inşallah birgün bu saatlerde bebişimizle uğraşıyo olcaz allahın izniyleeeeeeeeeee herkese annelik tattırır yaradanım inşallah
inşallah canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah birgün bu saatlerde bebişimizle uğraşıyo olcaz allahın izniyleeeeeeeeeee herkese annelik tattırır yaradanım inşallah
nasılda takla atıyorarrrrrr şunlara bak yerim ben onlarıııııııııııııııııııııııııııııııııııinşallah canımbu bebekler çok tatlı bizede tattır allahım
anladım canım ama şuna emin ol herşeyin hayırlısı neticede hamile kalabiliyorsunnnnnnn üzme kendiniiiiönemli değil alıştım çok zordu ama neyapalım kısmet değilmiş en azından bi meleğim var diye avunuyorum ama bazen çok zor geliyo
önemli değil alıştım çok zordu ama neyapalım kısmet değilmiş en azından bi meleğim var diye avunuyorum ama bazen çok zor geliyo
bende diyorum demekki böylesi hayırlıymışşşşş ama insanoğlundaki iç güdüler biz kadınların hormonlarıııı bizi allak bullak eden etkenlerSeda♥Recep;1484521 .!.:Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhatli ve hayırlısını nasip etsin hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşıyoruz üzülsekte
canım ya bildiğim kadarıyla 3 yıl evlilik,3 aşılama denemesi,erkekteki sperm sayısı 5 milyonun altında olacak bildiğim bu ama yinede araştır sensize bi sorum olcak raporu nasıl çıkarabilirim ben hiç aşılama yaptırmadım ilk tüp bebekti tuttu ama sonu böyle oldu şu an tekrar yaptırmamız gerek ve rapora ihtiyacım var bide ilaç için ayrı rapormu almam gerek
ah bu hastaneler en azından patoloji olsaydı ona göre önlem alırdınız tıp gelişti seninki krozom eksikliği yada çarpıklığı heraldenedeni tahmine göre beyin hücrelerinin oluşaması 21 kromozon hatam patoloji yaptırmak için yönlendirmediler bizimde o acıyla aklımıza gekmedi şu an varsayımlarla hareket ediliyo