gittim su dan dolayı enfeksiyon olmuşum yeni evlilerde olurmuş herneyse ilaç filan kullandım geçti kontrıle dr gittim dr dedi bu ay bebek istiyorsanız kesin olur ve ben geldim eşime söyledim o ay olmadı aradan 2ay daha geçti olmadı eşime dedim gel sperm tahlili yaptıralım yaptırdık 3milyon çıktı ve hareket hızı çok az moralimiz alt üst oldu dr gittik ürologa ultrason kan tahlilleri filan derken vitamin kullanmaya başladı ben karışım yaptım keçiboynuzu fındık ceviz bal pekmez yesr fıstığı antep fıstığı vitamin ve bu karışım sayesinde u an 5 milyon ve hareket hızı çok arttı geçen ay aşılama yaptırdık ama olmadı şuan dinlenme aşamasındayım..
anladım kendini üzme komşumuzun aynı problemi vardı değerlerde aynı ama 6 aylık tedaviden sonra hamile kaldı onun yaşı 30 eşinin 35 ti sen şanslısın canım,,,,,,,develi uzak bayağııııııııııııııı

sedacım pek bilgim yok bu konularda aşılama neden olmadııııı sende problem yok birde 7 aşılama yaptıra bilirsin daha başındasın yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aşılama evet bende sorun yok ilaçlı hsg yani rahim rontgeni filan çekildi bütün tahliller filan yapıldı ama olmadı kısmet değilmiş aşılama evet istediğin kadar yaptırabiliyorsun ama aşılamayı 5 milyonun üstünde olması lazım 5 milyon ve altıysa tutma oranı %10 o yüzden olmadı maalesef kısmet değilmiş 2-3ay sonra mikroenjeksiyon deniycez inşallah

Seda♥Recep;1484460 .!.:
aşılama evet bende sorun yok ilaçlı hsg yani rahim rontgeni filan çekildi bütün tahliller filan yapıldı ama olmadı kısmet değilmiş aşılama evet istediğin kadar yaptırabiliyorsun ama aşılamayı 5 milyonun üstünde olması lazım 5 milyon ve altıysa tutma oranı %10 o yüzden olmadı maalesef kısmet değilmiş 2-3ay sonra mikroenjeksiyon deniycez inşallah
tamam sedacım anladım heralde haraketliliğindede problem var olsun umut varoldukca ,,,,,,,,,,,,,,,,,

Back
X